Horoszkóp

Angyali üzenet június 15.: Ma légy te a legfontosabb

Az angyalok arra kérnek, figyelj és törődj magaddal többet. Figyelj az egészségedre, figyelj a tested, a lelked egyensúlyára. Talán mostanában túlzottan is elfoglalt voltál, hogy magadra figyelhess. Miben tudnak neked ma segíteni, támogatni téged? Az angyali üzenetből megtudhatod. Megfogadod önmagadért a tanácsokat?

Talán már meg is fogadtad magadnak, változtatsz a mindennapjaidon, az életmódodon. Talán minden reggel úgy ébredsz, ma kimozdulsz, sétálsz, futsz a szabad levegőn vagy kipróbálod a jógát, esetleg edzőteremben izzasztod magad. Talán már ma is ígéretet tettél, egészségesebben étkezel, tudatosabban figyelsz a testedre, a lelkedre. Az angyalok ma pontosan ebben segítenek és pontosan ezt is kérik tőled.

Az angyalok üzenete szerint

„Már tudod, mit változtatnál, mit tennél önmagadért, a testedért, a fizikai egészségedért. Ma pontosan ebben segítünk neked, hogy belekezdj, elindulj a változás, a változtatás felé. Bármi is legyen a célod, melletted állunk, támogatunk téged.”

Nem az a lényeg, hogy egyetlen nap alatt megváltsd a világot. Valójában nem is lehetséges egyetlen nap alatt megváltoztatni mindazt, amit évek óta másként tettél. Az angyalok arra biztatnak, tedd meg ma az első apró lépést. Talán csak annyit, hogy mától egyetlen pohárral több vizet iszol, egyetlen pohárral csökkented a szénsavas, édes üdítőket. Holnaptól emeld kettőre, aztán háromra. Bármilyen fáradtnak is érzed magad, sétálj ma csupán tíz percet, közben szívd be mélyen a friss levegőt. Aztán holnap is tedd meg önmagadért ugyanezt. Néhány nap múlva talán már kedved lesz akár az egész napot a szabadban tölteni.

Ne akard drasztikusan valamennyi szokásodat megváltoztatni már az első napon, azzal csak kudarcra ítélnéd magad és gyorsan feladod a változtatást. Tégy meg mindennap valami apróságot magadért, amit aztán következetesen a többi napon is betartasz. Mindenkor dicsérd meg, gondolatban öleld át magad, amiért megtetted. Nagyjából egy hónap után magad is észreveszed a testedben zajló pozitív változásokat.

Angyali gondolatok (nemcsak) a mai napra

„Tökéletes gondját viselem a testemnek. Mindennap megteszek valamit, amivel megtisztelem magamat, a testi és lelki egészségemet. Belső énem ragyog a hála érzésétől. Minden nappal egyre jobban és jobban érzem magam.”

Ne feledd, az angyalok melletted állnak, mindenben támogatnak és segítenek téged. Csak kérd az útmutatást

napi angyali üzenet június 15.

Csak magadra figyelj pénteken (Thinkstockphotos)

Inspiráció: Doreen Virtue – Napi útmutatás angyalodtól

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top