Horoszkóp

Angyali üzenet május 23.: Szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól

Az angyalok üzenete szerint olyan kapcsolataid lehetnek, amelyek inkább csak mérgeznek téged. Figyelj fel ezekre, és engedd el mielőbb a saját gyógyulásod és boldogságod érdekében. Honnan tudhatod, hogy mérgező kapcsolatban élsz? Az angyalok segítenek a felismerésben. Olvasd el szerdai tanácsaikat.

Vétlen vagy a helyzetedben. Vétlen vagy a kapcsolatodban. Az angyalok üzenete szerint a bűntudat mérgez most téged. Ez az érzelem a legnegatívabb valamennyi közül. A bűntudat okozza benned a legfájóbb sebeket. Nem tehetsz a történtekről, nem a te hibád, ezért nincs miért bűntudatod érezned.

Angyali üzenet

„Mindenki vétlen az igazságban, hiszen senki sem változtathatja meg Isten tökéletes keze munkáját. Add át nekünk a fájó érzéseket, így a haragot, a bűntudatod, a szégyenérzetet, hogy segíthessünk neked.”

Lehetnek olyan kapcsolataid, amelyeket te táplálsz, amelyek csak elvesznek tőled, de neked semmit nem adnak. Lehetnek bizalmatlan kapcsolataid is. Ismerd fel, nincs szükséged ezekre a kapcsolatokra, nem segítenek, nem ösztönöznek téged. A szabad akaratod szerint dönthetsz, benne maradsz továbbra is vagy felismered, a mérgező kapcsolatok csak ártanak neked, ezért megköszönve az eddigi lehetőséget elengeded őket és továbblépsz a saját utadra.

„Csupán kérned kell és mi segítünk továbblépni, segítünk, hogy a boldogság útjára léphess. Más irányban haladsz, ami a te döntésed. Csak akkor segíthetünk, ha kéred.”

Az angyalok segítenek

Gyógyítsd meg a lelked, gyógyítsd meg a benned élő gyermeket. Hosszú ideje vigaszra, támogatásra vár. Az angyalok segítenek neked.

„Öleld át magad gondolatban. Mondd el, mennyire szereted a benned lakozó ártatlan kisgyermeket. Csak annyit mondj neki: szeretlek. És ő felszabadul, és boldogan él tovább benned.”

Az angyalok üzenete szerint a mai nap tökéletes lehetőséget kínál, hogy elengedd a mérgező kapcsolatokat, hogy felszabadulj és fellélegezz, hogy felismerhesd, letértél a számodra rendelt sorsútról. Boldogságot, őszinte örömet érdemelsz, nem pedig lehúzó, fájdalmas kapcsolatokat. Engedd el őket még ma. Ha kell, kérd ehhez is az angyali segítséget és útmutatást.

angyali üzenet május 23.

Az angyali üzenet szerint nincs miért bűntudatot érezned (Thinkstockphotos)

Inspiráció: Doreen Virtue: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top