Ez az angyal őriz téged a horoszkóp szerint

Kari Szilvia | 2018. Február 26.
Hiszel az angyalokban? Szeretnéd tudni, ki az őrangyalod? Legalábbis a csillagjegyed alapján. Nem kell mást tenned, mint kikeresned a csillagjegyedet, a horoszkóp máris megosztja veled a részleteket. Nos, ezentúl ezt az angyalt kérd, amikor segítségre van szükséged. Ott lesz melletted.

A Kos (március 20. – április 19.)

A horoszkóp szerint a téged őrző angyalt Barachielnek hívják. Kos jegyűként bátran kérd a segítségét, amikor pluszenergiára, támogatásra van szükséged, de segít téged a legfontosabb döntésekben is. Optimizmust tölt beléd, amikor kifogytál a lelkesedésből, de a legfontosabb barátokat is hozzád irányítja.

A Bika (április 19. – május 20.)

Angyalhoroszkópod szerint a téged segítő angyal neve Amitiel. Segít, hogy megtaláld a saját utadat, kiszűrd az igazságot, hogy észrevehesd a realitást és a legjobb döntéseket hozhasd az életedben. Arról is ismert, hogy felvillantja előtted a legjobb lehetőségeket, és ösztönöz a változtatásra, amikor csak szükséges. 

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként egy igazán ismert angyal, Metatron támogatását kérheted. Az angyal segítségével megtanulhatod, hogyan kerüld el az akadályokat és hogyan ne építs saját magadnak akadályokat az életedben. A győzelem angyalaként is ismert támogatóhoz fordulj bátran, ha az elköteleződés, a kitartás energiájára van szükséged.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként többé nem érzed magad egyedül, hiszen mostantól tudhatod, Dina mindenben segít és támogat téged. Angyalod segít megmutatni az utat a valódi tudás előtt, finom sugallatokkal ráirányít téged a legmegfelelőbb ösvényre. Figyelj kivételes megérzéseidre, az ösztöneidre, a sugallatokra. Érdemes.

Ez az angyal támogat téged a horoszkóp szerint (Getty)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként Aquariel angyal segít, őriz és támogat téged a spirituális fejlődésed útján. Megmutatja neked, milyen is a valódi világ, annak igazi mélységeit és értelmét. Kérd a segítségét bármikor, ha nem találod a kiutat, ha veszítenél lelkesedésedből, ha úgy érzed, nincs, aki igazán szeretne téged. Ő ott lesz veled.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként az őrző angyalod Kadmiel. Ő a végzet, a sors angyala is, aki támogat és segít neked, hogy a sorsod útját járhasd, hogy meghallhasd az intuíciód hangját. Csak kérned kell, és ő mindenkor ott lesz melletted, amikor csak szükségét érzed, amikor összecsapnak fölötted a hullámok. 

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként Barchiel angyal támogat, segít és őriz téged, megmutatja a benned lévő valódi erőt és energiát. Amikor másoknak segítenél, az angyal szenvedélyt, lelkesedést tölt a lelkedbe, hogy megvalósíthasd a célod. Támogat a változásokban, és kellő erővel ruház fel, hogy legyen erőd a kapcsolatokat elengedni és befogadni az újakat.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként bámulatos arkangyal, Gábriel támogatását élvezed. Amikor elhatározod, hogy kitűzöd és megvalósítanád a célodat, az angyal a helyes útra irányít téged. Nem mutatja meg, mit tégy vagy merre haladj, de sugallataival erősen inspirál a megoldás, a célvonal irányába.

A horoszkópból megtudhatod, melyik angyal őriz és segít téged (Getty)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként merész és bátor vagy típus vagy, mindig készen állsz a kalandra. Őrző angyalod, Sariel figyelmeztet, amikor túlléped a határokat, a lehetőségeket, vagy túlzottan optimistán tekintesz előre. Segít és támogat, hogy a számodra rendelt úton haladhass, a csalódásokat pedig messze elkerülhesd. Kérd őt minél többször.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként a téged őrző és támogató angyal neve Cambiel. Mindenkor ott lesz melletted, ha elakadsz a munkádban vagy az üzleti életben történik veled olyasmi, amikor jól jön a segítség. Kérd a támogatását, amikor fontos döntés előtt állsz, vagy éppenséggel elutazol a világ valamelyik egzotikus országába.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként Chamuel arkangyal támogatására mindenkor számíthatsz. Különleges érzékeidnek köszönhetően könnyedén kapcsol össze téged a szellemi és angyali világgal. Segítségével mélyebben értheted meg a világ összefüggéseit, a különböző spirituális tanokat és használhatod médiumi képességeidet is.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként a téged őrző és támogató angyalt Anaelnek hívják. Segít neked, hogy minél inkább megmutathasd a benned rejlő különleges képességeket, erősíthesd a kisugárzásodat, megfelelően használd a testbeszédet, magabiztosabb lehess, és tudd, merre indulj el a siker felé. Figyeld a megérzéseidet, hiszen angyalod ezen keresztül lép veled kapcsolatba.

(via)

Exit mobile version