Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp július 9–15.: Ezt kérheted a héten az angyaloktól

Az angyalok teljesítik a kívánságokat. Teljesítik, de csak akkor tehetik, ha kéred őket. Hogy épp megbocsátanod kell valakinek, vagy elutaznál, és a támogatásukat kéred, valójában mindegy. Fordulj hozzájuk bátran, és ők segítenek a megoldásban. Az angyalhoroszkópból azt is megtudhatod, melyik arkangyalt érdemes most kérned.

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyNagy lelki küzdelmek folynak benned a héten. Ezekben a lelki küzdelmekben Jeremiel arkangyal segítségét érdemes kérned. Ő az az arkangyal, aki segít enyhíteni a bűntudatot, és segít abban is, hogy felismerd, hogyan bocsáthatsz meg magadnak. Ha pedig megbocsátasz magadnak, máris megoldódik egy sor nehézséged.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyRaguel arkangyal segít neked meghozni egy nehéz döntést. Talán abban a tévedésben vagy, hogy két egyformán jó lehetőség áll előtted, de Raguel arkangyal segít felismerned, melyik lehetőséged jó a valóságban, és melyik az, amelyiket érdemes kihasználatlanul elengedned.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyRafael arkangyal segít neked, hogy visszatérj a tökéletes egészség állapotába. Abba az állapotba, amelyre olyan mélyen vágysz. Ehhez az állapothoz most érdemes változtatnod az életmódodon. Hogy pontosan milyen változtatásra van szükséged, azt is Rafael arkangyal fogja megmutatni neked a héten.

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyŐrangyalod a legszeretettelibb barátod, aki csak létezhet. A héten minden kérdésben fordulj bátran hozzá, és minden kérdést beszélj meg a körülötted lévő angyalokkal. Őrangyalod most segít, hogy ismét boldog és elégedett lehess. Ő az, aki pontosan tudja, mennyire vágysz a boldogság állapotára.

heti angyalhoroszkóp július 9-15.

Az angyalok ezen a héten is segítenek (Thinkstockphotos)

Oroszlán

heti angyalhoroszkóp oroszlán csillagjegyTisztáznod kellene magadban a szándékaidat, és tisztáznod kellene, hogy mit is szeretnél valójában. Talán nem vagy tisztában a céljaiddal, ezért érdemes együtt dolgoznod Zsofiel arkangyallal. Ő az, aki segít neked felismerni a valóban fontos célokat, és megmutatja, melyek azok, amelyekkel nem is kell foglalkoznod.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegyFélsz megtenni egy lépést, vagy félsz kimondani valamit. Mindegy, mitől félsz, érdemes magad mellé hívnod Ariel arkangyalt, a bátorság angyalát. Ariel arkangyal erős szárnyaival védelmez téged minden olyan helyzetben, amelyben bátorításra van szükséged. Ariel arkangyal bátorítását nem csak ezen a héten kérheted.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegyMihály arkangyal segít neked, hogy összeszedd minden erődet, és megtedd, amire olyan régóta készülsz. Ha nem akarsz tovább halogatni, érdemes Mihály arkangyal segítségét kérned. Segít, hogyan összpontosítsd az akaratodat, elkezdd, végigvidd és befejezd, amit olyan régóta szeretnél.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyTalán nem érted pontosan, mi történik körülötted, veled és benned. Ha nem értesz valamit, mindig Uriel arkangyalt érdemes segítségül hívnod, aki segít megérteni és átlátni a legbonyolultabb helyzetet is, és aki segít, hogy minden gondolatod tiszta, világos és szeretetteli lehessen.

heti angyalhoroszkóp július 9-15.

Csupán kérned kell, és az angyalok a segítségedre sietnek (Thinkstockphotos)

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegyHa valaki megbánt, érdemes azonnal segítségül hívnod Haniel arkangyalt. Ő segít szeretettel és megbocsátással begyógyítani a mások által okozott lelki sebeket, és segít szeretettel felvértezni magad az újabb támadások ellen. Haniel arkangyal szeretetbalzsama gyógyír minden sebre és minden bajra.

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyGábriel arkangyal támogat téged, hogy a lehető legtisztábban és legérthetőbben fejezhesd ki magadat. Ő az, aki a segítségedre siet, hogy minden szavadat pontosan megértsék az emberek. Ha mások támogatását akarod megszerezni, érdemes megkérned Gábriel arkangyalt, hogy segítsen a legjobban megfogalmazni a kérésedet.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyHa nyaralni utazol, vagy ha csak keresel valamit, érdemes Sámuel arkangyal segítségét kérned, hogy mindent megtalálj, amire csak szükséged lehet. Különösen fontos, hogy minden indulás előtt – akár munkába indulsz, akár nyaralni, akár hazatérsz a nyaralásból – kérd meg Sámuel arkangyalt, ellenőrizze, minden nálad van-e.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyMatatron arkangyal igen hasznos képessége, hogy képes úgy megnyújtani az időt, mint egy gumiszalagot. Ez neked igencsak jól jön a héten, amikor elúszol a határidőkkel, és nem tudod, hogyan érhetnéd utol magadat. Kérd meg Metatron arkangyalt, nyújtsa meg az időt, és segítsen neked.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top