Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. január 22-28.: Lámpát tartanak neked az angyalok

Lámpát tartanak eléd a héten az angyalok. A céljaidra világítanak rá szó szerint és átvitt értelemben is. Lépj rá a neked rendelt útra az angyalok támogató segítségével.

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyZadkiel arkangyal segít neked, hogy megtaláld, amit keresel. Elsősorban nem az elveszett tárgyak felderítésében számíthatsz Zadkiel arkangyalra a héten, hanem annak a kiderítésében, hogy a boldogságod, melyik összetevője tűnt el és szorul pótlásra.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegySámuel arkangyal elvezet téged ahhoz az emberhez, aki segíteni tud a héten neked. Pontosabban őt vezeti el hozzád. Egyszer csak felbukkan a neve, vagy valaki folyton róla beszél, esetleg többször is összefutsz vele. Könnyen lehet, hogy már ismered is az illetőt, aki segíteni fog neked!

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyRafael arkangyal segít meggyógyítani a szívedet, és az összes lelki sérülést, amelyek a szívedet kínozzák. Rafael arkangyal a gyógyítás angyala, így abban is tud neked segíteni, hogy megfelelő orvosokra találj, de abban is, hogy a szívedet nyomó gondok elpárologjanak.

heti angyalhoroszkóp 2019. január 22-28.

Lámpát tartanak a héten az angyalok (iStockphoto)

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegySzeretnél elbúcsúzni valakitől vagy valamitől. Érzed, az elválás most már szükséges és elkerülhetetlen. Ebben a folyamatban Azrael arkangyal lesz a segítségedre. Ő az az angyal, aki krémfehér fénybe burkolja az elválás nehézségeit, és a feledés fátylával fedi be mindazt, ami elmúlt, és amit szeretnél elfelejteni.

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópMetatron arkangyal abban segít, hogy a hétre tervezett nagy terveid valóban megvalósuljanak. Ő az, aki energiát ad neked, és folyamatosan mutatja azokat az eszközöket, amelyekkel könnyedén elérheted és megvalósíthatod a célodat. Metatron arkangyallal most mindent könnyedén elérhetsz.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegyRaziel arkangyal segít, hogy sokkal ihletettebben, és sokkal szeretettelibben tervezd a jövődet. Mostanában hiányzott belőled a hit, hogy minden alakulhat jól is. Raziel arkangyal ezt a fajta optimizmust segít neked újra megtalálni, és újra elfogadni a pozitív eredménybe vetett hitedet.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegyRaguel arkangyal nagyon is jól tudja, mekkora szükséged van a békére. Ő az az arkangyal, aki megmutatja neked, mi az a következő lépés, amely azonnal a béke és a nyugalom állapotába vezet téged. Igen, a béke itt van tőled csupán egyetlen lépésnyire, tedd meg ezt a lépést!

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyŐrangyalod jelenléte folyamatos égi vezettetés számodra. Akkor is, amikor azt hiszed, ez a vezettetés hiányzik, őrangyalod nagyon is ott áll melletted. Ma játssz el a gondolattal, és tedd fel a kérdést magadnak: „Mit mondhat vajon most mellettem az őrangyalom? Mi az az angyali üzenet, amelyet ebben a pillanatban át akar adni nekem?”

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegyMihály arkangyal minden félelmedet átveszi, és a fénybe emelve feloldja. Mindegy, hogy egészségügyi vizsgálattól, beavatkozástól félsz-e, vagy az anyagi helyzeted miatt aggódsz, esetleg egy nagy lépésre készülsz, Mihály arkangyalnak minden félelmedet odaadhatod.

Követed az angyali útmutatást? (iStockphoto)

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyJeremiel arkangyal segít, hogy tisztába kerülj az érzelmeiddel, és észrevedd, egyszerre egymásnak ellentmondó érzelmeid is vannak ugyanazzal a helyzetekkel kapcsolatban. Ez teljesen normális, hiszen a helyzetek sohasem feketék vagy fehérek, azok mindig szivárványszínűek.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegySandalfon arkangyal abban segít neked, hogy megtaláld a nyugalmadat a héten. Ahol a nyugalmad van, ott van a belső erőd központja is. Ahol a belső erőd központja van, ott van a megoldás is. A nyugalmon keresztül juthatsz el ahhoz a megoldáshoz, amely a lehető legjobb a számodra.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyUriel arkangyal hatalmas reflektorral világítja előtted az utat. Neked pedig nincs más dolgod, csak annyi, hogy kövesd ezt a fénylő és jól látható ösvényt magad előtt. Ja, és ne felejtsd el, ez az út néhány hónap múlva érkezik el ahhoz a csodához, amiről korábban talán álmodni sem mertél volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top