nlc.hu
Horoszkóp
Melyik kulcsot választod? Ilyen mágikus képesség rejlik benned

Melyik kulcsot választod? Ilyen mágikus képesség rejlik benned

Gondolkodtál már rajta, milyen mágikus képesség rejlik benned? Egyáltalán van benned ilyesmi? Mindenképpen, ha rátaláltál erre az írásra. Hogy fény derüljön a titokra, válassz egyet a különleges kulcsok közül. Vajon milyen ajtó nyílik meg benned? Izgalmas játék következik.

A kulcs a mágia ősi eszköze. A boszorkányerőt szimbolizálja, és különböző ajtókat nyit meg. A kulcsokat előszeretettel használják szerelmi jóslásokhoz is. Ajtókat nyithatsz meg vele, de a saját belső erődhöz is ezek a különleges kulcsok nyitnak utat.

Vajon milyen mágikus képesség rejlik benned? Nézd meg a rajzokat, válassz egyet a kulcsok közül, és máris rejtélyes ajtó tárul fel előtted. Mindenképpen adj magadnak időt, lazíts egy picit, és amelyik kulcs a leginkább magára vonja a figyelmedet, az ahhoz tartozó üzenetet olvasd el.

mágikus kulcsok boszorkányos erő

Az 1. kulcs: A Három Istennő Kulcsa

Ez a kulcs hármasságot jelképez. Egyensúlyt teremt ég és föld között, az isteni hármasságot szimbolizálja. Egyszerre jelenti, a szüzet, az anyát és az idős nőt, de éppen így jelképezi az atya, a fiú és a szentlélek hármasságát is. Ha ezt a kulcsot választottad, született tehetség vagy, aki valódi csodákat tehet. A szerencse kéz a kézben jár veled. Csupán egyetlen lépésre vagy a valódi sikertől. Meditációban képzeld el ezt a kulcsot, képzeld el a zárat, amit nyithatsz vele. Nyisd ki és lépj be az ajtón. Bámulatos világ tárul fel előtted. A teremtőképességedet nyitod meg. Használd bátran.

A 2. kulcs: Erósz Kulcsa

A második kulcs Erósz, a szerelem, a szerelmi vágy görög istenének kulcsa. Óriási erőt tartasz a kezedben, ha ezt a kulcsot választottad. A szerelem minden kaput megnyit, gyógyírt jelent mindenféle betegségre. Ez az, amit mindenképpen fontos megértened és megjegyezned. A szerelem és a szeretet erejével tudod a siker ajtaját megnyitni. A szerelem megégethet, mély sebeket okozhat. Ezt is mindenkor szem előtt kell tartanod. Romantikus a lelked, az egyetlen és igaz szerelmet keresed. Ha még nem találtad meg, nagyon közel jársz hozzá. Egyetlen ajtót kell kinyitnod, ez pedig nem más, mint a szívcsakrád. Oldd fel a blokkot, tisztítsd meg az érzéseket, majd fogalmazd meg pontosan, kire vágysz. Az igaz szerelmed hamarosan megérkezik. Ha kapcsolatban, házasságban élsz, ennek gyógyításához kaptad meg a kulcsot.

A 3. kulcs: Aphrodité Kulcsa

Aphrodité, a szépség, a szerelem és a béke istennője a görög mitológiában. A kulcs mintázatában a galamb a szabadságot, a tisztaságot, a békét szimbolizálja. Harmóniára, szépségre, békére vágysz, ha ezt a kulcsot választottad. Sok mindenen mehettél át a múltban, most már szabadon szeretnél élni. Ezzel a kulccsal túl tudsz lépni a múlton, magad mögött hagyhatod a fájdalmat és minden rosszat, ami veled történt. Hiszel abban, hogy az élet csodás és nagyszerű. Próbálj minél több minőségi időt engedni magadnak, amikor azt teszed, amit a szíved diktál. A smaragd szerencsekő neked is szerencsét és sikert hoz, ahogyan Aphrodité kulcsa is. Bízz az ösztöneidben, a megoldást súgják.

A 4. kulcs: A Királyi Kulcs

Ez a kulcs az egyik legnagyszerűbb. Ha ezt választottad, különleges céljaid lehetnek. Ne feledd, az élet fantasztikus utazás és csodás játék. A végállomás fontos, de csupán egy út, semmi több. A célok fontosak, mégse felejts el közben nevetni is. Ha elfelejtesz élni és örülni az életnek a céljaid hajszolása közben, akkor mit sem érnek az erőfeszítések. Ne hagyd figyelmen kívül a saját igényeidet, a vágyaidat csupán azért, hogy megvalósíthass egy újabb célt. Amikor boldog vagy, amikor jól érzed magad, a célokat is sokkal könnyebben érheted el. A Királyi Kulcs különleges ajtót nyit meg. Megmutatja, hogy minden, amire szükséged van, az a szeretet. Semmi más. Ennyire egyszerű az élet.

(via magical recipes)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top