Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. március 3-9. – A jövőbe pillanthatsz az angyalokkal

Ki ne szeretne picit a jövőbe pillantani? Ki ne szeretné, ha tudná, hogyan alakulnak a közeli jövő eseményei? Nos, az angyalok ezen a héten ebben a segítenek. Minden részlet a horoszkópban!

Az angyalok segítenek, és támogatnak téged. Igaz, csak vészhelyzetben „avatkozhatnak” az életedbe, minden más esetben kérned kell a segítségüket. Tiéd a szabad akarat, a szabad döntés. Dönthetsz persze úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod a támogatást, az angyali üzenetet és javaslatot. Valójában kár lenne, hiszen valamiért mégiscsak erre a cikkre kattintottál…

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel könnyebben hangolódhatsz az angyalok energiájára. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérésedet, imádat. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a héten is megismerheted szívhez szóló angyali üzeneteket. Rajtad múlik, elfogadod-e. Ezen a héten is kérheted bármelyik angyal támogatását, segítségét.

Kos

Az angyalok üzenete szerint nagyon kemény és szigorú lehetsz magaddal mostanában. Az persze nem baj, hogy magas elvárásokat támasztasz, de az már igen, ha nem szereted magad. Hidd el, mindenki követ el a hibákat, s ez nem indok, hogy büntesd magadat. Az önfejlesztés nagyon fontos, de azt csak pozitív gondolatokkal érheted el… 

Bika

Az angyalok szerint olyan spirituális erő rejlik benned, amelynek köszönhetően bármikor láthatod, érzékelheted a jelenlétüket. Hajlamos lehetsz ugyanakkor kételkedni magadban és ebben az erőben is. Az angyalok szeretnék, ha a félelmeket átadnád nekik, s megnyitnád a szívedet. Született empátiáddal és ezzel az erővel segíthetsz mindenkinek. 

Ikrek

Az angyalok megerősítik, hogy nagyon sok jó ember vesz körül téged. S persze ők is mindig melletted állnak, hogy segíthessenek, amikor szükséges. Ezen a héten arra biztatnak, hogy kérd gyakrabban a segítségüket. Mondd ki hangosan, vagy magadban, ami bánt, ami foglalkoztat, s hamarosan megtapasztalhatod a jelenlétüket. Hidd el, hogy léteznek!

Rák

Az angyalok üzenete szerint te zárod be saját magadat. Talán mostanában úgy érzed, hogy korlátok között kell élned. Pedig erről te magad döntöttél – persze, nem tudatosan. Jó hír, hogy te léphetsz ki belőle, hiszen a szabadság kulcsa a kezedben van. És arról is te döntesz, hogy elfogadod-e az angyali segítséget. Ők ugyanis mindig tudnak más lehetőséget mutatni neked. 

Oroszlán

Ha az utóbbi időben egyre többet fohászkodtál, kérted az angyalok segítségét, akkor íme, imáidra megérkezett a válasz. Áldásban részesülsz, ami azt is jelenti, hogy megkapod mindazt, amit kértél és reméltél, de a nehézségek is egyre kevésbé érintenek mostantól téged. Nagyon közel a jövő, ami igazán megdobogtatja a szívedet…

Szűz

Ha úgy érzed, valamit még érdemes lenne tanulnod, szeretnél továbbra is fejlődni, az angyalok útmutatása szerint a mostani tökéletes alkalmat kínál erre. Bármiben is mélyülnél el, az angyalok támogatásával megtalálod a számodra ideális iskolát, tanfolyamot, mentort vagy mestert. Ne is habozz tovább, vágj bele még ezen a héten. Imádni fogod!

A jövőt mutatják meg az angyalok a héten (fotó: Getty)

A jövőt mutatják meg az angyalok a héten (fotó: Getty)

Mérleg

Az angyalok ezen a héten számos jelet küldenek neked. Legyél nagyon nyitott, figyelmes, hiszen bármiben felismerheted most ezeket. Talán elrepül melletted egy pillangó, vagy valamilyen szokatlan tárgy kerül az utadba, az is lehet, számokkal üzennek. Sőt, ez a horoszkóp is jel, ami pontosan a figyelemre, a tudatosságra kér téged…

Skorpió

Az angyalok csodás üzenete szerint nagyon fontos lenne, hogy a lelked mellett a testedre is figyelj. A lelki harmóniához a test harmóniája is elengedhetetlen. Jól tennéd, ha az étkezés mellett a mozgásra, a tested ápolására is picivel több figyelmet fordítanál. Lehet, elutasítod most ez az üzenetet, de hamarosan magad is rájössz a fontosságára.

Nyilas

Az angyalok folyamatosan melletted állnak és támogatnak téged. Egyetlen oka van, hogy nem hallod őket: túlzottan is sok gondolat cikázik a fejedben. Próbáld kicsit elcsendesíteni a szüntelenül izgő-mozgó elmét, lazíts most minél többet, hiszen meditáció, relaxáció közben hallgatod meg az angyali üzeneteket. Most különösen fontosak, szóval, tényleg figyelj…

Bak

Az angyalok szerint érdemes a csodákra várnod. Talán az utóbbi időben egyre inkább érzed, hogy rajtad már csak a csoda segíthet. A csodák, ahogyan az angyalok is, léteznek. Higgy benne, hogy csodával határos módon változik az áhított irányba az életed. Add át a félelmeidet az angyaloknak, s ők megnyitják előtted a csodák kapuját. Lépj be rajta…

Vízöntő

Amikor egyedül érzed magad, akkor kérd a leginkább az angyalok segítségét. Őrangyalod mindig ott van veled, s ha picit befelé figyelsz, érzed támogató jelenlétét, a szeretetét. Csak kérned kell őt, hiszen épp azért van veled, hogy támogasson a spirituális utadon. Akkor is, amikor könnyen haladsz, és akkor is, amikor kilátástalannak tűnik minden.

Halak

Az angyalok üzenete értelmében a lelkednek nagyon fontos, hogy érintkezzen a természettel. A legjobb lenne, ha mindennap tudnál magadra időt szakítani. Ha esetleg a vidékre költözés lehetősége foglalkoztat, ez az üzenet mindenképpen megerősít a döntésed helyességében. Bárhogyan is legyen, ha teheted, minél több időt sétálj erdőben, hegyekben, parkokban és víz mellett. 

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top