Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. február 4-10. – Különleges üzenettel lepnek meg az angyalok

Különleges üzenettel lepnek meg az angyalok február első hetében. A horoszkóp szerint az imákat meghallgatták, s most válaszolnak is a kérdésedre... Nem érdemes kihagyni!

Az angyalok segítenek, és támogatnak téged. Igaz, csak vészhelyzet esetén „avatkozhatnak” az életedbe, minden más esetben kérned kell a segítségüket. Tiéd a szabad akarat, a szabad döntés. Dönthetsz persze úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod a támogatást, az angyali üzenetet. Valójában kár lenne, ha egyszer már erre a cikkre kattintottál.

Ha kedvet tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még könnyebben hangolódhatsz az angyalok energiájára. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérésedet, az imádat. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a héten is megismerheted szívhez szóló üzeneteiket. Rajtad múlik, hogy elfogadod-e.

Kos

Jophiel arkangyal szerint a türelmet még gyakorolnod kéne. Akkor is, ha ez nem könnyű számodra. Semmit sem siettethetsz, mert minden a maga idejében történik. Valójában minél inkább fel akarod gyorsítani az eseményeket, annál később következik be. Amikor elfogadod a lelkedben, hogy minden a lehető legjobb időben történik, azonnal megkapod, amire vágysz.

Bika

Zadkiel arkangyal üzenete szerint nagyon fontos változások előtt állsz… Nem szereted a változásokat, de talán egyre inkább megbarátkozol velük, hiszen az élet most erre tanít téged. Zadkiel arkangyal segít megnyitni a szívedet, a lelkedet az újdonságoknak. Valójában az is feladatod, hogy ezt a nyitottságot és rugalmasságot a környezetednek is megtanítsd…

Ikrek

Sandalphon arkangyal szerint az imáidat Isten meghallgatta, s hamarosan választ is kapsz a kérdéseidre, és végre valóra válhatnak a kívánságaid, a vágyaid. Ez az időszak valódi győzelmet, sikert hoz neked. Bizakodj és remélj, hiszen az életed egyre jobban alakul, s a lehető legjobb irányban halad.

Rák

Hániel arkangyal segít neked ezen a héten, hogy visszaszerezhesd az életörömedet. A szerelemben, a munkádban egyre több öröm ér, amiről egyre jobb lesz a hangulatod is. Bízz magadban, és bízz a lehetőségekben is. Előbb talál rád, mint most még gondolod… Hániel arkangyal segít megnyitni a szívedet a boldogság előtt.

Oroszlán

Uriel arkangyal szerint pontosan tudod, mi a dolgod. Érzed a lelkedben, érzed a testedben. Ahhoz, hogy megtehesd a célod felé vezető következő lépést, egyszerűen csak csendesítsd el az elmédet, és figyelj befelé. A válaszok ott rejlenek benned. Uriel arkangyal segít neked, hogy tudd, melyik válasz érkezik a lelkedből, az angyaloktól. Bízz a megérzéseidben!

Szűz

Gábriel arkangyal különleges üzenetet hoz számodra. Ezen a héten felismerheted a legnagyszerűbb képességeidet. Vezetésre, irányításra születtél, de ezt szeretettel, finoman és okosan teheted. Mintha nem is vezetnél, egyszerűen csak kérnél a többiektől. Vállald fel ezt a szerepet, s szeretettel, lágysággal tereld a célok felé a többieket. Így lehetsz igazán sikeres!

Különleges üzenetet tartogatnak erre a hétre az angyalok a horoszkóp szerint (fotó: Pixabay)

Mérleg

Mihály arkangyal különleges segítségére számíthatsz a héten. Mihály arkangyal üzenete értelmében: „Legyél tisztában a vágyaiddal, és azok mindig lebegjenek a szemed előtt rendületlen hittel.” Mert amiben igazán hiszel, azt el is éred, azt meg is tudod valósítani. Indulj el a boldogságod felé már most. Higgy, remélj és örülj!

Skorpió

Jeremiel arkangyal üzenete örömmel tölti el a lelkedet. Jeremiel arkangyal szerint: „A legrosszabbat immár magad mögött tudhatod, minden eddigi akadályt leküzdöttél.” Érdemes leltárt készíteni az eddigiekről, összegezni mindazt, ami történt, s azt követően tiszta lappal indítani az életedet. A nehézségeknek vége, mostantól elindulhatsz a boldogság felé.

Nyilas

Azrael arkangyal támogat és vigaszt nyújt neked ezen a héten. Bármi is az, ami fájdalmat, nehézséget, problémát okoz most az életedben, add át Azrael arkangyalnak, aki leveszi a válladról a terheket. Hidd el, semmit sem kell fölöslegesen cipelned. Legyél könnyed és boldog, amilyen alapvetően is vagy. Ez a te életed célja.

Bak

Chamuel arkangyal segít neked ezen a héten, hogy lélektársaddal felvehesd a kapcsolatot. Csak kérned kell, s ő támogat, hogy szellemi szinten megélhesd ezt a különleges kapcsolatot. Talán még nem találkoztatok, de gondolatban már üzenhettek egymásnak. Ez a kapcsolatfelvétel elvezet egymáshoz benneteket. Ugye, nyitottan fogadod az angyali segítséget?

Vízöntő

Raziel arkangyal segít megérteni a szellemi igazságokat. Te folyamatosan kutatod a szimbólumok jelentését, meg akarod érteni magadat, és a környező világot is. Raziel arkangyal ebben a törekvésedben támogat most téged. Nyisd meg a szívedet, a füledet, mert különleges felismerésekben és üzenetekben lehet most részed.

Halak

Raguel arkangyal támogat téged ezen a héten is. Raguel arkangyal most arra hívja fel a figyelmedet, hogy minden úgy a legjobb, ahogyan most van. Talán változásokra vágysz, vagy mást szeretnél, mint amit épp tapasztalsz az életedben. Pedig csak annyi lenne a feladatod, hogy befelé figyelj a lelkedbe, s azonnal meglátod a valódi igazságot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top