Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp augusztus 20–26.: A pénz az utcán hever… Felveszed?

A pénz az utcán hever... Nem? Vajon tényleg nem hever az utcán a pénz? Nem lehet, hogy csak az akadályozza meg, hogy észrevedd az utcán előtted heverő pénzt, mert azt hiszed, nincs is ott semmi? A hét legfontosabb bőségteremtő feladata, hogy megértsd, a gazdagság sokkal több formában találhat rád, mint sejtenéd. Vajon mi jár a fejedben a pénzről? A horoszkópból kiderül.

Kos

kos csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Nehezen palástolod az érzelmeidet akkor is, ha pénzről van szó. Mégis most jobb lenne, ha megőriznéd a hidegvéredet és a higgadtságodat. Számolj el háromig minden pénzügyi döntésed és minden pénzzel kapcsolatos kijelentésed előtt.

Bika

bika csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.A pénznek akkor van értelme, ha elköltik és ha jól költik el. Ezt pedig te is tudod. Sőt! Azok közé tartozol, akik ösztönösen jól költik el a pénzüket. Már a hosszú hétvége utolsó napja is lehet a bőségteremtő pénzköltések ideje. Vagyis annak tudatában költs, hogy minden filléred visszatér hozzád.

Ikrek

ikrek csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Könnyen túlköltöd magad a hosszú hétvégén. A héten mindennap csak egynapi költőpénzt vigyél magaddal, így biztos lehetsz benne, hogy nem költöd el már hétfőn az egész hétre tervezett teljes költségkeretedet. Ha pedig sikerül spórolnod, vasárnap este bátran jutalmazd meg magadat!

Rák

rák csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Valaki szerint itt lenne az ideje, hogy felelősségteljesebben bánj a pénzeddel. A csillagok szerint viszont annak van itt az ideje, hogy felelősségteljesebben válogasd meg, hogy kire hallgatsz. Nem mindenki jó tanácsadó, aki tanácsot ad neked a pénzzel kapcsolatban…

Oroszlán

oroszlán csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Az a legidegesítőbb, amikor valaki nem hisz benned, és amikor valaki nem hiszi el, hogy meg fogod oldani a problémásabb anyagi helyzetet. A héten ne arra figyelj, hogy mások mit gondolnak rólad, hanem csakis arra, hogy megoldd az előtted álló feladatokat.

Szűz

szűz csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Nem is sejted, milyen fontos lenne, hogy átgondolt anyagi tervet készíts magadnak. Az átgondolt alatt azt értem, hogy nem túl szigorú, mint például a mostaniak, de nem is túl laza. Van hozzá érzéked, hogy reálisan megtervezd az anyagi jövődet.

Mérleg

mérleg csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.A bőség sokféleképpen megjelenhet az életedben. Talán nem látod az összefüggést az anyagi gazdagság és a bőségesen virágzó kereted között, de mégis van. Ha most az életed bármely területén bőséget, fejlődést tapasztalsz, tudhatod, hogy hamarosan az anyagi bőség is rád talál.

Skorpió

skorpió csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Talán az lenne a legjobb megoldás, ha most másra bíznád a komoly pénzügyi döntéseket. Olyan szakembert kellene keresned, aki nemcsak többéves pénzügyi tapasztalattal rendelkezik, de aki hallgat a megérzéseire és az ösztöneire is. Ezen a héten találkozhatsz ilyen szakemberrel.

Nyilas

nyilas csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Ne felejtsd el, hogy milyen hatalma van a szavaknak, és ne felejtsd el, milyen fontos az, hogyan beszélsz a pénzről a gyerekeid előtt. Az, amit most mondasz a pénzről, hamarosan az ő valóságuk lesz. Ezért fontos, hogy a bőségtudatot tápláld és nagyon is erősítsd bennük.

Bak

bak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Valaki elfelejtette megadni vagy kifizetni neked, amit pedig megígért, ez pedig meglehetősen kellemetlen helyzetbe hozhat téged. Fontos, hogy észben tartsd, a pénzügyekre is igaz, hogy a tettek a fontosak, nem az ígéretek. Ígérni könnyű, cselekedni viszont nem mindig olyan egyszerű.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Van egy olyan érzésed, hogy pénzt kell kérned valakitől. Természetesen lehet, hogy olyan helyzetben vagy, amelyben ez tűnik a jó megoldásnak. De a látszat, mint olyan sokszor, így most is csal. Valójában egyáltalán nincs szükséged sem a baráti, sem a családi kölcsönökre.

Halak

halak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Érdemes tudatosan az anyagi lehetőségeidre és a mostanában elért anyagi sikereidre irányítani a figyelmedet. Érdemes nagyon tudatosan felidézni magadban, milyen az, amikor boldogan költöd a pénzedet. Ez ugyanis segít abban, hogy beengedd az életedbe a valódi bőséget.

Kiemelt kép: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top