Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. június 11-17.: A jövőbe pillanthatsz most az angyalok segítségével

Az angyalok segítségével a jövőbe pillanthatsz ezen a héten. A horoszkóp szerint fontos információkat kaphatsz most az álmoktól. Figyeld tehát az álmaidat, próbáld értelmezni a jelentésüket, hiszen a jövőddel kapcsolatos döntésekben támogatnak ezen az arkangyalok.

Kos

kos angyalhoroszkópŐrangyalod nagyon szeretne átadni egy üzenetet, de úgy tűnik, ezen a héten nem nagyon figyelsz rá. Érdemes lenne megállnod egy pillanatra, és kicsit befelé fordulnod. Mostanában túl sokat foglalkozol a külvilággal ahelyett, hogy a saját belső sugallataidra hallgatnál. Pedig épp ezek az inspirációk közvetítik őrangyalod szavát…

Bika

bika angyalhoroszkópGábriel arkangyal segít, hogy valóban megélhesd a nőiség legszebb pillanatait a héten. Mindegy, mennyi idős vagy épp, vagy milyen az énképed, ezekben a napokban a nőiesség megélése kihívásokat tartogathat. Gábriel arkangyal a kommunikáció és az anyaság mellett sokféle női területen szakértő, épp ezért bátran fordulhatsz hozzá a héten.

Ikrek

ikrek angyalhoroszkópRaziel arkangyal csendességre invitál a héten. Kíváncsi kérdések helyett gondolkodást, elmélyülést javasol. Most talán jobb, ha a barátokat is picit kerülöd, és inkább belső önmagad felismerésére szánsz időt. Ez a hét ugyanis az elcsendesedés, a meghökkentő felismerések ideje.

Az angyalokkal a jövőbe pillanthatsz a héten (iStock)

Rák

rák angyalhoroszkópA szerelem angyalai körülvesznek a héten, és játékos körtáncot járnak veled. Most szeretnék megmutatni, hogy minél több könnyedséget és lazaságot viszel a kapcsolatodba, annál szeretettelibb és jobb lesz. Ha még egyedül élsz, nincs más dolgod, mint hagyni, hogy a szerelem angyalai csodálatos társat vezessenek az utadba.

Oroszlán

oroszlán angyalhoroszkópFurcsa módon önbizalom-hiányosnak tűnsz a héten, mert talán nem találod a belső harmóniádat. Raguel arkangyal a segítségedre siet, hogy megtaláld a lelked mélyén lévő nyugalmat. Raguel arkangyal segítségével nemcsak te kerülhetsz szeretetteli hangulatba, de a környezetedet is harmóniával töltöd fel.

Szűz

szűz angyalhoroszkópUriel arkangyal segít elérni a céljaidat, megvalósítani az álmaidat a héten. Ez a ragyogó arkangyal abba is segít, hogy messzebbre láthass, mint ameddig tervezni mertél. Megmutatja neked a rád váró boldog és lehetőségekkel teli jövőt, és azt is, hogyan valósíthatod meg mindezt.

Fontos üzenetet küldenek a héten az angyalok (iStock)

Mérleg

mérleg angyalhoroszkópJeremiel arkangyal segítségével nagyon tisztán láthatsz a jövődre. Jeremiel arkangyal felvillantja a jövő pillanatait, így megfelelően dönthetsz egy fontos kérdésben. Kérd a segítségét, és bepillantást nyerhetsz a jövődbe. Figyeld most az álmokat, hiszen könnyen lehet, így érkezik az üzenet.

Skorpió

skorpió angyalhoroszkópOlyan, mintha vastag kötelékek láncolnának a múltba. Mihály arkangyal segít neked, hogy kérésedre elvágja a negatív energiakötelékeket, amelyek megakadályozták a szárnyalásodat. Ezen a héten kérd Mihály arkangyalt, hogy vágja el mindazt, amire már nincs szükséged.

Nyilas

nyilas angyalhoroszkópSandalfon arkangyal mindig örömmel támogat téged, hiszen ő a spirituális tudás angyala. Már pedig, ha valakit igazán érdekelnek a spirituális tanok, az mindenképpen te vagy. Érdemes a héten imákban megfogalmazni a kérésedet, amelyeket Sandalfon arkangyal örömmel teljesít, vagy továbbít.

Álmokon keresztül pillanthatsz a jövőbe (iStock)

Bak

bak angyalhoroszkópRendet szeretnél rakni magad körül. Elsősorban nem a fizikai környezetedben, hanem a lehetőségeid és a vágyaid között szeretnél leltározni. Ebben a folyamatban Jophiel arkangyal lesz a segítségedre. Ő könnyedén átlátja a helyzeteket, és meg tudja mutatni az idejüket múlt lehetőségeket, vágyakat.

Vízöntő

vízöntő angyalhoroszkópHaniel arkangyal most olyan tudattalan információkat fed fel előtted, amelyekkel kapcsolatos kérdésekre hosszú idő óta keresed a választ. Haniel arkangyal segítségével, végre mindent megérhetsz, ami eddig rejtve maradt előtted. Kérd a segítségét a héten. Érdemes.

Halak

halak angyalhoroszkópA szokásosnál is szétfolyósabb a figyelmed a héten, pedig most szükséged lenne az összpontosításra. Metatron arkangyal segít koncentrálni, fejleszteni az önfegyelmedet. Metatron arkangyal segítségével igazán fontos felismerésekre és eredményeket tehetsz szert a héten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top