Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp július 16–22.: Begyógyulnak a régi sebek

Talán te is régóta cipelsz sérüléseket, fájdalmas sebeket magadban. Az angyalok szerint a múlt és a keserűség akadályoz a jelen és a jövőbeni céljaid megvalósításában. Ezen a júliusi héten végleg megszabadulhatsz a múltban ért bánattól, megbocsáthatsz, így új és sokkal boldogabb életet kezdhetsz. A horoszkópból az is kiderül, melyik angyal segítségét kérheted ehhez.

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyAzrael arkangyal segít begyógyítani a múlt sebeit. Mindegy, ki bántott a múltban, a fájdalmat átadhatod Azrael arkangyalnak, és megkérheted őt, hogy ezt az érzést cserélje gyógyító angyali szeretetre. Ha a múltad sérelmeit meggyógyítja Azrael arkangyal, megváltozhat a jelened és a jövőd is.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyNem vagy benne biztos, kinek mit mondhatsz el, és nem vagy benne biztos, kik azok, akik őszintén drukkolnak neked. Raziel arkangyal segít felismerni, kik a valódi támogatóid, és abban is segít, hogy most mindenkinek annyit mondj, amennyit tudnia kell.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyRégóta nyomaszt egy probléma, és arra vágysz, hogy fellélegezhess végre. Rafael arkangyal lesz az a héten, aki segít meggyógyítani ezt a problémát – akkor is, ha nem betegségről van szó. Rafael arkangyal minden helyzetbe gyógyulást, javulást, pozitív változásokat hoz, ha kéred tőle.

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegySzeretnél lezárni egy korszakot, szeretnél kilépni egy helyzetből, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Jeremiel arkangyal, az összegzések szakértője segít neked, hogy felismerd, melyek azok a helyzetek, amelyeket valóban érdemes lezárnod, és melyek azok, amelyeknek érdemes új esélyt adni.

heti angyalhoroszkóp július 16-22.

Elengedheted végre a múlt fájdalmát (Thinkstockphotos)

Oroszlán

heti angyalhoroszkóp oroszlán csillagjegySandalfon arkangyal nagyon ért ahhoz, hogy megállítsa az agresszív, ártó tendenciákat, és nyugtató, gyógyító energiákra cserélje azokat. Ha úgy érzed, a héten rossz irányba mennek a dolgok, vagy valaki ellenséges veled, érdemes Sandalfon arkangyal gyógyító közbeavatkozását kérned.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegyZadkiel arkangyal segít megértened a másik ember helyzetét. Talán te magad is voltál abban a helyzetben. Talán egyszer majd te is leszel abban a helyzetben. Mindenesetre most azt tedd a másik emberrel, amit szeretnéd, hogy veled tegyenek. Zadkiel arkangyal segít felismerni a lehető legjobb megoldást.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegyÚgy tűnik, több harmóniára vágysz a kapcsolataidban. Különösen a szülő-gyerek viszonyaidba kellene több megértés, szeretet és béke. Mindegy, hogy a gyerekeiddel vagy a szüleiddel vitázol, Raguel arkangyal segít, hogy harmonikusabb, szeretettelibb és megértőbb legyen a kapcsolatotok.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyŐrangyalod minden helyzetben pontosan tudja, mit kell tenned. Ha a héten elbizonytalanodsz, tanácstalanná válsz, egyszerűen csak hívd az őrangyalodat, és kérd, segítsen felismerni a következő lépést. Őrangyalod mindig könnyen megtehető, de annál hatékonyabb lépést mutat neked az utadon.

heti angyal horoszkóp július 16-22.

Ez az angyal segít a csillagjegyeknek ezen a héten (Thinkstockphotos)

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegyIsmét Haniel arkangyallal lesz érdemes együtt dolgoznod. Ő ezúttal azt mutatja meg, milyen gyógyteákkal, milyen táplálékokkal, milyen esszenciákkal gyógyíthatod a testedet. Mindegy, hogy gyógyulásra, fogyásra vagy szépülésre vágysz, Haniel arkangyal megmutatja, milyen hatóanyagok segítenek neked.

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyA gyerekeiddel való viszonyod gyógyításában Gábriel arkangyal lesz a segítségedre. Vele érdemes megbeszélned azt is, ha gyermekáldásra vágysz, és ő segít abban is, hogy jobb legyen a kommunikációd az unokáiddal. Bármilyen gyermekekkel kapcsolatos ügyed van a héten, hívd Gábriel arkangyalt.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyUriel arkangyal erős sugallatokkal és látványos ötletekkel vezet téged a héten. Úgy érezheted magadat most, mint egy felfedező, aki a világ új összefüggéseit fedezi fel, és az élet rejtett titkait ismerheti meg. Uriel arkangyal segít felismerned mindazt, amire most szükséged van, és segít megértened, mit kell másként tenned.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyIdeje rendezned a viszonyaidat és a környezetedet. Talán túl sok lom halmozódott fel körülötted és a gondolataidban. Ideje megszabadulnod a romoktól, a szeméttől és a negatív gondolatoktól is. Ebben a folyamatban Zsofiel arkangyal lesz a segítőd, aki gondoskodik arról, hogy a rád váró időszak gyümölcsöző és áldott legyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top