Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. január 7-13. – Különleges üzenetet tartogatnak a hétre az angyalok

2020 első teljes januári hetében szívmelengető üzenetet továbbítanak az angyalok a csillagjegyeknek. A különleges horoszkópból az is kiderül, melyik arkangyal támogat téged ezen a héten.

Az angyalok segítenek, és támogatnak téged. Persze, csak vészhelyzet esetén „avatkozhatnak” az életedbe, minden más esetben kérned kell a segítségüket. Tiéd a szabad akarat, a szabad döntés. Persze, dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod a támogatást, az angyali üzenetet. Persze, kár volna, ha már egyszer idekattintottál. Ha kedvet tartja, gyújthatsz gyertyát, mellyel még könnyebben hangolódhatsz az angyalok energiájára. Közben magadban elmondhatod nekik a kérésedet, az imádat. A különleges angyalhoroszkópon keresztül tolmácsolják ezek a csodálatra méltó lények a szívhez szóló üzeneteket. Rajtad múlik, hogy elfogadod-e.

Kos

Jophiel arkangyal csodás üzenettel lep meg téged január első teljes hetében. Megvalósul ugyanis egy régóta dédelgetett álmod, az, amelyikre annyira hosszú ideje vágysz már. Kérésedet meghallgatták, és most teljesítik is. Higgy magadban továbbra is. Mostantól végre egyre könnyebb lesz minden. Véget érnek a nehézségek.

Bika

Jeremiel arkangyal üzenete szerint a sorsodban nagyon is érezhető fordulat, változás áll be hamarosan. Most már cselekedned kell, nem várhatsz tovább. Szükséged lesz a rugalmasságra, a nyitottságra, s persze neked épp ez a legnehezebb. Bízz magadban, bízz a változásba. Jeremiel arkangyal támogat téged.

Ikrek

Uriel arkangyal lélekmelengető üzenetet tartogat a számodra. Te alapvetően nyitott, kíváncsi és optimista típus vagy. Vedd észre, milyen gyönyörű az élet, mennyi szépség és szeretet vesz körül téged. Gondolkodj pozitívan, kövesd a szíved hangját. Uriel arkangyal szerint inspiráló siker és öröm vár rád. Higgy magadban!

Rák

Hániel arkangyal segít neked ezen a héten a hitedet erősíteni. Bámulatosan jók a megérzéseid, nagyon empatikus vagy, csak ezt a két képességedet kéne használnod, és bármit elérhetnél az életedben. Hániel arkangyal támogat, hogy megérthesd az égiek üzenetét. Kérd tőle a jeleket, és ő megmutatja, merre haladj a fejlődésed útján most.

Oroszlán

Raguel arkangyal segít neked ezen a januári héten. Te őszinte és szókimondó ember vagy, s ugyanezt várod másoktól is. Az igazságra ugyanakkor rajtad kívül csak nagyon kevesen nyitottak. Kérheted Raquel arkangyal támogatását, és ő megmutatja neked az igazságot. Megérdemled, hogy tudd, mi zajlik körülötted. Tarts ki mindenképpen az igazad mellett.

Szűz

Ariel arkangyal segít neked ezen a héten, hogy felfedezhesd, micsoda erő rejlik benned. Amikor szeretettel, kedvességgel, jóindulattal közelítesz mások felé, isteni kegyelemben részesülsz. Élj ezzel a különleges lehetőséggel, s bocsáss meg magadnak, és mindenki másnak is, ha kell. Ariel arkangyal körbeölel és támogat most téged.

Különleges üzenetet tartogatnak az angyalok január első hetére (iStock)

Mérleg

Metatron arkangyal üzenete szerint hinned kellene végre magadban. Sokkal kevesebbet feltételezel ugyanis magadról, mint ami ott rejlik a lelkedben. Metatron arkangyal segítségével felfedezheted a született képességeidet. Figyelj a szíved hangjára is. Engedd meg magadnak végre, amire mélyen, a szívedben vágysz. Megérdemled.

Skorpió

Rafael arkangyal segít neked ezen a januári héten, hogy a lehető legjobb döntést hozhasd. Nem mindig könnyű két lehetőség közül választani, s lehet, hosszú távon nem a csillogóbb rejti a legjobb megoldást. A szívedre hallgatva dönts. Rafael arkangyal támogat most téged. A szerelem ereje ott van veled. Ugye, érzed? 

Nyilas

Raziel arkangyal nagyszerű üzenettel örvendeztet meg téged. Olyan életet teremthetsz most ugyanis magadnak, amilyen talán csak a legtitkosabb álmaidban mertél gondolni. Álmodj bátran nagyot, mert bármi megtörténhet veled. Nagyon sikeres kezdet előtt állsz, ami nemcsak erre a januári hétre vonatkozik.

Bak

Mihály arkangyal segít, hogy elhidd végre, öröm és szerencsés lehetőségek várnak rád. Nagyon sokat tettél az elmúlt időben. Kiérdemelted a valódi sikert. Most már éld meg teljes szívvel. Itt van karnyújtásnyira, csak el kellene fogadnod. Mihály arkangyal szerint a spirituális utadon is nagyot léptél előre, tapasztaltál, sokkal bölcsebb lettél. Van miért ünnepelned a héten.

Vízöntő

Zadkiel arkangyal üzenete szerint okos kompromisszumokat kell tenned ezen a héten. Kérd bátran a segítségét, ha nem tudod, nem látod a megoldást ehhez. A türelem most valódi sikert terem. Amikor képes vagy valódi egyezségre jutni, máris óriási lépést teszel a siker felé. Tedd meg ezt a lépést már ezen a héten. 

Halak

Sandalfon arkangyal támogat téged a héten. Útmutatása szerint érdemes lenne a különleges megérzéseidet tudatosan figyelni most. Minden helyzetben vizsgáld meg az érem másik oldalát is, mert nagyon fontos összefüggésekre tehetsz szert általuk. Bölcs ember vagy, nagyszerű tanácsokat adsz másoknak, de néha neked is ki kell öntened a szívedet. Itt az ideje…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top