Horoszkóp

Melyik fényt választod? Vajon mire világít rá?

Akadhatnak olyan helyzetek, amikor úgy érzed, a sötétben tapogatózol, amikor alig várod, hogy megpillanthasd a fényt az alagút végén. Ebben a tesztben valami hasonló történik. Megláthatod ugyanis az életednek azt a részét, amivel eddig valamilyen oknál fogva nem szembesültél. Törd át a sötétséget, és válaszd ki a szerinted legszebb fénysugarat a rejtély megfejtéséhez.

Nézd meg ezeket a különleges képeket, időzz el rajta egy keveset, majd válassz egyet. Például azt, amelyik először ragadja meg a képzeletedet, vagy valamiért vonzóbbnak tűnik a másik kettőnél. Nos, melyik fénysugarat választottad? És milyen spirituális üzenetre világít rá?

fény sugár személyiség teszt spirituális üzenet

Erre világít rá az első fénysugár 

fénysugár spirituális üzenetHa az első képet választottad, a spirituális üzenet szerint mielőbb meg kellene szabadulnod a nyomasztó félelmektől. Próbáld meg minél inkább értékelni az időt, ami sajnos nem tart örökké. Minden relatív, minden csupán a pillanat műve. Amikor úgy érzed, sírnod kell, ne szégyelld a könnyeket, a zokogás a lelkedet tisztítja meg. Vállald fel a felelősséget az életedben jelentkező problémákért, hiszen amikor mindezt felismered, arra is rájössz, mennyi tapasztalattal lettél gazdagabb. Soha ne rettegj a magánytól, mert soha nem vagy egyedül. Angyalod melletted áll és vigyáz rád.

Erre világít rá a második fénysugár

fénysugár boldogság spirituális üzenetHa ezt a második képet választottad, a boldogság üzenetét olvashatod. Függetlenül a körülményektől, az igazán boldog és sikeres emberek azok, akik élete hol lent, hol fent van, de maguk gyógyítják be a sebeiket – vagyis oldják megoldják a problémákat –, bátran és elszántan haladnak a céljaik felé, megélik az élet adta örömöket és bőséget. A feladat most mindössze annyi, hogy megértsd, nem hagyhatsz nyitva minden ajtót magad mögött. Vagy teljesen nyisd ki azokat, vagy zárd be. A félig nyitott ajtón keresztül csak félig léphet be a boldogság és a siker…

Erre világít rá a harmadik fénysugár

öröm változás spirituális üzenetAmennyiben a harmadik fénysugár ragadta meg a képzeletedet a leginkább, a változás spirituális üzenetét olvashatod. A szomorúság nem tart örökké, ahogyan a rossz napoknak is egyszer vége szakad. Az életben semmi sem állandó, kivéve a változást, hiszen te magad és körülötted minden folyamatosan változik, fejlődik, átalakul. Töltsd fel magad újult energiával, nyerd vissza a lelkesedésedet, a feladatokat sokkal könnyebb így végezni. Megvalósíthatod az álmaidat, a múlt tapasztalataiból merítve pedig az öröm forrására is könnyedén rátalálhatsz. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top