Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp, 2018. december 17–23.: Gondolj arra, hogy sok pénzed van

Nemcsak a pénzhiánytól szabadulhatsz meg a héten. Sőt! Most nem is az a legfontosabb, hogy megszabadulj a pénzhiánytól, hanem hogy megszabadulj a hiányérzettől. Ahelyett hogy arra koncentrálsz, amid nincs, koncentrálj arra, amid van. A hiány helyett helyezd a gondolkozásod középpontjába, amit birtokolsz. És egyre több lesz a pénzed is...

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegyFigyeld meg, hogy mi az igazság. Most sokan hazudnak neked az anyagi helyzetükről. Neked mégis érdemes a hazugságok mögé látnod, és érdemes megfigyelned, mi a valóság. Mert így rájössz, te sem vagy lemaradva semmiről.

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegyKérj bocsánatot attól, akinek akár tudatosan, akár véletlenül ártottál az idén, de ne kérj bocsánatot azoktól, akiknek nem ártottál, vagy akiknek egyenesen segítettél. Sokan köszönhetik neked az idén a boldogulásukat és a gazdagodásukat. Ezt ne felejtsd el!

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegySzívesen költenéd az év végi jutalmadat utazásra. Tudod mit? Ez valóban az egyik legjobb, amit tehetsz. Valóban rád férne, hogy elutazz a szerelmeddel. Ha erre költöd a pénzedet, a lehető legjobban használod fel. Az utazás most meggyógyítja a lelketeket.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyPróbálod ügyesen beosztani a pénzedet, de már nagyon eleged van, hogy minden forintnak megvan a helye. Most érdemes elhatároznod, hogy jövőre mindent megváltoztatsz, és teljesen új bevételi forrást keresel, amely segít jobban élned.

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyRázd le magadról a kételyt! Vedd észre, a környezetedben mindenki meg van győződve róla, te milyen boldog és gazdag ember vagy. Téged azonban a kétely marcangol, és nem vagy benne biztos, hogy jó úton haladsz. Hidd el, nincs szükséged a kételyekre.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegySzükséged van a nagy ötletre. Egy olyan ötletre, amely segít a karácsonyt sokkal meghittebbé, és vidámabbá tenni. Egy olyan ötletre, amely megváltoztat mindent. Ne felejtsd el, az új megteremtésének könnyednek és egyszerűnek kell lennie.

heti pénzhoroszkóp 2018. december 17-23.

Szeretettel gondolj a héten a pénzre (Thinkstockphotos)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegyNincs fontosabb a minőségnél a számodra! A minőség viszont rövid távon pénzbe kerül. Azért csak rövid távon, mert a minőségi tárgyak és eszközök tartósabbak, így hosszú távon mindegyik megéri a pénzét, sőt talán még spórolni is tudsz, amikor a minőséget választod.

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegyA fel nem tett pénzügyi kérdésedre a válasz: igen. Mindegy, min gondolkozol, most a válasz az igen. Egy szép nagy és határozott igen. Igen, érdemes belevágnod. Igen, minden jobb lesz. Igen, lesz elég pénzed. Igen, lesz elég erőd. Igen, lesz elég támogatásod.

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegyEgyetlenegy megoldást látsz csak magad előtt, de valójában nagyon sokféle megoldás létezik. Valójában sokféle megoldás közül választhatsz, és sokféle út áll előtted. Ezek közül jó néhány vezet az anyagi gyarapodás, a pénzügyi biztonság irányába is.

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyBátran kérd a barátoktól, hogy segítsenek megoldani egy pénzügyi helyzetet. Ne pénzt kérj, mert annak semmi értelme és haszna. Ehelyett kérj inkább ötletet, tanácsot, támogatást, módszereket. Mert ezek azok a tippek, amelyek valóban segítenek.

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyKi kell mozdulnod a kényelmes és megszokott helyzetekből. El kell engedned az irányítást és hagynod kell, hogy az áradat sodorjon. Ha így teszel, karácsonyra csodálatos ajándékokat és meglepetéseket kapsz. A karácsony tele lesz csodákkal a számodra.

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyEngedd szabadjára a kreatív alkotóerődet. Valójában csodálatos teremtő-alkotó erő lakozik benned, amellyel csodákat alkothatsz. Valójában csodálatos erőd van, amelyet azért fogsz vissza, mert attól tartasz, hogy a szárnyalásoddal megzavarsz másokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top