Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp augusztus 21-27.: Fontos tanácsokkal látnak el most az angyalok

Az angyalok fontos teendőkre hívják fel a figyelmet. Talán most mindennél életbevágóbb, hogy meghallgasd az üzeneteiket. Az angyalhoroszkópból kiderülhet, mi a legfontosabb tanács és üzenet erre a hétre. Vajon megfogadod a javaslatokat? Csak biztatni tudunk erre.

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyUriel arkangyal a vizsgázók támogatója, aki melletted van a héten, és abban segít, hogy minden vizsgán ügyesen megfelelj. Hogy nem készülsz vizsgára a héten? Az lehet, de ez a főnöködet és a szüleidet sem akadályozza meg abban, hogy vizsgáztassanak. Ha nem tudod a választ, kérd Uriel arkangyal inspirációját!

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyTele vagy kétségekkel azzal kapcsolatban, hogy jól döntöttél-e. Mihály arkangyal segít abban, hogy elengedhesd ezeket a kétségeket, és segít abban is, hogy sokkal magabiztosabban állj ki a döntésed helyessége mellett. Mihály arkangyal támogatásával biztos lehetsz, hogy minden a jó irányban halad.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyA családi viszonyaidat szeretnéd meggyógyítani a héten, és ebben az Őrangyalod jelenti a legnagyobb segítséget a számodra. Ő most olyan, mint egy családterapeuta, aki segít feloldani a családban lappangó ellentéteket, és minden családi fájdalmat szeretetté transzformál. Mondd el az Őrangyalodnak, milyen családi viszonyokra vágysz valójában!

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyRafel arkangyal segít neked abban, hogy támogasd mások gyógyulását Talán nagyon szeretnél meggyógyítani valakit, talán te vagy az a személy, aki támogatja őt a gyógyulásában. Rafael arkangyal megmutatja nektek, hogy milyen szakembereket érdemes felkeresnetek, és azt is, hogy kik azok, akiket jobb, ha messzire elkerültök.

heti angyalhoroszkóp 2018. augusztus 21-27.

Az angyalok különleges üzenetét olvashatod (Thinkstockphotos)

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópMegakadtál az életutadon, és úgy érzed, egy ideje csak erőlködsz, de nem haladsz előre? Jeremiel arkangyal segít neked ebben az elakadásban. Akkor is érdemes Jeremiel arkangyalt hívnod, ha még csak néhány napja akadtál meg, és akkor is, ha több éve nem tudod, merre haladj tovább. Jeremiel arkangyal segít felismerned a követező lépést..

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegyZsofiel arkangyal segít neked mindenfajta lakberendezési, lakásdíszítési és felújítási kérdésben. Bármit is csinálsz épp a lakásoddal, kérd meg Zsofiel arkangyalt, segítsen benne, és mutassa meg, mi a legjobb megoldás a számodra. Zsofiel arkangyal segítségével sokkal egyszerűbben és olcsóbban átrendezheted a lakásodat, mint sejtenéd.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegySokkal több időre lenne szükséged a héten, de szerencsére van megoldás erre a helyzetre, hiszen Metatron arkangyal, mint egy gumiszalagot megnyújtja az időt, és így mindent el tudsz végezni kényelmesen. Akkor is érdemes az idő lassítását kérned Metatron arkangyaltól, ha nyaralsz, hiszen így sokkal több élményben lehet részed.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyA belső gyermekednek arra van szüksége a héten, hogy játsszon a tündérekkel. Menj ki a természetbe, és kérd meg Ariel arkangyalt, hogy vezessen el egy tündérrétre, vagy egy olyan buja erdőbe, ahol szinte kézzelfoghatóan érzékelheted a tündérek jelenlétét. Ha pedig már vannak gyerekeid, most mesélj nekik is tündéres meséket.

Ebben kérheted a héten az angyalok segítségét (Thinkstockphotos)

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegySandalfon arkangyal az imák közvetítője, aki segít abban, hogy az emberek és az égiek beszélgethessenek egymással. Talán nem is szoktál imádkozni mostanában, és talán azt hiszed, az imáidat nem hallgatja meg senki. Sandalfon arkangyal minden imádra ad választ a héten. Ezeket a válaszokat a belső hangodon át mondja el neked.

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyHa a héten tanácsért fordulnak hozzád, akkor nem kell aggódnod azon, hogy mit mondj. Kérd meg Azreal arkangyalt, hogy a lehető legjobb tanácsokat adja rajtad keresztül az embereknek. Azt is kérheted, hogy csak olyanok keressenek meg tanácsért, akiknek biztosan tudsz segíteni az élettapasztalatod átadásával.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyZadkiel arkangyal segít megbocsátanod annak, aki őszintén és szívből kéri a bocsánatodat. Ha szeretnél megbocsátani, de úgy érzed, képtelen vagy rá, kérd meg Zadkiel arkangyalt, segítsen neked. Zadkiel arkangyal angyali szeretettel gyógyítja a negatív emlékeket, és képes meggyógyítani minden sérelmet vagy haragot.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyHaniel arkangyal segít felerősíteni az intuíciódat, és segít abban, hogy ne csak meghalld a belső hangodat, de hallgass is rá. Hiszen eddig is pontosan tudtad, mit mond a belső hangod, csak eddig nem voltál hajlandó követni. Haniel arkangyal segít megtenned, amire a belső hangod kér, de amitől ma még talán félsz egy kicsit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top