Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp július 2–8.: Pénzt, szerelmet vagy bosszúságot hoz a hét?

Az angyalok segítenek, amikor nem találod a válaszokat. Az angyalok segítenek, ha nem tudod, merre haladj a céljaid felé. Az angyalok segítenek bármiben, csak kérned kell. Hogy kinek a támogatását élvezed július első hetében? A horoszkópból kiderül. Ugye, te is élsz a lehetőséggel? Nos, a szerelem, a bőség vagy bosszúság költözik a héten az életedbe?

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegySámuel arkangyal szerint van a számodra egy sokkal jobb munka, mint amit most végzel. Egész héten erős jeleket és vezettetést kapsz, hogy felismerd, melyik lenne az ideális karrier, munka, munkahely, feladat. Ha szeretnél munkát váltani, kérj bátran segítséget Sámueltől.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyÚgy tűnik, sokkal fáradtabb vagy a szokásosnál, és rád férne egy energetikai feltöltés. Az energetikai felfrissülésben Metatron arkangyal lesz a segítségedre. Ő az az arkangyal, aki az univerzum energiáját áramoltatja. Neked is szívesen juttat a szokottnál nagyobb adagot a frissítő életerőből. Csak kérned kell őt.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyNem mindegy, hogy a szűkösséget vagy a bőséget éled-e meg a héten. Talán mostanában mindenki azt bizonygatja, nem élhetsz olyan nagy lábon, mint szeretnéd. Itt az ideje, hogy végre ne azokra figyelj, akik szerint a szűkölködés a sorsod. Ha kéred, Ariel arkangyal segít megtapasztalni az univerzum valódi bőségét.

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyÉrdemes lenne tisztáznod magadban néhány alapvető helyzetet. Az életed alapjaival kell tisztába jönnöd, azokkal az értékekkel, amelyek a szíved mélyén fontosak neked. Ebben a folyamatban Gábriel arkangyal lesz a kísérőd, aki a héten megmutatja mindazt az értéket, amely valóban fontos, és amelyért megéri küzdeni.

heti angyalhoroszkóp július 2-8.

Ebben segítenek a héten az angyalok a csillagjegyeknek (Thinkstockphotos)

Oroszlán

heti angyalhoroszkóp oroszlán csillagjegySandalfon arkangyal sok-sok ajándékot tartogat a számodra. A héten ő olyan lesz, mint egy égi csomagküldő szolgálat, aki mindennap újabb értékes csodákat közvetít az életedbe. Ha kéred, Sandalfon arkangyal abban is segít, hogy könnyebben felismerd és könnyebben elfogadd ezeket a csodákat.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegyÚgy érzed, a sötét tudatlansággal kell harcot vívnod a héten. Mindegy, hogy te vagy híján az információknak, vagy valaki tényleg tudatlan a környezetedben, Uriel arkangyal segít a tudás fényével bevilágítani minden helyzetet. Kérd Uriel arkangyalt, hogy cserélje gyakorlati tudásra a tudatlanságot.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegyA héten könnyedén elfelejtkezel az unalmas kötelességekről és az ímmel-ámmal megtett ígéretekről. Zadkiel arkangyalt tartják a jó memória angyalának, aki segít neked, hogy visszaemlékezz minden ígéretedre és feladatodra. Most hívd bátran Zadkiel arkangyalt, és kérd, emlékeztessen mindarra, amire kell.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyHaniel arkangyal, az intuíció edzője segít neked a héten erősíteni a megérzéseidet. Tudnod kell, az intuíciódon keresztül mindig hasznos és értékes információ érkezik hozzád, de nem mindig vagy képes időben észlelni a megérzéseket. Haniel arkangyal segít, hogy jobban hallhasd mindazt, amit a belső hangod mond.

heti angyalhoroszkóp július 2-8.

Az angyalok segítenek, csak kérned kell őket (Thinkstockphotos)

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegyAzrael arkangyal egy szárnylegyintéssel ellegyezi mellőled a szomorúság felhőit. Nem kell átvenned mások hangulatát, és senkinek sem segítesz azzal, ha te is vele együtt szomorkodsz. Azrael arkangyal segít neked, hogy az együttérzéssel vidámabbá és felszabadultabbá tegyél másokat – ahelyett, hogy velük szomorkodnál.

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyHa úgy érzed, megoldhatatlan gondok nyomasztanak, hívd az angyalokat! Elsősorban Zsofiel arkangyalt érdemes megszólítanod, aki a pozitív gondolatok és a pozitív végkimenetel felelőse. Ő képes rá, hogy minden helyzetedet jó irányba fordítsa, és gondoskodik arról is, hogy minden helyzetedben pozitív változások történhessenek.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyMihály arkangyal tudja, ki vagy te valójában, és azt is tudja, melyek a valóban fontos céljaid. Ha most nem vagy benne biztos, hogy egy feladat, egy lehetőség, egy munka a valódi céljaid felé visz-e, egyszerűen csak kérj jelet és vezettetést Mihály arkangyaltól, aki segíteni fog a valódi céljaidra bukkanni és megvalósítani azokat.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyRaziel arkangyal segít neked, hogy újra visszatérj az útra, amelyet tévedésből hagytál el. Lehet, hónapok vagy évek óta nem azon az úton jársz, amelyen valóban szeretnél. Szerencsére Raziel arkangyal segít a héten, hogy visszatérj a valódi boldogsághoz vezető útra. Kérd a segítségét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top