Horoszkóp

Angyali üzenet június 21.: Ezért oly fontos a megbocsátás

Meg tudsz bocsátani? Vagy te is éveken át hurcolod magadban a fájdalmat, megbántást, a sérelmeket? Kinek kell ma megbocsátanod? Könnyen lehet, hogy nem másoknak, hanem magadnak. Az angyalok üzenetéből megtudhatod, mit tehetsz a megbocsátásért és miért is oly fontos feladat ez mára?

Megbocsátani sokkal nehezebb, mint sokan gondolják. Megbocsátani nem azt jelenti, hogy elnézed a másik ember cselekedetét. Megbocsátani azt jelenti, hogy elengeded a lelkedben érzett fájdalmat, nem cipeled tovább a mérgező, fájdalmas emlékeket.

Az angyalok üzenete szerint

„A megbocsátással önmagadat gyógyítod, fejlődsz, és elengeded a negatív mintákat. Kérd, és mi segítünk elengedni az engesztelhetetlen gondolatokat, érzéseket és energiákat. Segítünk továbblépni a múlt fájdalmán, és segítünk felemelkedni a béke és a könyörület magasabb szintjére.”

A megbocsátás önmagadért, a tested, a lelked egészségéért fontos. A fájdalom, a düh folyamatosan mérgezi a lelkedet, gyötör, kimerít és megbetegít téged. Az angyalok üzenete szerint újra és újra ugyanazt az ördögi kört futod, amikor a mérgező gondolatok csapdájában vergődsz. Talán hosszú ideje cipeled magaddal a fájdalmat, talán aki a sérelmet okozta neked, nem is emlékszik már rá, mit tett vagy mondott egykoron. Talán már csak benned él ez a sérelem. Az angyalok éppen ezért kérnek téged, ne bántsd magad, és ne árts magadnak többé. Engedd el a fájdalmat, szabadulj meg a kínzó érzésektől.

Az angyalok szerint

„Amint megszabadulsz a haragtól, bámulatos energiák szabadulnak fel benned. Nem csupán könnyebbnek, boldogabbnak érzed magad, de utat engedsz a siker, az újdonságok, az örömteli és harmonikus élet felé.”

A megbocsátás az egyik legfelszabadítóbb érzés, amit átélhetsz. Talán nem könnyű elengedni a sérelmeket. Ilyenkor gondolj arra, hogy önmagadért, a saját boldogságodért teszed. Miért akadályoznád magad mások oktalansága miatt? Miért állnál a saját boldogságod útjában, csak mert valaki megbántott téged? Ez az az ördögi kör, amit mielőbb érdemes felismerned. Az angyalok mindenkor és mindenben támogatnak téged. A megbocsátásban, az elengedésben is. Csak kérd őket. És ők segítenek, hogy a fájdalmas érzéseket elengedhesd, mint egy buborékot. Kipróbálod? A mai napnál nem is találhatnál erre alkalmasabb időpontot.

napi angyali üzenet június 21.

A megbocsátás felszabadítja a lelket (Thinkstockphotos)

Inspiráció: Doreen Virtue – Napi útmutatás angyalodtól

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top