Horoszkóp

Angyali üzenet június 14.: Panaszra nincs okod

Az angyalok szerint nincs okod a panaszra, talán mégis többet panaszkodsz a kelleténél. Azt kérik tőled, írd alá a Nincs Panasz szabályzatot. Hogy mégis mit jelent ez? A csütörtöki üzenetből kiderül. Nos, aláírod a szöveget?

Talán a legtöbbször fel sem tűnik, észre sem veszed, mennyit panaszkodsz. Az elégedetlenség is panaszkodás, negatív energiával rezeg és tölti fel a tested, az aurádat. Bármi is legyen az elégedetlenséged oka, azt jelenti, ismét a körülmények vagy mások áldozatának érzed magad. A panaszkodás is egyfajta fohász és segítségkérés. Az angyalok ilyenkor mégis tehetetlenek.

Az angyalok üzenete szerint

„Senki és semmi sem irányíthat téged mindaddig, amíg tudod, Isten benned, a lelkedben lakozik. Panaszra sincs okod, hiszen megkapod az isteni támogatást, a gondviselést. Kérd a segítségünket és megszabadítunk a fájdalmas gondolatoktól, érzésektől.”

Az angyalok szeretnék, ha ma panaszmentes napot tartanál. Ha ma gondolatban aláírnád a Nincs Panasz szabályzatot. Tudatosan figyelj minden egyes kimondott szóra, és amikor elöntene a panaszáradat, állítsd meg a negatív hullámokat. Ma fogadd meg: nincs panasz, és nem panaszkodsz – sem magadnak, sem másnak. A panasz helyett próbálj pozitív megerősítéseket használni. Figyeld meg, mennyivel jobban érzed magad, mennyivel ragyogóbbá és vonzóbbá válik a kisugárzásod. A többieknek is gyorsan feltűnik, milyen más lettél, mint máskor. Közben pedig magad is rájöhetsz, valójában tényleg nincs okod a panaszra.

Az angyalok kérik, ezeket a gondolatokat ismételd ma

„Erős vagyok és kiegyensúlyozott. Ma követem a Nincs Panasz szabályzatot, és olyan szavakkal élek, amelyek felerősítenek engem és a többieket. Pozitívan gondolkodom, pozitívan fogalmazom meg a gondolataimat. Ma egyre jobban vagyok.”

Ne feledd, az angyalok melletted állnak, mindenben támogatnak és segítenek téged. Csak kérd az útmutatást

napi angyali üzenet június 14.

Aláírod a Nincs Panasz szabályzatot? (Thinkstockphotos)

Inspiráció: Doreen Virtue – Napi útmutatás angyalodtól

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top