Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. január 23-29.: Légy nagyon óvatos a héten

A hétfői teljes holdfogyatkozás és telihold után az elkövetkező napokban fogy a Hold, most kifejezetten támogatja a méregtelenítést, a fogyókúrát. A hideg, téli napokon ugyanakkor légy óvatos, hiszen a kevés napsütés, a zord idő, a kevés vitamin és ásványi anyag könnyen megviselheti a szervezetedet.

SZERDA – január 23.:  A Szűz Hold szerint ma lesz türelmed olyan aprólékosságot igénylő tevékenységekhez, amihez máskor nem szokott. Például a pénzügyek megtervezése, kalkulációk készítése, de szerdán az egészséged megőrzése is központi témád lesz. Érdemes utána olvasnod, milyen módszerekkel teheted a legjobbat télen az immunrendszerednek.

CSÜTÖRTÖK – január 24.:  Ma egész nap a Szűzben jár a Hold, ami valójában a szerdai nap tökéletes mása. Ráadásul másik két bolygó is föld jegyben jár ma, melyekkel a Hold szerencsésen kapcsolódik. Ettől fegyelmezett és hatékony leszel a munkában és az egészséged megőrzésének ügyében is. Amit tegnap elolvastál, ma megveheted, megeheted, megihatod. Jót fog tenni.

PÉNTEK – január 25.:  Hajnalban a Mérlegbe lépő Hold számos dologra ösztönöz: szellőztetés, szépítkezés, tánc, sütés, takarítás. Ezek nem fognak beleférni egyetlen napba, de ne bánd! Ott a szombat is. Persze mindez nem jelent halogatást: amit ma be tudsz iktatni, jókedvűen csináld! A feladatok feldobnak, és elégedettséggel töltenek el…

heti holdhoroszkóp 2019. január 23-29.

A fogyó hold támogatja a méregtelenítést, a fogyókúrát (iStockphoto)

SZOMBAT – január 26.: Január utolsó szombatján tedd meg mindazt, amire tegnap nem jutott időd! Mivel fogy a Hold, több dolgot tehetsz a megszépülés jegyében: szőrtelenítés, epilálás, gyantázás, arc- és bőrradír egyaránt hatásos és látványos lesz ma. Persze utána nagyon fontos a hidratálás is. Közben az otthonodat is szépítheted színes párnákkal, plédekkel, porcelánokkal.

VASÁRNAP – január 27.:  Vasárnap a vizes Skorpióba lépő Hold csupa vizes tevékenységet tesz aktuálissá: növények öntözéses, mosás, hajmosás, szauna, bármi. Mindegy, melyik, csak vízzel kapcsolatos legyen. Ma is az egészséged megőrzése legyen a cél, amelynek szellemében készíthetsz méregtelenítő lábfürdőt, ülőfürdőt. Ahogy kedved tartja…

HÉTFŐ – január 28.: Ma már munkanap van, ami azt jelenti, sajnos nem teheted a kedved szerint, amit szeretnél. A kötelesség ma az első. A Skorpió Hold önsajnálatra hajlamosít, mégse tedd, mert ezzel csak lecsapolod az energiádat. Ma is moshatsz, fürdőzhetsz, öntözhetsz. Utóbbit a szobanövények meghálálják, ilyenkor ugyanis jóval hatékonyabban hasznosítják a vizet.

KEDD – január 29.: Ezt a napot szabályosan ketté vágja a Hold jegyváltása. Kezdetben a Skorpió Hold még mindig önsajnálatra hajlamosít, de délután átlépve a Nyilasba már nagyon is lelkesít. Innentől minden sokkal lendületesebben megy majd. Még az is lehet, táncolni támad kedved. Nyugodtan engedhetsz a csábításnak. Nem kell a ürügy vagy helyszín a jókedvhez. Még az sem kell, hogy bárki lássa…

Erre figyelmeztet a heti holdhoroszkóp

Ezekben a jegyekben jár a Hold a héten

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top