Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. június 5-11.: Medárd-napon leszakad az ég?

A megfigyelések szerint, ha Medárd napján esik, 40 napig esik az eső. Az elmúlt hetekben már így is nagyon sok csapadék hullott, a holdhoroszkóp szerint nincs még vége az esőnek. Vajon szombaton leszakad az ég?

Lehet, hogy pünkösd előtti szombaton, vagyis június 8-án, amely épp Medárd napja lesz, talán nem esik az eső, de előtte és utána szinte folyamatosan. A növő Hold növeli a vizet mindenhol: a természetben, a növényekben és a testedben is…

SZERDA – június 5.:  Ma fodrászati tilalom van érvényben. Ezért nem tanácsos ma fodrászhoz menni, mert a most készülő frizura nem lesz igazán tartós, másrészt a hajhagymák sérülékenyebbek. Ugyanakkor több kerti munkát is érdemes mára időzíteni: fűszernövények ültetése, vízinövények telepítése, fűnyírás, permetezés. A víz jelben járó Hold miatt a növények különösen meghálálják az öntözést, de a mosott ruha is sokkal tisztább, élénk színűbb lesz.

CSÜTÖRTÖK – június 6.: Csak késő este lép az Oroszlánba a Hold. Emiatt mára a tegnapi tanácsok érvényesek. A Rákban járó Hold mára sem javasolja a hajvágást, de annál inkább a kerti munkákat. Az öntözés, mosás ma is aktuális, ahogyan minden más vízzel kapcsolatos tevékenység: szauna, úszás, teázás.

PÉNTEK – június 7.: A növő Oroszlán Hold hihetetlenül energikussá tesz téged, ami remek alkalom a sportra, vagy bármilyen fizikai aktivitásra. Emellett ma már mindenképpen érdemes fodrászhoz menni, mert a ma készített frizura bámulatosan dús, fényes és sokkal szebb lesz. Ha sütnél, hatalmasra nő ma a kenyér, kalács, és minden sütemény. A sikerélmény garantált.

Ha Medárd napján esik, 40 napig esik… (iStock)

SZOMBAT – június 8.: Medárd napján lesheted az égboltot: vajon esni fog ma? Mert, ha igen, a néphit szerint negyven napig esni fog. Ha elmarad az eső, negyven napi szárazság jön. Mivel ma már a tüzes jegyben jár a Hold, valójában kicsi az esélye az esőnek. Továbbra is energikus és aktív leszel, használd fizikai aktivitásra a kirobbanó energiát.

VASÁRNAP – június 9.: Pünkösdvasárnap a Hold a precíz, szorgalmas Szűz jelében jár. Valószínűleg nem fogsz lustálkodni, mert a haszontalanság frusztrálna. Jobb, ha rendet raksz, kitakarítasz, persze ünnep lévén, ne vidd túlzásba! Maradjon időd a lazításra is. Mehetsz kirándulni, biciklizni, grillezhetsz a kertben, ha száraz lesz az idő.

HÉTFŐ – június 10.: Pünkösdhétfőn a Szűz Hold nem hagy tétlenkedni. Akkor fogod jól érezni magad a bőrödben, ha csinálhatsz valamit. A munkaszüneti napot használhatod rendszerezésre, átpakolásra. Ha sikerül letisztulttá, átláthatóvá tenni a szobádat, konyhádat, előszobádat, erkélyedet, a kertet, elégedettség járja át a lelkedet.

KEDD – június 11.: Ma a Mérleg Hold kedvez mindennek, ami a szépséggel kapcsolatos. Ráadásul nő a Hold, ami segíti a hatóanyagok bejutását, beépülését. Ez kifejezetten kedvez a bőrápolásnak, arcpakolásnak. Készíthetsz házilag, vagy mehetsz kozmetikushoz. Az otthonodat is szépítheted. Díszpárnákat, nyári fényeket is készíthetsz házilag, vagy vehetsz készen.

Erre figyelmeztet a holdhoroszkóp a Medárd napi héten

Ezekben a jegyekben jár a Hold a Medárd-napi héten

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top