Horoszkóp

Melyik elefánt a legszebb? És mit mesél rólad?

A világ keleti részében az elefánt a hosszú és boldog élet, a nagy szerencse szimbóluma. Az sem véletlen, hogy sokan apró elefántszobrocskákat gyűjtenek, ahogyan te sem csak úgy, véletlenül futottál bele ebbe az izgalmas játékba. Vajon milyen szerencsét ígérnek neked az elefántok, mit mesélnek rólad? Válassz egy képet és mindenre fény derül.

Nézd meg ezeket a gyönyörűen megrajzolt elefántokat. Döntsd el, melyik tetszik a legjobban, aztán máris megtudhatod, vajon mit jelent pontosan a választásod. A spirituális üzenet szerint kiderül, milyen irányba fejlődhet az életed, sőt ezek a különleges elefántok még a személyiségedről is mesélnek. Nos, melyik elefántot választod?

elefánt spirituális üzenet személyiség teszt

Az 1. elefánt a béke és a harmónia szimbóluma

elefántok személyiség tesztErősen vágysz az életedben a békére, a harmóniára, az egyensúlyra, ha ezt az elefántot választottad. Olyan munkát, párkapcsolatot, tevékenységet keresel, ahol pontosan ezeket az értékeket találhatod meg. Gyűlölöd a konfliktusokat, a vitákat, amikor teheted, inkább kerülöd a számodra kellemetlen és kínos helyzeteket. Sokszor inkább csendben maradsz, és nem mondod ki, amit igazán szeretnél, amire a szívedben vágysz. Rá kell jönnöd, éppen ez a hozzáállás okoz benned feszültséget. Csendben maradni és figyelmesen hallgatni másokat nagyszerű tulajdonság, de a kapcsolataid a folyamatos párbeszéddel fejlődhetnek. Mindenképpen mondd ki, amit gondolsz, a kölcsönös bizalom, a megértés segít téged a fejlődésed útján.

A 2. elefánt a tökéletesség szimbóluma

elefántok személyiség tesztHa ezt a képet választottad, minden bizonnyal erősen vágysz a tökéletességre az életed minden területén. Pontos elképzeléseid vannak, mit és hogyan szeretnél a munkádban végezni, de a párkapcsolatodban is magasra teszed a lécet. Nem könnyű téged követni és megfelelni sem az elvárásaidnak. Számodra a legnagyobb kihívást éppen az jelenti, hogy elfogadd és megértsd, nem csupán a te valóságod létezik, a világban számtalan árnyalatot képvisel a többi ember, amelyek a maguk módján ugyanúgy tökéletesek. Megértéssel, elfogadással bármit elérhetsz és megvalósíthatsz, míg az előírásokkal inkább csak hátráltatod magad. Próbálj meg elfogadóbb és nyitottabb lenni, az életed boldogabb, elégedettebb és sokkal nyugodtabb lesz.

A 3. elefánt az óvatosság és a szervezettség szimbóluma

elefánt személyiség tesztMegfontolt és óvatos típus vagy, ha ezt a képet választottad. Mindenkor a biztonságra törekszel, ami éppúgy igaz a pénzügyekre, mint a lelki vagy testi biztonságodra is. Hajlamos lehetsz talán túlzottan sokat foglalkozni a jövővel. A kockázatos helyzetek állítanak téged a legnagyobb kihívások elé, hiszen azok szinte mindig átírják a jól megtervezett elképzeléseket. Rá kell jönnöd, a jövő csupán kivetítés, egy terv, ami a fejedben létezik, alakulása pedig attól függ, hogy a mai napon mit teszel, hogyan építed. Élj és dolgozz szeretettel a mostban, így érheted el a jövőbeni boldogságot és nyugalmat. Ma teremted meg mindazt, amit holnap meg szeretnél valósítani.

A 4. elefánt a lelkesedés szimbóluma

elefánt személyiség tesztVidám, jókedvű, merész, lelkes és kifejezetten aktív típus lehetsz, ha ezt az elefántot választottad. Élvezed az életet, utazol, vásárolsz, moziba, éttermekbe jársz, közben pedig mindig valamilyen új tervezet szövögetsz. Keresed az inspirációkat, a szokatlant, az újat. Az elméd nyughatatlan, képtelen vagy szellemileg kikapcsolni, már pedig ez a folyamatos agymunka könnyen kimeríthet téged. A legnagyobb kihívást éppen az jelenti a számodra, hogy megéld a jelen pillanatokat. Míg leginkább a fejedben élsz és túlgondolod az életet, nem tudsz arra koncentrálni, ami éppen veled történik. Pedig csupán hagynod kéne magad áramolni. A lelki békére, a boldogságra egyszerűbben találhatnál rá, mint azt sejtenéd.

Az 5. elefánt az érzelem és az érzékenység szimbóluma

elefánt személyiség tesztBámulatosan érzékeny és intuitív típus lehetsz, ha ezt az elefántot választottad. Romantikára, érzésekre, tiszta érzelmekre vágysz, szeretnéd érezni, hogy a körülötted élők támogatnak, óvnak téged. Érzékenységednek köszönhetően különösen erős a kreativitásod is, erősen inspirálsz másokat, szinte bárhová is menj, biztosan nyomot hagysz magadról a többiekben. Időnként úgy érzed, senki sem ért meg téged úgy, ahogyan szeretnéd. Ilyenkor jusson eszedbe, a személyiséged hiteles és valódi, és teljesen mindegy, mit és hogyan gondolnak, vagy mit képviselnek mások. A saját elvárásaid szerint éld az életed, senki másnak nem kell megfelelned, légy hű önmagadhoz, a világról alkotott elképzeléseidhez, és csodás kalandokban lehet részed.

A 6. elefánt a hűség, a megbízhatóság szimbóluma

elefánt személyiség tesztNagyon szerethető és kedves ember vagy, aki mindenkor őszintén fordul mások felé. Szívesen és önként segítesz, amiért sosem vársz viszonzást. Alapvetően is bizalmat szavazol a többieknek. Időnként előfordulhat, hogy visszaélnek a nagylelkűségeddel, ilyenkor visszavonulót fújsz és falat építesz magad köré. Önzetlenséged folytán előbb gondolsz másokra, mint magadra. Nem véletlen, hogy a legnagyobb kihívást épp az jelenti a számodra, hogy magaddal is törődj, magadnak is engedj megfelelő mennyiségű időt. A boldogságodhoz a kulcs az egyensúly, a mérték. Segíteni másoknak nagyszerű érzés, de tudnod kell nemet is mondani és önmagadra is tudatosan figyelni.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top