Horoszkóp

Vajon kinek nem őszinte a mosolya? Döntésed izgalmas részleteket árul el rólad

Nézd meg ezeket az arcokat. Vajon kinek a mosolya nem őszinte? Ki az, aki szerinted nem a valódi érzéseit mutatja meg? Döntésed a személyiségedről mesél, ezúttal izgalmas jellemvonásodra világít rá. Felkészültél a játékra?

A mosoly lehet őszinte, lehet udvarias gesztus, lehet önfeledt, de előfordulhat, hogy magadra erőlteted, mert a helyzet ezt kívánja tőled. Ha megnézed a következő képeket, szerinted ki az, akinek nem őszinte a mosolya? Ezzel az egyszerű és vidám személyiségteszttel nemcsak önmagadról tudhatsz meg valami újat, de talán téged is mosolyra késztet. Legalább egy kicsit.

mosoly személyiségteszt

Ki, az akinek nem őszinte a mosolya? (fotók: iStockphoto)

Ha szerinted az első mosoly nem őszinte,

vélhetően nagyon érzékeny típus vagy. Talán túlzottan is könnyen átragadnak rád mások érzelmei. Tény és való, az igazán empatikus és megértő emberek közé tartozol. Rosszul érzed magad, amikor negatív energia vesz körbe, a szorongás, a harag, a panaszkodás szinte teljes kimeríthet téged. Ugyanakkor árad belőled a pozitív kisugárzás, nem véletlenül találnak meg téged a problémáikkal olyan sokan. Nagyon jó barát vagy, hiszen te jóban, rosszban kitartasz a szeretteid mellett.

Ha szerinted a második mosoly nem őszinte,

elmondható rólad, hogy valódi egyéniség vagy. Minden helyzetben megtalálod az egyensúlyt a határozott elme és a mély lélek között. Tisztában vagy az érzéseiddel, sosem engeded, hogy elhatalmasodjanak rajtad az érzelmek. Pedig erős érzések lakoznak benned. Csak éppen képes vagy tudatosan kontrollálni azokat. Hidd el, néha nem árt, ha szabadjára engeded kicsit az érzelmeidet, és megtapasztalod, milyen jó együtt örülni vagy sírni a legjobb barátoddal.

Ha szerinted a harmadik mosoly nem őszinte,

akkor bizonyára nagyon rugalmas személyiségtípus lehetsz. Talán csak nagyon ritkán veszíted el a higgadtságodat. Történjen veled bármi, az eseményekben mindenkor próbálod a pozitívumokat meglátni. Nem véletlenül keresik olyan sokan a társaságodat, hiszen mindenkinek jobb lesz a hangulata melletted. A családod, a szeretteid gyakran kérik a véleményedet, hiszen okos és mindenkor objektív tanácsokkal látod el őket.

Ha szerinted a negyedik mosoly nem őszinte,

elmondható rólad, hogy te mindenkor kézben tartod a dolgaidat. Megbízható típus vagy, aki mindenkor vállalja a felelősséget. Amikor szomorúság, harag, bánat vagy csalódottság ér, sosem hibáztatsz ezért másokat, de nem is terheled az érzéseiddel a többieket, inkább magadban oldod meg a gondjaidat. Mindenkor próbálod a jót meglátni az életben, keresed az örömteli pillanatokat. Pontosan ez a képességed tesz téged igazán szerethetővé.

Ha szerinted az ötödik mosoly nem őszinte,

szinte bizonyosan magad irányítod az életedet. Folyamatosan az érzelmi egyensúlyra törekszel. Amikor valami rossz történik veled, elgondolkodsz rajta, és próbálod megérteni a történteket. Mély levegőt veszel, a fejedből elűzöd a negatív gondolatokat, és próbálsz minél előbb túllépni az életed nehezebb időszakain is. Nagyon jó meglátásaid vannak, kitűnő tanácsokat tudsz adni. Valójában gyakorolhatnád ezt a képességedet gyakrabban is.

Ha szerinte a hatodik mosoly nem őszinte,

bizonyára nagyon független és érett a személyiséged. Neked már nincs szükséged mások tanácsaira, hogy megfelelően kezeld az életedet, a problémákat. Néha igazán őszinte, nyílt és segítőkész vagy másokkal. A családod, a barátaid mindenkor számíthatnak rád, mindenkor ott vagy mellettük, támogatod őket, amikor csak szükségük van rád. Ösztönösen érzed az emberi lélek rezdüléseit, és nagyon jól is tudod elemezni azokat. Érdemes lenne a pszichével mélyebben is foglalkoznod.

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top