Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. május 28-június 3.: Okkal történik minden

Minden okkal történik. Vagyis semmi sem történik ok nélkül az életedben. Minden eseményt, minden embert okkal sodor feléd az élet. Az angyalok most különösen fontos üzenetet tolmácsolnak a horoszkópon keresztül a héten.

Kos

kos angyalhoroszkópRaguel arkangyal megvéd téged, hogy igazán komoly hibát kövess el. Raguel arkangyal a héten megmutatja neked a döntéshelyzeteidet a másik fél szemszögéből, és megmutatja, hogy mire gondol a másik fél. Ez pedig segít jó és igazságos döntést hoznod.

Bika

bika angyalhoroszkópZsofiel arkangyal segít kiválasztani a lehető legjobb nyaralást a számodra. Már ezen a héten érdemes elkezdened a nyaralás szervezését, amire olyan régóta vártál, és ami végre ellazít és feltölt majd téged. Zsofiel arkangyal úti cél javaslatai lépten-nyomon eléd bukkannak a héten.

Ikrek

ikrek angyalhoroszkópZadkiel arkangyal emlékeztet téged, hogy milyen sok csodálatos és kreatív terved van. Ezek azok a nagy tervek, amelyekről elkezdtél lemondani, és amelyeket érdemes lenne ismét visszahoznod, amelyekkel érdemes lenne ismét foglalkoznod. Hidd el, minden nagy terved valóra válhat most.

Okkal történik minden az életedben… (iStock)

Rák

rák angyalhoroszkópŐrangyalod segít a héten megoldani egy szinte megoldhatatlannak tűnő feladatot. Ezt a feladatot talán már nagyon régóta tologatod magad előtt, és azért nem tudtad eddig befejezni, mert hiányzott az utolsó láncszem. Őrangyalod most megmutatja neked ezt a tudást.

Oroszlán

oroszlán angyalhoroszkópSámuel arkangyal segít megtalálnod, amit keresel, ami hiányzik az életedből. A héten az lesz a legfontosabb, hogy ne a hiányra koncentrálj. Sámuel arkangyal segít megérteni, hogy amíg a hiányra figyelsz, nem találhatod meg, amit keresel. Most arra koncentrálj, amit meg akarsz szerezni.

Szűz

szűz angyalhoroszkópMetatron arkangyal segít meggyógyítani a gyermekkori sérelmedet. Metatron arkangyal segítségével könnyen túlléphetsz azokon a hatásokon, amelyek gyerekkorodban értek téged, és amelyek talán a mai napig elkísérnek. Kérd meg Metatron arkangyalt, nyisson új fejezetet az életedben.

Mérleg

mérleg angyalhoroszkópMihály arkangyal megóv a kudarcoktól, és attól, hogy elbukj egy számodra fontos témában. Kérd bátran Mihály arkangyalt, hogy védelmezzen egész héten, és álljon melletted minden nehéz helyzetben, kihívásban és feladatban. A védelmező angyal jelenlétében mindig biztonságban érezheted magadat!

Skorpió

skorpió angyalhoroszkópRaziel arkangyal mély bölcsességgel lát el a héten, és folyamatosan táplál téged segítő gondolataival. Raziel arkangyal gondoskodik, hogy minden helyzetben tudd, mit kell mondanod és tenned. Ha követed az angyali vezettetést, biztos lehetsz, hogy minden helyzet jól alakul ezen a héten.

Nyilas

nyilas angyalhoroszkópJeremiel arkangyal megmutatja, hogy a múlt hibái hogyan javíthatók ki a jelenben. Ez azért fontos, mert a múlt hibái okozzák a jelen pillanat legtöbb és legnagyobb nehézségét. Talán épp ezért nem tudtál még kilépni a múlt árnyékából. Jeremiel arkangyal egyszerűen meggyógyítja a múltadat, ha kéred.

A horoszkópból kiderül, melyik arkangyal segít a héten (iStock)

Bak

bak angyalhoroszkópAzrael arkangyal pontosan tudja, milyen nagy szükséged van az elengedés képességére. Arra, hogy egyszerűen engedd el, amihez görcsösen ragaszkodsz. A görcsös ragaszkodás nélkül az életed is könnyebb és felszabadultabb lenne. Kérd meg Azrael arkangyalt, segítsen feloldani a görcsös ragaszkodásodat!

Vízöntő

vízöntő angyalhoroszkópHaniel arkangyal gyengéden, de határozottan vezet téged az utadon, és megmutatja, mi lenne a legjobb lépés a számodra. Persze ezt a lépést nem is olyan egyszerű megtenni az angyalok segítsége nélkül. A héten kérd Haniel arkangyalt, adjon erőt és energiát a szükséges lépések megtételéhez.

Halak

halak angyalhoroszkópUriel arkangyal fénnyel, értelemmel tölti meg az életedet. Uriel arkangyal jelenlétében azok az események, amelyek eddig értelmetlenek voltak, hirtelen nagyon is logikussá válnak, és a helyükre kerülnek. Uriel arkangyal segít megérteni, minden, ami történik, okkal történik veled.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top