Ez az 5 csillagjegy a főzés mestere

nlc | 2019. Február 08.
Ezekben a csillagjegyekben megvan az a bizonyos plusz, ami elválasztja a jó szakácsot a mestertől. Ők nemcsak rutinból főznek jól, hanem szívesen kísérletezgetnek is az ízekkel, és mindig tökéletesen eltalálják. Vajon te is köztük vagy?

A Bika

A Bika esztétikai érzéke megkérdőjelezhetetlen, és imádja a művészetet. Ráadásul mind az öt érzékszerve nagyon jó összhangban van, így kizárt, hogy elbaltázzon bármilyen ízkombinációt. Kreativitását szívesen fejezi ki az ételekkel, a sütés-főzés például kifejezetten testhezálló számára, hiszen ő bármikor szívesen és türelmesen rászánja az időt.

A Rák

A Rák minden olyan tevékenységet szívesen űz, amiben ott rejlik a gondoskodás. Imádja táplálni és kényeztetni a szeretteit, ezért tőle igazi házias, kiadós ételekre számíthatunk. Kisebb újításokat szívesen bevállal, de a legnagyobb inspirációs forrást számára mégis a nagymama receptkönyve jelenti. Kétségtelenül bámulatosan ért a hagyományos ételek készítéséhez.

Ezek a csillagjegyek bámulatosan jól főznek (iStockphoto)

A Mérleg

Egy Mérleg hívott meg vacsorára? Akkor igazi kiadós, ugyanakkor ínyenc, legalább ötfogásos vacsorára számíthatsz. Ő ugyanis a konyhában ugyanúgy az egyensúlyra törekszik, mint az élet bármely területén. Az ételei nemcsak csodásan mutatnak, de az ízük is páratlan és egyedi. Valódi ételművész rejtőzik benne.

A Bak

A Bak, ahogyan mindenben, a főzésben is a maximumot akarja nyújtani. Ezért az ételei ízben és alapanyagban is mindenkor kifogástalanok. Egy fárasztó nap után a munkamániás Bak számára a konyhában sürgés-forgás valódi meditációval ér fel. Amellett, hogy kikapcsol és lazít, bámulatosan finom ételeket készít.

Az Ikrek

Az Ikrek imádja a társaságot, a baráti összejöveteleket, ahogyan azt is tudja, hogy az étel képes ledönteni a hidakat, a korlátokat az embereket között. Imádja a vacsorapartikat, ahol mindenki ismerkedhet mindenkivel. Általában egészséges ételeket tesz az asztalra, az ízekben pedig szeret az utazásaiból meríteni, akár az egzotikus konyhából is inspirálódni. 

themindsjournal

Exit mobile version