Ezek a csillagjegyek mindenen megsértődnek

nlc | 2019. Április 12.
Ezek a csillagjegyek valójában rettegnek, hogy valaki megbántja őket. Nem véletlenül veszik körbe a lelküket szinte páncéllal, ami kívülről úgy tűnik, mintha visszafogottak és hűvösek lennének. Nos, érzékenységükből adódóan a valóságban nagyon is könnyen megsértődnek. A horoszkóp szerint velük nem árt óvatosan bánni.

A Halak nagyon könnyen megsértődik

A Halak teátrális viselkedése nem újdonság. Akár azt is mondhatnánk, szinte keresi az alkalmat, hogy érzelmileg kibillenjen az egyensúlyából. Ha bárki megbántja őt, jóval intenzívebben éli meg, s miután szinte „vadászik” az ilyen helyzetekre, legalább elmondhatja, hogy „neki volt igaza”. Fura módon őt szinte élteti a lelki fájdalom, mintha villámhárítóként létezne, aki folyamatosan felfogja a sértések sorát.

Az Oroszlán egóját nagyon könnyű megsérteni

Amikor valakinek olyan nagy az egója, mint az Oroszlánnak, akkor akár a lufi, könnyen kipukkadhat. S ezt ő persze a legkevésbé sem szeretné, hiszen ha kipukkad, az azt követő fájdalom annál égetőbb a számára. Valójában ő is retteg, hogy bárki is a lelkébe taposhat, hiszen neki különösen fontos, hogy elfogadják őt a többiek. Bízik az emberekben, létszükséglet számára, hogy környezetétől megkapja a szükséges szeretetet, ám ismeri magát olyannyira, hogy tudja, ha a bizalom megszűnik, attól teljesen összetörik.

A Nyilas lelke nagyon sérülékeny

A Nyilas – bármilyen furán is hangzik – jó sok időt eltölt a sebei nyalogatásával. Ismeri magát, ezért tisztában van a sebezhetőségével, ennek ellenére mégis nagyon bizalmas típus, aki felszínes ismeretség esetén is túlságosan közel engedheti a többieket magadhoz. Sajnos sokan visszaélnek a jóindulatával, és a lelkedbe taposnak. Nagyon bizakodó típus, így mindig reménykedik, aztán a végén megégeti magát. Minden alkalommal megfogadja, legközelebb másképp lesz, ám végül nem tesz semmit, hogy a következő alkalommal megvédje a lelkét.

Ezek a csillagjegyek nagyon könnyen megbántódnak (iStock)

A Kos az egyik legérzékenyebb csillagjegy

Érthető, ha a Kos tart attól, hogy megbántják, hiszen olyannyira tisztában van az érzelmeivel, a sebezhetőségével, hogy szinte főállással ér fel kontroll alatt tartania magát. Rámenősnek, akaratosnak, rendkívül temperamentumosnak tűnhet, ám ő az egyik legérzékenyebb csillagjegy, s nem veri nagydobra, amikor lelkileg szenved. Megérzi, amikor csőbe fogják húzni, mégis hagyja, s nem tesz ellene semmit.

Az Ikrek nagyon sebezhető csillagjegy

Az Ikrek valójában könnyedén lepattintja a többieket. Ő még a barátoknak is csak ritkán nyílik meg, olyan, mintha elugrana az érzései elől, hiszen így nem kell azokról tudomást vennie. Érzéseiben ő is nagyon sebezhető, ezért úgy próbálja elejét venni a bántásoknak, hogy barátaival és a szeretteivel szemben a legváratlanabb pillanatban rideggé válik. Nem bírja elviselni, amikor a lelkébe taposnak, ezért azzal próbálja óvni magát, hogy a szeretet és a kedvesség minden formáját leveszi a palettájáról.

A Skorpió retteg, hogy megbántják mások

A kontrollmániás Skorpió mindig mindent az irányítása alatt akar tartani, így azt is, hogy a többiek hogyan viszonyulhatnak hozzá, vagy milyen módon bánthatják meg őt, és ez milyen eséllyel fog bekövetkezni. S miután bizalom kérdésében nem ismer tréfát, így amint feltételezi, hogy a másik megcsalja, a lelkébe tapos, azonnal szakít vele. Hiába, borzasztóan tart a fájdalomtól, a bánattól, ezért már azelőtt ellenségesen bánik a párjával, a barátokkal, hogy igazán közel engedte volna őket magához.

 

(via your tango)

Exit mobile version