Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. augusztus 6-12. Örömteli üzeneteket hoznak a angyalok

Augusztus első hetében igazán örömteli híreket közvetítenek az angyalok. Csodával határos fordulatok várnak a csillagjegyekre különleges támogatóik segítségével. Nos, melyik arkangyal támogat téged ezen a héten? És milyen örömteli üzenetet tudat veled? Minden kiderül a különleges horoszkópból.

Kos

Ariel arkangyal segít ezen a héten. Ariel arkangyaltól most különleges erőt kapsz, amellyel könnyedén megoldhatsz minden nehézséget, problémát, ami akadályoz. Kérd a segítségét, önmagában már Ariel energiája is megkönnyíti a lelkedet.

Bika

Haniel arkangyal támogat téged a héten. Ne lepődj meg, ha nagyon felerősödnek a megérzéseid, talán furcsa hangokat is hallasz, vagy olyasmit is észreveszel, ami fölött máskor elsikkad a tekinteted. A váratlanul felbukkanó érzelmek hozzák a legfontosabb üzeneteket. Ha teheted, minél többet meditálj a héten, hogy választ kapj a téged foglalkoztató kérdésekre.

Ikrek

Zadkiel arkangyal szerint rábukkansz a megoldásra ezen a héten. Bármi is foglalkoztat már hosszabb ideje, most végre kristálytisztán jelenik meg előtted a válasz a kérdéseidre. Egészen új szintre léphetsz az életedben, fontos fordulat vár rád. Kérd bátran Zadkiel arkangyal segítségét, és tudni fogod, hogyan tovább.

Rák

Jophiel arkangyal örömteli hírt hoz neked. Úgy tűnik, végre megvalósulhat az álmod, amiért oly sokat imádkoztál, és olyan sokat tettél is már. Higgy magadban, higgy a lehetőségeidben továbbra is, hiszen egyre jobban alakul az életed. A nehéz helyzetek, a megpróbáltatások hamarosan véget érnek.

Oroszlán

Gábriel arkangyal segít neked ezen a héten. Támogatásával könnyedén kibontakoztathatod elképesztő kreativitásodat. Csak használd ezt a különleges képességet, és a jutalom sem marad el. Gábriel arkangyal szerint nemcsak könnyedén oldasz meg most minden nehézséget, de megnyitod a luxus, a bőség forrását is…

Szűz

Metatron arkangyal arra biztat téged ezen a héten, hogy bátran hallgass a szívedre. Vajon mit érzel legbelül? Mi minden okoz most neked igazi örömöket? Metatron arkangyal támogat, hogy valóban megélhesd az önfeledt érzéseket, a valódi boldogságot. Higgy magadban, higgy benne, és minden sikerülni fog.

Igazán nagyszerű üzeneteket hoznak most az angyalok (iStock)

Mérleg

Mihály arkangyal csodás üzenetet hoz neked ezen a héten. Valami ugyanis lezárul az életedben, de nehogy sajnáld, hiszen ezzel érik most be a munkád gyümölcse. Ez most az ünneplés hete, engedd meg magadnak a jutalmat. Megérdemled. Mihály arkangyal minden felhőt eloszlat most körülötted.

Skorpió

Uriel arkangyal segít meglátni ezen a csodás augusztusi héten az élet valódi szépségét. Időnként hajlamos lehetsz borúsan tekinteni magadra, az életedre. Talán most nyomos okod is van minderre. De amikor az örömre törekszel, a sikert is sokkal könnyebben éred el. Kérd Uriel arkangyal támogatását, aki megmutatja neked a pozitív gondolkodás erejét.

Nyilas

Raziel arkangyal segít felismerned, mekkora utat jártál már be eddig is a spirituális fejlődésedben. Nagyon jól teszed, amit teszel, csak így tovább, hiszen te vagy a fény a környezeted számára. Pozitív kisugárzásodtól mindenkinek jobb kedve lesz, használd bátran ezt a képességedet. Ha lehet, meditálj minél többet ezen a héten.

Bak

Azrael arkangyal segít neked ezen a héten, hogy végre elengedhesd a múltat. Talán túlzottan is beleragadtál valamilyen helyzetbe, amit pedig el kéne már engedned. Azrael arkangyal támogatásával túlléphetsz végre a múlton egy sokkal gazdagabb és fényesebb jövő felé. Ugye, megteszed?

Vízöntő

Jeremiel arkangyal segít, hogy valódi célt találj magadnak. Nagyon sok mindent elértél, de úgy tűnik, az utóbbi időben mintha megtorpantál volna, és már talán magad sem tudod, miben vagy hogyan változtathatnál. Jeremiel arkangyal segít a megbocsátásban, és az újrakezdésben is a héten. Érdemes élned a lehetőséggel.

Halak

Chamuel arkangyal üzenete szerint talán több dolgot is halogatsz egy ideje az életedben. Nem teheted meg tovább, most már el kell indulnod, meg kell csinálnod, amit eddig csak tologattál magad előtt. Most van itt az ideje, hogy változz és változtass. Hidd el, megéri, nagyot fordul ugyanis most minden veled és körülötted.

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top