Horoszkóp

Angyali üzenet június 22.: 5 perc kell a boldogsághoz

Sokan gondolják azt, hogy a boldogságért nagyon sokat kell tenni és küzdeni. Az angyalok szerint valójában öt perc is bőven elegendő hozzá. Mit tehetsz csupán öt percben önmagadért, a legboldogabb pillanatokért? Mégis hogyan valósítható meg mindez? Kiderül az angyali üzenetből. Van öt perced?

Mit jelent boldognak lenni? Te tudod? Az angyalok szerint a boldogság valójában a nyugalom, a harmónia, a bőség áldott állapota. Téged is megillet, ahogyan mindenki másnak is jár. Sokan mégis egész életükben a boldogság után vágyakoznak és keresik. Nem találják, vélhetően azért, mert nem tudják, hol keressék vagy mit tehetnének érte. Mások szerint folyton dolgozni és tenni kell érte… Ha valami gyötrelmes és izzasztó, mégis hogyan lehetne boldog?

Ezt üzenik már az angyalok

„A mai napon azt szeretnénk tanácsolni, teremts magadnak nyugalmat, néhány nyugodt pillanatot. Hunyd le a szemed, lazítsd el a testedet, az elmét. Csupán öt, csendben eltöltött perccel megérezheted a boldogság ízét, amely táplálja lelkedet és szellemedet.”

A boldogság keresése vagy a boldogságért folytatott kemény és izzasztó munka helyett csak lazítsd el magad ma néhány percre. Szánj a boldogságodra, szánj önmagadra öt percet. Még a munkahelyen is jár ennyi pihenés két feladat között. A rövid relaxációban lásd magad felhőtlenül boldognak, érezd át az örömöt, lélegezd magadba a pozitív képeket. Amint kinyitod a szemed, valami megváltozik. Nem körülötted – benned.

Az angyalok kérnek téged

„Merülj el nyugalomban anélkül, hogy irányítanád a gondolatokat, az érzéseidet, a testedet. Egyszerűen csak létezz a pillanatban. Az egyedül töltött pillanatok különleges kincsek, amelyekkel önmagadat ajándékozod meg.”

A boldogságot nem kell kiérdemelni. A boldogság mindenkinek jár. A boldogság végtelen, és még csak keresned sem kell. Ott van benned. Az angyalok segítenek ráébredni a benned szunnyadó boldogságra. Semmit sem szeretnének jobban, mint felhőtlenül boldognak látni téged. Csak kérd őket, és segítenek. Van ma öt perced?

Ismételd a pozitív megerősítéseket

Szeretem, amikor elcsendesítem az elmémet. Szeretem kiélvezni a nyugalom édes ízét és minden pillanatát. Az elmém, a lelkem, a testem békére lelnek. Csak öt percre van mindehhez szükségem. Megengedem magamnak a boldogságot, megengedem magamnak a felhőtlen örömöket.

napi angyali üzenet június 22.

Az angyali üzenet szerint ennyi kell csupán a boldogsághoz (Thinkstockphotos)

Inspiráció: Doreen Virtue – Napi útmutatás angyalodtól

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top