Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek olvasnak benned

Ezek a csillagjegyek röntgenként látnak át rajtad. Előttük nincs titkod, mert azonnal megérzik, ha nem az igazat mondod, mutatod. Lehet, a te érzésed is egyedi? Te is olvasol a többiekben? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Halak megálmodja a jövőt

A Halak megérzései bámulatosak. Ő nagyon gyakran előre megálmodja a jövőbeli eseményeket. Rendkívül érzékeny lélek, spirituális beállítottságú csillagjegy. Számára a belső béke, a nyugalom mindennél fontosabb, nem véletlenül gyűrheti maga alá nagyon könnyen a depressziós hangulat, amikor zűrzavaros az élete. Mottója: „Érzek”, ezért is olvas könnyedén a többiekben, hiszen bámulatos intuíciója jelzi, amikor valami nem stimmel a környezetében.

Ezeknek a csillagjegyeknek bámulatosak a megérzéseik (iStock)

A Skorpió átlát a többieken

A Skorpió tekintete igéző. Szinte érzékelni lehet, ahogyan a többiek szemébe nézve látja, valósággal letapogatja a gondolataikat. Nagyon kifinomultak a radarjai, őt képtelenség becsapni, egyetlen mozdulatból is kiolvas mindent. Mindent megérez előre, mégis hajlamos kockáztatni, hiszen a kihívások, a veszélyes, mégis izgalmas lehetőségek felcsigázzák a képzeletét. Leginkább a szerelemben. Imád hódítani, tény és való, lehetetlenség ellenállni a vonzerejének.

A Nyilas megérzései elsőrangúak

A Nyilasról talán sokan nem is gondolják, mennyire spirituális alkat. A kérdés csupán, vajon használja-e különleges adottságát. Ha megtalálja belső harmóniáját, nagyon komolyan és pontosan működnek a megérzései. Ő is képes előre megérezni bizonyos történéseket, a belső hangok segítségével sikerrel el is tudja kerülni az akadályokat. Bámulatos képességét mégsem használja minden Nyilas, pedig hihetetlen módon könnyíthetné meg vele az életét.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top