Horoszkóp

Íme a legtalálóbb kifejezés, hogyan szeretnek a csillagjegyek

Ennél találóbban és frappánsabban biztosan nem lehet megfogalmazni, hogyan éreznek, hogyan szeretnek a csillagjegyek. A különleges horoszkópból megtudhatod, hogyan érez a párod a lelkében, mit jelent számára a valódi szeretet. Ezt a mondatot mantrázni is érdemes.

A Kos (március 20. – április 19.)kos csillagjegy szerelem horoszkóp

Kos jegyűként ez a néhány szó fejezi ki a legfrappánsabban az érzéseidet: minden idegszálammal, minden sejtemmel szeretlek

A Bika (április 19. – május 20.)bika csillagjegy szerelem horoszkóp

Bika jegyűként a valódi szerelmet és szeretetet így fejezed ki: soha nem tudnálak megbántani, soha nem okoznék neked fájdalmat és csalódást.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)ikrek csillagjegy szerelem horoszkóp

Ikrek jegyűként a szavak embere vagy. Pontosan tudod, mit és hogyan mondj a szerelmednek. A mantrád akár ez a mondat is lehetne: a napot és a csillagokat is lehoznám az égboltról neked.

A Rák (június 21. – július 22.)rák csillagjegy szerelem horoszkóp

Rák jegyűként a szerelem érzése mindennél többet jelent neked. Nagyon intenzíven éled meg az érzéseket, ezért téged kétségtelenül ez a mondat jellemez a legtalálóbban: érzelmi mélységeket, magasságokat élek, téged mégis gyengéden szeretlek.

csillagjegy szerelem horoszkóp

Egyetlen mondat is tökéletesen kifejezi a csillagjegyek érzéseit (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)oroszlán csillagjegy szerelem horoszkóp

Oroszlán jegyűként nagylelkűség, a magabiztosság jellemez téged. Nagyon mélyen és intenzíven érzel, amikor igazán szerelmes vagy a testedet és a lelkedet is a párodnak a adod: tőled függ az életem, a boldogságom.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)szűz csillagjegy szerelem horoszkóp

Szűz jegyűként nagyon ragaszkodó és hűséges típus vagy, amikor a valódi párodra lelsz. Nem véletlenül gondolod róla, hogy téged elfelejteni a legrosszabb lenne, ami velem megtörténhet.

mérleg csillagjegy szerelem horoszkópA Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként a párkapcsolat, a szerelem számodra is mindennél többet jelent. Igazán romantikus csillagjegyként a téged leginkább jellemző mondat: a szívem érted vérzik, és érted dobog.

A Skorpió (október 23. – november 21.)skorpió csillagjegy szerelem horoszkóp

Skorpió jegyűként az érzelmeid nagyon mélyek és nagyon tartósak. Amikor igazán szeretsz, mindent megtennél a párodért. Mi sem bizonyítja jobban, mint a jelmondatod: az utolsó lélegzetemig szeretlek téged.

csillagjegy szerelem horoszkóp

Ez a mondat jellemzi a csillagjegyeket, amikor igazán szeretnek (Thinkstockphotos)

A Nyilas (november 22. – december 21.)nyilas csillagjegy szerelem horoszkóp

Nyilas jegyűként nem adod könnyen a szívedet, hiszen erősen ragaszkodsz a függetlenségedhez, az önállóságodhoz. Nem véletlenül gondolod mindezt a szerelmedről: először óvatosan, aztán teljes mértékben szeretlek.

A Bak (december 22. – január 19.)bak csillagjegy szerelem horoszkóp

Bak jegyűként te sem adod könnyen a szívedet. Óvatos és visszafogott típus vagy inkább, mert félsz a csalódásoktól, de amint rátalálsz a párodra büszkén hirdeted: a kétség árnyéka nélkül szeretlek téged.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)vízöntő csillagjegy szerelem horoszkóp

Vízöntő jegyűként az érzések kimutatásával némiképpen hadilábon állsz, pedig nagyon mélyek és tartósak az érzelmeid. Amikor igazán szerelmes vagy: óvlak, és a széltől is védlek téged.

A Halak (február 19. – március 20.)halak csillagjegy szerelem horoszkóp

Halak jegyűként te is a legromantikusabb csillagjegyek közé tartozol. Érzelmes, szentimentális típus vagy, a szerelmi mantrád sem véletlen: az utolsó csepp véremig szeretlek téged.

(via thought catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top