Horoszkóp

Angyali üzenet május 14.: Eressz ma gyökereket!

Az angyalok hétfői útmutatója szerint gyökereket kell ma eresztened. Értheted mindezt akár szó szerint és persze képletesen is, mindenesetre a legfontosabb, hogy légy ma különösen józan, magabiztos, és lehetőség szerint állj két lábbal a talajon. Hogy miért fontos ez? Az angyali üzenetből megtudhatod.

Az angyali üzenet elolvasása előtt, kérlek, helyezkedj el kényelmesen. Hunyd le néhány lélegzetvétel erejéig a szemed, figyelj befelé, és gondolatban máris megköszönheted az angyaloknak a segítséget, a támogatást, amit nap mint nap tőlük kapsz.

Az angyalok üzenete szerint

talán túlzottan is a fejedben élsz az utóbbi időben. Talán nem is figyelsz önmagadra eléggé, a munkádat sem élvezed annyira, mint korábban. Feledékeny, zavart lehetsz, vélhetően magad sem tudod pontosan, mit szeretnél. „A Földön, a fizikai világban élsz, lelked tapasztalatait itt gyűjtheted. A saját igényeid, a munkád, a szeretteid épp oly fontosak, mint a spiritualitás. Elszakadtál a földi valóságtól. Lebegsz, ami jó érzést kelt, mégis arra kérünk, térj vissza a földi valóságba. Számtalan feladat vár rád, és mi segítünk neked, ha kéred.”

Az angyalok azt javasolják,

próbáld megérezni a talajt a lábad alatt. Ha teheted, sétálj mezítláb minél többet. Milyen érzés lehet a reggeli harmatos fűben sétálni? Próbáld ki, nagyon különleges élményben lehet részed. Csupán néhány perc, ami bámulatosan felfrissít testileg és lelkileg. Kapcsolatba kerülhetsz a földdel, ha a természetet választod, kirándulsz a közeli erdőben, leülsz a park egyik padjára lábadat a földhöz érintve, és csak szemlélődsz. Ültethetsz virágot is, kertészkedhetsz, mind-mind hasznos segítség, hogy megérezhesd a Föld bámulatos energiáit. Tudod már, csak kérned kell, és az angyalok a segítségedre sietnek.

Az egyensúlyt keresd, az sem jó, amikor túlzottan elszállsz, és fejben élsz, ahogyan az is a másik véglet, amikor a földi világ rabjaként töltöd a mindennapokat. A test és a lélek egyensúlya a legfontosabb. Eressz gyökereket, miközben figyelsz a lelked hangjára is. Figyelsz rá, mi az, ami igazán boldog érzésekkel tölt el téged. Ez a hétfő legfontosabb üzenete.

angyali üzenet május 14.

Az angyali üzenet szerint a test és a lélek egyensúlyát érdemes ma keresned (Thinkstockphotos)

(Inspiráció: Doreen Virtue – Napi útmutató angyalodtól jóskártyák)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top