Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. július 3-9.: Forró pillanatokat sejtet a Hold a héten

Az igazi nyár forró pillanatokat tartogat a csillagjegyeknek. Az előtted álló hét kétségtelenül megizzaszt – szó szerint és képletesen is. Fázni biztosan senki sem fog, a tüzes bolygóknak köszönhetően sem...

Tombol a nyár. Nem érdemes a kánikula miatt panaszkodni, hiszen most van itt az ideje a hőségnek. A forróságot erősíti a növő Hold is a héten, ami tüzes jegyben szó szerint növeli a tüzet = a hőséget. A Hold a változékonyság szimbóluma is, ezért nem meglepő az időjárás változékonysága sem a következő napokban…

SZERDA – július 3.:  Közvetlenül újhold után még a vizes Rákban jár a Hold, ami érzékenységet, szentimentalizmust hoz a mai napodba. A víz jelenthet könnyeket is, szóval, ne szégyelld a könnyeidet! A víz azt is jelzi, hogy ma nagyon is aktuális öntözni, mosni, hajat mosni, mindenféle vizes tevékenységet végezni.

CSÜTÖRTÖK – július 4.: Kora reggel lép a Hold a tüzes Oroszlánba, amikor csatlakozik a már ott járó Marshoz és a Merkúrhoz. Ez a bolygóállás téged is felforrósít: lehet, hogy türelmetlenség költözik beléd. Ne engedd, hogy frusztrálóan hasson rád! Inkább szellőztess egy nagyot, menj hajat vágatni, mert most még dúsabb lesz a hajad, ha vágatsz belőle…

PÉNTEK – július 5.: Amennyiben tegnap nem volt időd hajat vágatni, még ma is megteheted. Ugyanis még ma is az Oroszlánban jár a növő Hold. A régiek hosszú évszázadokon át figyelték meg, hogy az Oroszlán növő Hold idején vágott haj sokkal dúsabb, vitálisabb és szebb. Miért akarnád ezt megkérdőjelezni? Inkább használd a régiek bölcsességét.

SZOMBAT – július 6.: A Szűzbe lépő Hold arra késztet, hogy hasznos és hatékony legyél. Megteheted, ha például a kertben szorgoskodsz. A növő Hold segít, ha szaporítani szeretnéd kedvenc növényeidet tőosztással. A Szűz föld jegy, de nem csak a földdel kapcsolatos tevékenységeket támogatja, hanem minden, két kézzel végzett munkát is: tésztagyúrás, kézimunka, bármi hasonló.

VASÁRNAP – július 7.: A mai nap a tegnapinak tökéletes hasonmása. Vagyis nem maradtál le a kertészkedésről, tőosztásról, tésztagyúrásról, kézimunkáról. Sok lehetőség közül válogathatsz kedved szerint. A lényeg, hogy jól essen, amit csinálsz. Semmiképp se terheld túl magad, és ne tegyél magadnak szemrehányást, ha nem fér bele minden a mai napba.

HÉTFŐ – július 8.: Tanácsos ma szépítkezned, vagy akár a környezetedet szépíteni. A Mérleg Hold szépérzéket hoz magával, de nemcsak a látható dolgok lehetnek szépek. Egy hang is megszépítheti a napodat. A Mérleg levegő jegy, ami segít például a zenében megtalálni a szépséget. Hallgass zenét, menj koncertre, táncolj ma kedved szerint!

KEDD – július 9.: Ahogy tegnap, úgy ma is a Mérlegben jár a Hold, ami továbbra is aktuálissá teszi a szépítkezést. A növő Hold hatékonnyá teszi a hatóanyagok beépülését, például ma különösen érdemes pakolásokat tenni a bőrödre, a hajadra. Kényeztesd magad tápláló arc és/vagy testpakolásokkal! Emellett ma is hallgathatnál zenét. És persze táncra is perdülhetsz…

Igazi nyarat jelez a Hold állása a héten… (iStock)

Ezekben a jegyekben jár a héten a Hold

Forróságra figyelmeztet a Hold a héten

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top