Horoszkóp

Vajon ki a legszimpatikusabb? És milyen meglepő részletet árul el rólad?

Szerinted ki a legszimpatikusabb a képen? Melyik arccal rokonszenvezel az első pillantásra a leginkább? Kivel beszélgetnél a legszívesebben? És vajon mit árul el rólad a döntésed? Izgalmas személyiségteszt következik.

Számtalanszor tapasztalhattad, néhány ember már az első pillanatban is nagyon szimpatikus, másokkal hosszabb időt követően sem találod az összhangot, és ha teheted, inkább messze elkerülöd őket. A szimpátia, a vonzalom a személyes tulajdonságaidból, az ízlésedből, a világnézetedből, a személyiségedből fakad. Így, ha megnézed a fotókat, tudattalanul is olyan archoz vonzódsz a leginkább, aki hozzád hasonló, aki valamilyen szinten téged tükröz vissza.

Nézd meg tehát a következő arcokat, és döntsd el, ki a legszimpatikusabb. Nézz meg minden egyes képet, de ha lehetséges, ne gondolkozz rajta hosszasan. Válassz az első megérzésed alapján. A személyiségleírásokat a kép alá görgetve olvashatod el. Felkészültél a játékra? Íme.

Vajon ki a legszimpatikusabb a képen? (iStockphotos)

Ha az 1. arc a legszimpatikusabb

Ha az első képen látható férfivel szimpatizálsz leginkább, elmondható rólad, hogy kedves, szórakoztató és nyitott a személyiséged. Szívesen ismerkedsz, könnyen szerzel barátokat, sokan kedvelnek téged. Viszont hajlamos lehetsz a saját fejed után menni, nem igazán fogadod meg mások javaslatait. Végül is mindenkor tanulsz a saját hibáidból, és ha szükséges, másodszorra is nekifutsz az adott probléma megoldásának.

Ezt tudhatod meg a személyiségedről, ha a 2. arc a legszimpatikusabb

Melegség, kedvesség és egyfajta kíváncsiság árad belőled is, ha a második képen látható arcot találod a legszimpatikusabbnak. Te bátran kérsz segítséget másoktól, sosem akarsz minden feladatot egyedül elvégezni. Csapatjátékos vagy, könnyű kijönni veled. Viszont időnként szétszórtnak tűnhetsz, kapkodsz egyik feladatból a másikba ahelyett, hogy az először elkezdettet végigvinnéd. Légy kitartóbb, ne veszítsd el a türelmedet, és akkor minden a lehető legnagyobb rendben lesz az életed minden területén.

Ezt árulja el a személyiségedről a 3. arc

A harmadik képen látható arc megfontoltságról, egyfajta bölcsességről árulkodik. Bizonyára érett a személyiséged, ha ezt az arcot találod a legszimpatikusabbnak. Kiegyensúlyozott lehetsz, ugyanakkor tudod, mit akarsz elérni az életedben. Higgadtság, fegyelmezettség árad belőled, bizonyára eredményes vagy a munkádban. Ugyanakkor talán lehet benned némi távolságtartás is a többiek felé, nem mindig könnyű a közeledbe férni.

Ha a 4. arcot találod a legszimpatikusabbnak

A negyedik képen látható arc tudatosságot, bátorságot tükröz. Talán kicsit rámenősnek is tűnhetsz mások szemében. Viszont kétségtelenül intelligensen teszed, ezért nem lehet rád haragudni, és visszautasítani sem könnyű téged. A makacsság, az akaratosság sem hiányzik belőled, időnként akkor is ragaszkodsz az álláspontodhoz, amikor valahol a lelked mélyén te is tudod, nincs mindenben igazad. Hidd el, nem a gyengeség jele, sőt nagyon is pozitív tulajdonság, amikor el tudod ismerni a hibákat és persze a többiek igazát.

Ezt meséli a személyiségedről az 5. arc

Igen valószínű, hogy munkád nélkülözhetetlen kelléke a kreativitás. Ha ezt az arcot találod a legszimpatikusabbnak, bizonyára tőled sem áll távol az alkotás. Talán az íráshoz vagy a képzőművészethez érzel erős vonzódást és tehetséget, esetleg a zenében nyújtasz maradandót, az is bizonyos, hogy szívesen töltöd magadban az időt. Nem véletlenül, hiszen alkotni, valami igazán szépet és egyedit létrehozni leginkább önmagadban elmélyedve lehetséges. 

Ezt árulja el a személyiségedről, ha a 6. arc a legszimpatikusabb

Bizonyosan kedveled és tiszteled a hagyományokat, ha ezt az arcot találod a legszimpatikusabbnak. A korodtól függetlenül érett a gondolkodásod, a személyiséged, talán már kisgyermekként is másként gondolkodtál, mint általában a többiek. Bárkivel könnyedén megtalálod a közös hangot, mert pontosan tudod, kivel hogyan beszélgess. Néha ugyanakkor kicsit merev is lehetsz bizonyos kérdéseket illetően, nem kedveled a változásokat, a kiszámíthatatlan helyzeteket és embereket.

Amennyiben a 7. arc a legszimpatikusabb

A hetedik arc kiegyensúlyozottságról nyugalomról árulkodik. Amennyiben ezt a képet találod a legszimpatikusabbnak, a te személyiségedre is jellemző a nyugalom, a higgadtság, az átgondoltság. Néha talán túlzottan is visszafogott lehetsz, vagy hosszasan gondolkozol a döntéseiden, nehezen határozod el magadat valami mellett/ellen. Ugyanezen okból nem könnyen engedsz el sem embereket, sem bizonyos helyzeteket. Érdemes a szívedre hallgatnod, hiszen a legjobb válaszok mindig ott születnek meg benned.

Ha a 8. arcot találod a legszimpatikusabbnak

A nyolcadik arc visszafogottságról, némi bizonytalanságról árulkodik. Ha ezt a képet választottad, könnyen lehet, a te önbizalmad sem a legerőteljesebb. Nem nyílsz meg könnyen, néha talán kicsit kívülállónak is érzed magadat a társaságokban. Viszont nagyon kitartó vagy, akinek bizalmat szavazol, vele a kapcsolatod életre szóló is lehet. Hűséges és megbízható típus vagy a párkapcsolatban, és valójában az életed minden területén. Őszinteség jellemez, egyfajta bölcsesség, született tudás árad belőled.

Ezt árulja el a személyiségedről, ha a 9. arc a legszimpatikusabb

Valódi mókamester lehetsz, ha ezt az arcot választottad. A humor nálad talán a legfontosabb érték, aki nem érti a vicceidet, nem is jöhet szóba nálad. Optimista beállítottságodból fakadóan nagyon sokan kedvelnek téged. Ugyanakkor időnként talán túlzottan is könnyedén veszed az életet, nem mindig lehet rád számítani, spontán és hirtelen döntesz, könnyen mondasz igent olyasmire is, amiről valójában már akkor is tudod, hogy nem fogod megtartani.

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top