Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. február 19-25.: Az intuíciót erősítik most az angyalok

Az angyalok a héten az intuíciót, a megérzéseket erősítik. Most még fontosabb, hogy figyelj a belső hangokra, a különleges, néha furcsának, szokatlannak tűnő megérzéseidre, mert az angyalok üzenetét hallod most ezeken keresztül.

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyHaniel arkangyal segít neked, hogy jobban érzékeld a körülötted zajló folyamatokat a héten. Az ő segítségével erősebbekké, megbízhatóbbakká válnak a megérzéseid, és így könnyebben felkészülhetsz a rád váró eseményekre. Most mindenképpen érdemes hallgatnod a belső hangodra.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyŐrangyalod mindig melletted áll, de ezen a héten különösen erősen hallhatod az üzeneteit. Most érdemes angyalkártyát húznod, vagy meditációban összekapcsolódnod az őrangyaloddal. Érdemes úgy alakítanod a napjaidat, hogy legyen időd az őrangyaloddal való beszélgetésekre is.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyGábriel arkangyal megmutatja neked, hogyan csempészhetnél sokkal több mókát és könnyedséget az életedbe. Talán túl komolyan veszed a dolgokat, és talán túlgörcsölsz egy feladatot. Gábriel arkangyal segítségével most sokkal egyszerűbb lesz a dolgod.

heti angyalhoroszkóp 2019. február 19-25.

Az intuíciód az angyalok üzenete (iStockphoto)

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyMetatron arkangyal feltölt téged energiával, ha kéred. Ő az az arkangyal, aki segít neked, hogy mindig legyen elég energiád és erőd a mindennapi feladatokhoz. Ha most a tavaszi fáradtság jeleit veszed észre magadon, fordulj azonnal Metatron arkangyalhoz egy kis pluszenergiáért.

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópRaziel arkangyal átsegít téged a nehézségeken. Ezt a hetet úgy éled meg, mintha két világ között lebegnél. Most választanod kell a két világ között, de ez a választás nem is olyan egyszerű. Ebben a folyamatban lesz segítőd Raziel arkangyal, aki megmutatja a lehető legjobb döntést.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegyZadkiel arkangyal olyan ügyesen intézi a dolgaidat, hogy észrevétlenül is megoldhatsz néhány nagyobb feladatot. Sőt! Most talán a barátaidnak is a tudtodon kívül segítesz. Ezen a héten csak annyit kell tenned, hogy követed a belső hangodat, és arra mész, amerre Zadkiel arkangyal vezet téged.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegySámuel arkangyal megkeresi a legjobb lehetőségeket a héten, de neked kell ezeket a lehetőségeket felismerni. Te vagy az, akinek meg kell látnia a lehetőséget abban, amit Sámuel arkangyal mutat. Legyél ezen a héten sokkal kreatívabb, ha lehetőségekről van szó, nem mellesleg figyelj a megérzéseidre is.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegySandalfon arkangyal most azon munkálkodik, hogy az életednek új ritmust találj. Úgy tűnik, az életed kiesett a számodra kényelmes és megszokott ritmusából, és szükséged van, hogy ismét megtaláld a saját rendszeredet, azt a rendszert, amelyben minden a helyére kerül. Kérd máris az arkangyali segítséget.

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegyRafael arkangyal a gyógyítás angyala most meggyógyít a tél okozta betegségekből, hogy egészségesen és erős szervezettel várhasd a tavaszt. A tavasz csupán karnyújtásnyira van tőled, ezért nem érdemes betegen belevágnod az életed tavaszi átszervezésébe.

Meghallod az angyalok üzenetét? (iStockphoto)

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyAzrael arkangyal vigasztalón átölel, és feloldja az elszalasztott lehetőségek miatt érzett feszültségedet. A héten talán többször is arra jössz rá, hogy az idő elszaladt veled, és már nem hozhatod vissza a múltat. Ezt az érzést is Azrael arkangyalnak érdemes átadnod.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyZsofiel arkangyal vidámmá és felszabadulttá teszi a hetedet. De be tudsz-e engedni az életedbe ennyi vidámságot és felszabadultságot? Most érdemes megkérned Zsofiel arkangyalt, hogy segítsen neked elfogadni a jó dolgokat, a boldogságot és az örömet.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyJeremiel arkangyal felemel a földről, és segít a szárnyalásban. Ha úgy érzed, beleragadtál a fizikai világ illúziójába, egyszerűen csak hívd Jeremiel arkangyalt, aki megmutatja, hogy valójában egy lélek vagy, aki emberi megtapasztalásokat gyűjt magának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top