Horoszkóp

Melyik alakzatot választod? Izgalmas tulajdonságaidat villantja fel

Nézd meg a háromszög és a kör különböző kapcsolódásait. Melyiket választanád? Melyik tér el valamiben a többitől? Melyik tűnik a legizgalmasabbnak? Ne ijedj meg, nem a geometriai tudásodat teszteljük, a választásodat követően ennél valami sokkal izgalmasabbra derül fény. Nos, melyik alakzatot választod?

Izgalmas, egyben nagyon különös személyiségtesztet találtunk. Természetesen mind a háromszögnek, mind a körnek nagyon fontos a jelentése. Míg előbbi az emberi érzéseket takarja, utóbbi arra utal, hogyan tudod irányítani azokat, hogyan viszonyulsz az érzelmekhez. Az ugyanakkor kétségtelen, amilyen egyszerűnek tűnik ez a teszt, éppen olyan pontos is. Lehetőség szerint ne gondolkodj hosszasan a döntésen, inkább tedd félre a racionális és logikus agyat, és csupán a megérzésekre hagyatkozva válassz a képek közül. Melyik háromszög és kör kapcsolódása jellemző rád a leginkább? És vajon mit mesél rólad a választásod? Íme az izgalmas részletek.

háromszög kör személyiség teszt

Ha az 1. háromszög-kör alakzatot választottad

háromszög kör érzelmek személyiség tesztA kör a háromszög közepében látható, ha ezt képet választottad, minden bizonnyal melegszívű ember vagy, és nagyon szimpatikus személyiségjegyekkel rendelkezel. Szívesen támogatod, segíted a körülötted élőket. Rád mindenki számíthat a bajban, vagy amikor segítségre szorul. Barátaid, a közvetlen hozzátartozóid nagyon szeretnek téged, és keresik is a közelségedet. Az érzelmeket ugyanakkor inkább óvatosan adagolod, mindig megtartod a határokat. Kedveled a társaságot, de a magánéletedet sosem teregetnéd ki, úgy gondolod, a privát szféra rád tartozik. Csak a hozzád igazán közel  állókkal osztod meg a legbelsőbb érzéseidet, gondolataidat.

Ha a 2. háromszög-kör alakzat mellett döntöttél

háromszög kör személyiség tesztA háromszög csúcsán kapcsolódó kör szerint békés és magabiztos a személyiségtípusod. Tudatosan éled az életet, nincsenek durva konfliktusaid, és a kuszaság, a zavartság sem jellemző rád. Az önbizalmad egészséges, a munkádat hatékonyan végzed, a sikerért mindenkor teszel. Sokan nagyra értékelnek, tisztelnek téged, mert nagyon érdekes és izgalmas dolgokat viszel véghez. Pontosan tudod, mennyire engedheted magadhoz közel a körülötted élőket, vagy éppenséggel milyen mértékű távolságot tarts másokkal. A fontossági sorrendet is képes vagy megfelelően felállítani, de a szükséges támogatást is mindenkor megszerzed magadnak.

Ha a 3. háromszög-kör alakzatot választottad

háromszög kör személyiség tesztHa a kör közepében található háromszög képét választottad, személyiségtípusod szerint nagyon támogató, segítőkész, védelmező ember lehetsz. Te mindenkor ott vagy, ahol szükség van rád. Erősen vonzod az embereket. Az ismeretlenek is nagyon könnyen és gyorsan megbíznak benned, önkéntelenül is a segítségedre szeretnének lenni. Mint egy őrangyal, úgy támogatod a szeretteidet. Az sem véletlen, hogy sokan és szívesen kérik a tanácsaidat, a javaslataidat, és te bármikor és bárkit szívesen meghallgatsz, mindig jut időd a többiekre. Nagyon kitartó és hűséges típus vagy, de néha önmagadnak is engedj időt a feltöltődésre.

Ha a 4. háromszög-kör alakzatot választottad

háromszög kör személyiség tesztA kör a háromszög csúcsába ér, ha ezt a képet választottad, vidám és segítőkész típus lehetsz. Szereted a vidámságot, a humort, sokat és nagyon szívesen mosolyogsz, kacagsz. Bármit is teszel, mindig erősen motiválod, inspirálod a körülötted élőket. Boldoggá tesz, amikor azt látod, hogy a szeretteid is vidámak, jól érzik magukat, elégedettek az életükkel. A féltékenység szót hallomásból sem ismered, szívből örülsz mások sikerének és boldogságának. Optimista szemléletedet akkor sem veszíted el, amikor nehezebb, problémásabb időszakot élsz. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top