Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. december 3-9. – Tisztán hallhatod most az angyalokat

A horoszkóp szerint tisztán hallhatod a héten az angyalokat. Talán az adventi időszakban ez nem is annyira meglepő. A rohanás, a sok feladat között érdemes picit magadra és a gondolataidra figyelni. Nagyon különleges és fontos üzeneteket kapsz ugyanis most az angyaloktól.

Az angyalok segítenek, és támogatnak téged november utolsó hetében is, de ehhez kérned kell őket. Nem avatkozhatnak az életedbe – kivéve vészhelyzet esetén. Elegendő egyetlen ima is, hogy meghallgassák a problémádat, a kívánságodat, és gyógyírt nyújtsanak a bajban. Persze, bármikor és bárhogyan kérheted őket, sőt érdemes is élni a lehetőséggel. A horoszkópon keresztül pozitív és nagyon hasznos üzeneteket tolmácsolnak most az angyalok a csillagjegyeknek. Érdemes ezúttal is megfogadnod és követni a javaslatokat.

Kos

Rafael arkangyal támogat téged ezen a héten. Vajon kérted már valaha is a segítségét? Az angyalok csak akkor segíthetnek, ha felhatalmazod őket. Rafael arkangyalnak bármilyen gondodat elmondhatod csendben, magadban, meditálva. Csak add át a bánatodat, és ő megtalálja a legjobb megoldást. Nincs más feladatod, csak figyelni az angyalok jeleit.

Bika

Metatron arkangyal szerint nagyon fontos lenne, hogy tisztítsd a csakrákat. Nem kell mást tenned ehhez, mint gondolatban megkérni Metatron arkangyalt. S ő megtisztítja, harmonizálja a testedet kívül és belül is. Csak azt veszed majd észre, hogy napról napra jobban érzed magad. Tegyél egy próbát minél előbb.

Ikrek

Zadkiel arkangyal szerint napok óta hallod az angyali üzeneteket, csak talán eddig nem tudtad, hogy a gondolataid azok lennének. Amire mostanában többször is gondoltál, többször jutott az eszedbe, az angyalok üzenetei, ezért különösen érdemes rájuk odafigyelned. Tisztán hallhatod most ugyanis az angyalokat. Fogadd tiszta szívvel ezt az áldást.

Rák

Hániel arkangyal segít téged a héten. A Hold a te uralkodó bolygód, erősebben érzed a hatását, mint bárki más. A közelgő telihold az elengedésben segít, míg az újhold a vágyaid megvalósítására ösztönöz téged. Figyeld mostantól tudatosan magadat a Hold változásaival összefüggésben is. A holdkő energiája táplál és támogat. Érdemes mielőbb beszerezned egyet. 

Oroszlán

Ariel arkangyal szerint talán megijeszt egy kicsit a változás, ami előtt állsz. Pedig ez most a lehető legjobb idő, hogy megnyisd a szívedet az új előtt. Te bátor és merész vagy, most sem fogsz megfutamodni, és most is győztesen kerülsz ki a végén. Most érdemes követni a szíved hangját. Már ezen a héten megteheted az első lépéseket…

Szűz

Jeremiel arkangyal szerint hidd el, minden pontosan úgy történik az életedben, ahogyan az neked a lehető legjobb. Akkor is, ha nem így érzed. Amikor imával fordulsz az angyalokhoz, előbb le kell „rombolniuk” a régit, a nem működőt ahhoz, hogy valami igazán új és szebb élet nyílhasson meg előtted. Ez történik most. De ez a változás érted történik…

Tisztán hallhatod most az angyalokat… (iStock)

Mérleg

Sandalphon arkangyal támogat, hogy nyugalomra, békére, harmóniára találhass a héten. Sandalphon angyal arra kér, hallgass most minél több lágy és kellemes zenét. Amikor csak teheted, mozogj, táncolj is a zene ritmusára. Sokkal jobban fogod érezni tőle. Most még ne hozz semmilyen fontos döntést, hamarosan elérkezik ennek is az ideje. Tudni, érezni fogod.

Skorpió

Azrael arkangyal segít neked ezen a héten. Hidd el, még a legerősebbek is elbizonytalanodnak néha. Veled is pontosan ez történik most, de ettől nem leszel sem kevesebb, sem kiszolgáltatottabb. Neked is jár a segítség, és Azrael arkangyaltól megkapod. Támogat téged, hogy visszatalálj a lelked középpontjába. Kérd őt, és meglátod, egyre jobban érzed magad. 

Nyilas

Raziel arkangyal arra kér téged, hogy engedd el a korlátozó ítéleteket, illúziókat. Nyisd meg a szívedet, a gondolkodásodat. Most leginkább azokra a megérzésekre figyelj, amelyeket legalább háromszor éreztél az utóbbi időben. Az angyalok jelekkel támogatnak téged, ezért is fontos, hogy vedd észre mindet. Raziel arkangyal segítségét pedig bármikor kérheted.

Bak

Jophiel arkangyal segít rendet tenni most magadban és a környezetedben is. Erősen hat rád a munkahelyed, az otthonod, ezért is fontos, hogy rend legyen körülötted. Ha kell, már ma pakolj össze, rendszerezz, takaríts fel. Sokkal jobban fogod magad érezni a rendezett környezetben. Ami kint, az bent is, és ami bent, az látszik meg kint…

Vízöntő

Uriel arkangyal üzenete szerint imával fordultál az angyalokhoz. Kérésedet meghallgatták, és most ragyogó ötlet formájában kapsz választ. Lehet, elsőre megvalósíthatatlannak tűnik ez az ötlet. Pedig nem az. Mindig csak annyi terhet kapsz, amennyivel meg is tudsz birkózni. Uriel arkangyal az ötlet megvalósításában is támogat téged. Ha kéred… 

Halak

Gábriel arkangyal támogat, hogy igazán határozottan állhass ki a véleményed, a vágyaid mellett. Talán kételkedsz még magadban, a képességeidben, pedig Gábriel arkangyal szerint tökéletesen alkalmas vagy a feladatra. Segít és támogat téged, hogy elindulhass a megvalósítás és a siker útján. Bízz most az angyali segítségben…

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top