Horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha vigyázol

Ezekkel a csillagjegyekkel inkább légy óvatos. Nagyon vonzóak, könnyen levehetnek a lábadról, aztán pontosan ugyanilyen sebességgel tűnnek el az életedből, vagy veled maradnak, de abban sem lesz túl sok köszönetet. Ugyanakkor az ő szívük is elérzékenyül, csak néhány alapvető trükköt kell ismerned ehhez. A horoszkópból kiderül, kik azok, akikkel jobb, ha vigyázol, illetve mit tehetsz, hogy megnyerd őket. Te is köztük vagy? Rád is érvényesek a jellemzések?

A Rák férfi rémesen lusta

rák férfi horoszkópA Rák férfi valójában kétféle típusba sorolható. Az egyik nagyon szereti az otthonát, de azt már kevésbé, ha megzavarod a nyugalmát, ráadásul elviselhetetlenül kritikus, minden részletbe beleköt. A másik imád szenvedni, rémesen lusta, és nagyon kevés dolog köti le a figyelmét. Szívesen köt házasságot, ha abból előnye származik, például örökség révén, de egy jelentős munkahelyi pozíció is felcsigázza a kedvét, illetve valójában bármi, amiről úgy gondolja, ezért mindenképpen érdemes megnősülni. Az is igaz, nagyon szereti a feleségét és a gyerekeit is, a család különösen fontos értéket jelent a számára. Igazán elégedettnek csak ritkán láthatod őt, mindig talál okot a kritikára vagy az önsajnálatra. Ha mégis mellette döntenél, személyében hűséges és kitartó partnerre találhatsz – amihez ugyanakkor nem árt, ha megteremted az otthon harmóniáját és nyugalmát.

A Skorpió férfi gyűlöli az irányítást

skorpió férfi horoszkópA Skorpió férfi szívét egyetlen módon nyerheted meg, mégpedig azzal, ha mindenben vakon követed. Ki nem állhatja a domináns, alfa-nőket, ő amolyan régimódi típus, aki a hagyományos értékekben és párkapcsolatokban hisz. A férfi legyen férfi, a nő pedig igazi nő a szó nemes értelmében. Szereti megmutatni, ki az úr a házban. Kétségtelen, ha feleségül vett, rajongani fog érted és a gyerekekért is. Munkájában nagyon sikeres, de meg is tesz minden tőle telhetőt, hogy a legtöbbet és a legjobbat adja nektek. Mélyen a lelkében valódi úriember, még akkor is, ha ezt a tulajdonságát nem igazán csillogtatja meg. Nos, ha megfelelsz a csöppet sem kevés elvárásának a hálószobában és azon kívül is, ragyogó partnerre találhatsz a személyében. 

A Nyilas férfit nem lehet birtokolni

nyilas férfi horoszkópA Nyilas férfi párjától, feleségétől elvárja, hogy mindenkinél bölcsebb, okosabb, ugyanakkor diszkrét és tapintatos legyen. Minden hibát, hiányosságot, tévedést, baklövést feljegyez és megjegyez. Nagyon érdekli és figyelemmel is kíséri a világban történő eseményeket, de a közvetlen környezetében is támogat mindenkit, akinek szükséglet lehet rá. Valójában azonnal ugrik, amikor az egyik barát felhívja, és segítséget kér tőle. Barátokból, ismerősökből, szívességekből pedig nagyon sok akad, éppen ezért őt nagyon ritkán találod otthon. Optimista, vidám életszemléletének köszönhetően könnyű kijönni vele, viszont hiányoznak belőle az igazán mély érzelmek. Elviselhetetlenül türelmetlen, amikor korlátozva érzi magát, vagy előírják neki, mit tehet és mit nem. Az biztos, hogy unatkozni nem fogsz mellette, de az ismereteidet is jócskán ki kell majd szélesítened, ha egyenrangú kapcsolatban élnél vele.

férfi horoszkóp csillagjegyek

Ezekkel a csillagjegyekkel inkább légy óvatos (Getty)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top