Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy sztárnak született

Ezek a csillagjegyek sztárnak születtek. Mindenkinél jobban vágynak a reflektorfényre, a figyelemre, nem mellesleg csodás és ragyogó külsejüknek köszönhetően a kamera is imádja őket. Rendkívül nyitottak, könnyedén, ösztönösen szólalnak meg nagyobb nyilvánosság előtt is. A horoszkóp szerint a többi csillagjegyhez képest közöttük lehetnek a legtöbben híresek. Vajon te is köztük vagy?

A Mérleg a legszebb sztár csillagjegy

mérleg horoszkóp sztár csillagjegyekA Mérleg a Vénusz bolygó uralmát élvezi. Nem véletlenül tartják sokan őt a legszebb csillagjegynek, veleszületett eleganciával. Kiváló a stílusérzéke, pontosan tudja, mivel és hogyan hangsúlyozhatja szépségét. Az arca minden más csillagjegy szülöttéhez képest szimmetrikusabb, szépen ívelt a szája, csodásan szépek és kifejezőek a szemei, a mosolyát pedig az ajkak melletti apró gödröcske teszi még vonzóbbá. Igazi feltűnő szépség, tökéletes alakkal, kellő intelligenciával, akinek lehetetlen ellenállni. Minden megvan benne ahhoz, hogy valódi sztárrá válhasson.

A Skorpió a legszexibb sztár

skorpió csillagjegy sztár horoszkóp

A Skorpiót könnyű felismerni önmagában az arckifejezéséről, a pillantásáról is, hiszen szeme egészen hipnotikus, titokzatos és átható. Nagyon büszke telt és csábító ajkaira, nem beszélve a bámulatos hajzuhatagáról. Hihetetlenül feltűnő és egészen elképesztően szexi csillagjegy. Teste karcsú és formás, a bőre ápolt, a külseje mindenkor tökéletes. Ahol ő megjelenik, szinte biztosan azonnal rá szegeződik a figyelem. Szó mi szó, imádja, amikor mindenki őt nézi, hajlamos kicsit megjátszani magát ilyenkor. Nem tehet róla, született díva és drámakirálynő, aki biztosan bekerül a hírességek könyvébe.

A Bak az ellenállhatatlan sztár

bak csillagjegy sztár horoszkópA Bak hűvösségéről, mértéktartásáról, visszafogottságáról ismert a leginkább. Pedig ő a legelegánsabb, a tökéletes szoborkülső mintaképe is. A megjelenése sosem átlagos, mégsem esik túlzásba. Pontosan tudja, hol húzódik a jó ízlés és a valódi elegancia határa. Intelligens, nagyon okos csillagjegy, a szeme rendkívül kifejező és csillogó, a leggyakrabban kék vagy szürke árnyalatú, de talán az őszinte mosolya és tökéletes fogsora a legszebb benne. Nagyon szereti a kifejezetten nőies holmikat, inkább szoknyát és ruhát visel, mintsem nadrágot. Öltözködése, stílusérzéke megkülönbözteti a többiektől. Ellenállhatatlanul gyönyörű, nem véletlenül kerül ő is a sztárok közé. 

sztár horoszkóp csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek sztároknak születtek (Thinkstockphotos)

(horoscope-daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top