Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy meglehetősen zsémbes

A legkisebb dolgokon is felhúzod magad, és néha ok nélkül vagy feszült, rosszkedvű? Lehet, a csillagokban kell keresned a választ, de az sem kizárt, te is a legzsémbesebb csillagjegyek közé tartozol. A horoszkópból kiderül.

A Skorpió

zsörtölődő csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió hosszú ideig gyűjti magában a sérelmeit, mielőtt kifakadna. Érzékeny, de nem akarja a világ elé tárni a dühét. Ettől pedig bizony elég zsémbessé válhat, hiszen csak gyűlik és gyűlik benne a keserűség, aminek valahol mégis távoznia kell. Ha veled viselkedik morcosan, ne vedd magadra. Próbáld inkább előcsalogatni együtt érző, kedves énjét, vagy egyszerűen állj tovább!

A Halak

Ez a 4 csillagjegy meglehetősen zsémbesA Halak nem kevésbé érzékeny csillagjegy, sőt mondhatni, hiperérzékeny. Nagyon bele tudja lovalni magát a szomorúságba, ha pedig zavarja valami vagy valaki, nem rejti véka alá a véleményét, meg azt sem, mennyire irritálja őt a másik. A rosszkedve sajnos a körülötte lévőket is magával ragadja, ezért érdemes valami kreatív tevékenység felé fordulnia, hogy levezesse a feszültséget.

goromba zsörtölődő csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hajlamosak a zsörtölődésre (Thinkstockphotos)

A Bak

zsörtölődő csillagjegyek bak horoszkópHa a Bakot magával ragadja a zsémbes hangulat, a legkisebb dolgokon is képes felhúzni magát, még azon, hogy akarata ellenére süt rá a Nap. Hogy ne cselekedjen meggondolatlanul, netán bunkón a környezetével, a legjobban teszi, ha ilyenkor inkább visszavonulót fúj magának, és relaxációval ereszti ki magából a stresszt, a felgyülemlett gőzt. 

A Rák

zsörtölődő csillagjegyek rák horoszkópA Rák kifejezetten zsörtölődős típus, azt pedig különösen nem bírja, amikor cukkolják a többiek. Jó hír, hogy gorombaságát hamar újra kedvességre váltja. Hogy még előbb túlessen a rosszkedven, érdemes távolabbról néznie a helyzetét. Például, tényleg számítani fog az az apróság, amin felhúzta magát mondjuk öt év vagy akár két hét múlva?

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top