Horoszkóp

Íme a Vízöntő 3 típusa, érdemes megismerned őket

A Vízöntő csillagjegy szülötteit valójában nem is olyan egyszerű kiismerni, ők ugyanis gyakran pókerarcot viselnek. Mitől annyira szerethetők, és milyenek is ők valójában? Kiderül a Vízöntő horoszkópjából.

A Vízöntő jegyben születetteket nagyon nehéz egy kalap alá venni: egyrészről hidegnek és a környezetük apró bajaitól elzárkózónak tűnnek, másrészt néha úgy viselkednek, mint akik egyfajta felsőbbrendűségi tudattal vesznek tudomást a többi emberről. Az is kétségtelen, hogy ők a leghumánusabbak, akik önzetlenül és elhivatottan harcolnak az emberiség és bolygónk jövőjéért.

Ahogyan minden csillagjegynek, így természetesen a Vízöntőnek is három különböző, egymástól merőben eltérő típusát különbözteti meg az asztrológia a három dekád szerint. Vajon rád melyik jellemvonások illenek a leginkább? Születési dátumodból mindenre fény derül… Nos, melyik vagy a három Vízöntő közül?

Születési dekádok a Vízöntő csillagjegyben

  1. dekád: január 20. – január 30.
  2. dekád: január 31. – február 9.
  3. dekád: február 10. – február 19.

1. dekád a Vízöntő jegyében: a futurista

Ha a Vízöntő jegyének első dekádjában születtél, belőled biztosan nem lesz amolyan átlagos irodista, hiszen téged sokkal inkább vonzanak a felfedező, kutató, űrhajós vagy építész szakmák. Egy biztos, valódi újító rejlik a lelkedben, aki nem tart az innovációktól és a változásoktól. Rendkívül szívós és kitartó típus vagy, te valóban mindent megteszel, hogy megvalósíthasd az álmaidat, a céljaidat.

2. dekád a Vízöntő jegyében: a megkérdőjelező

Nos, ha a Vízöntő jegyének második dekádjában születtél, az is biztos, hogy veled nem igazán könnyű zöld ágra vergődni. Még az egyezményesen elfogadott elvekkel is hajlamos lehetsz szembeszállni, csak azért, hogy jó kis vitát generálhass. Sokszor épp ezzel a hozzáállással viszed előrébb a társadalmat, hiszen neked köszönhetően sokan elgondolkoznak rég berögzült, és igencsak változtatásra szoruló meggyőződéseinken.

3. dekád a Vízöntő jegyében: egy generáció hangja

Ha a Vízöntő harmadik dekádjának szülötte vagy, te mindenkor a csoportod – legyenek azok barátok, munkatársak, család – érdekeit nézed elsősorban, és sosem az egyénét. Igazi humanitárius és közösségépítő lakozik a lelkedben, aki azért dolgozik, hogy jobbá tegye a világot. Nagyon aktív vagy, te mindent teszel azért, hogy még jobbá formálhasd a világot.

refinery29

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top