Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. október 15-21. – Örömteli üzeneteket hoznak az angyalok

Ezen a héten is az angyalok különleges üzeneteit tolmácsolja a horoszkóp. S hogy mit üzennek, mit javasolnak most a számodra? Miben segítenek, támogatnak téged? Érdemes elolvasni a csillagjegyedhez tartozó lélekmelengető szövegeket.

Melyik arkangyal támogat ezen a héten? Az angyalok bármiben segítenek, de ehhez kérned kell őket. Nem avatkozhatnak az életedbe – kivéve vészhelyzet esetén –, ha nem fordulsz hozzájuk a kéréseiddel. Elegendő egyetlen ima is, hogy meghallgassák a problémádat, és gyógyírt nyújtsanak neked a bajban. Persze, bármikor és bármiben kérheted őket. Október harmadik hetében igazán lélekmelengető üzeneteket tolmácsolnak. Ugye megfogadod a horoszkópon keresztül tolmácsolt javaslataikat?

Kos

Mihály arkangyal támogatását kérheted a héten. Az angyali üzenet szerint nagyon jó munkát végeztél az elmúlt időszakban, így már ezen a héten sikert könyvelhetsz el. Bármilyen célt, feladatot tűztél magad elé, hamarosan elégedetten és örömmel zárhatod le. Mihály arkangyal segít magasabb szintre lépni. Már most gondolkodhatsz a következő célodon…

Bika

Jophiel arkangyal segít, hogy elhidd, a céljaidért érdemes tenni. Nagyszerű inspirációkat kapsz a héten, végre megláthatod, valóban a lehető legjobb irányba halad most az életed. Ha nehézségekkel találod magadat szemben, Jophiel arkangyalra számíthatsz, és az akadályok előbb hárulnak el, mint sejtenéd. Nagyon közel már a valódi boldogság…

Ikrek

Azrael arkangyal segít most az elengedésben. Nagy változások előtt állsz, most minden tapasztalatot, helyzetet elengedhetsz, amelyek már nem segítenek téged. Most helyet teremthetsz az újdonságnak, mindennek, amire vágysz. Azrael arkangyal támogat az átalakulásban. Erőt, békét ad a lelkednek. Megérdemled már.

Rák

Bármiben is szeretnél gyarapodást elérni, Gábriel arkangyal segítségére számíthatsz. A kreativitásod szárnyal, alkothatsz, kiteljesedhetsz a művészetben. A családod is bővülhet, vagy a munkád is szélesebb és érdekesebb lehet, mint eddig volt. Gábriel arkangyal támogat, hogy megvalósíthasd az álmaidat. Épp ideje…

Oroszlán

Haniel arkangyal üzenete értelmében a válaszok, amelyeket keresel, ott rejlenek benned. De nem találhatsz rájuk pusztán az értelmeddel. Most a logikus érvek nem segítenek, a lelkedben mélyen rejlő érzelmek viszont annál inkább. Pontosan tudni fogod, mit kell tenned, ha befelé figyelsz a belső hangokra, a megérzéseidre, az álmaidra. Kövesd az intuíciódat.

Szűz

Rafael arkangyal üzenete szerint hamarosan lesz melletted valaki, aki megváltoztatja az életedet. Ebből a kapcsolatból valójában bármi lehet: mély barátság, sőt házasság is. Az is lehetséges, hogy csupán plátói érzelmek fűznek össze benneteket. Mégis ez a találkozás az egész életedre kiható pozitív fordulatokat hoz neked…

Lélekmelengető üzeneteket küldenek az angyalok (iStock)

Mérleg

Téged ezen a héten is Uriel arkangyal támogat. Üzenete szerint elérkezett az ideje, hogy te legyél a környezeted vezetője. Uriel arkangyaltól zseniális ötleteket is kaphatsz ehhez. Figyelj most a megérzéseidre, és lehetőség szerint kövesd is azokat. Teremts rendet már most magadban és körülötted is, hiszen a sikert a harmónia, a rend hozza. Neked ez amúgy is fontos.

Skorpió

Chamuel arkangyal üzenete szerint jobb megoldás is létezik, mint ami foglalkoztat most téged. Próbálj megállni egy kicsit, és megnézni mindent a másik oldalról is. Az éremnek is két oldala van. Miért ne fordíthatnád meg? Miért ne tehetnél valami újat és szokatlant a megszokott tevékenységek helyett? Bátorsággal most nagyot léphetsz előre.

Nyilas

Raziel arkangyal arra kér, hogy próbálj kicsit a saját magányodban is időzni. Raziel arkangyal ugyanis lámpát tart a fejed fölé, hogy felfedezhesd a valódi énedet, a lelkedet. De ehhez egyedüllétre, csendre van most szükséged. A spiritualitás ösvényén sokat haladhatsz előre, te leszel a környezeted mentora. Nagyszerű tapasztalataidat, a tudásodat hamarosan megoszthatod az angyalok támogatásával és áldásával. 

Bak

Metatron arkangyal üzenete minden megvan benned, amire most a leginkább szükséged lehet a sikerhez. Talán elbizonytalanodtál, hogy alkalmas vagy-e a feladatra. Ez az üzenet megerősítés, hogy igen, a tiéd ez a lehetőség. Metatron arkangyal segítségével kiléphetsz a komfortzónádból. Érdemes is, hiszen nagyot léphetsz a siker felé már ezen a héten.

Vízöntő

Zadkiel arkangyal ezen a héten segít, hogy a tökéletes egyensúlyt megtalálni. Sikered kulcs a mértékletesség és a kompromisszum. Még türelemre lesz szükséged, hogy megvalósíthasd a célodat, a vágyaidat. Nincs messze a siker, de ehhez nem kerülheted ki, hogy együttműködj a környezeteddel. Zadkiel arkangyaltól bátran kérhetsz támogatást ehhez.

Halak

Jeremiel arkangyal üzenete szerint izgalmas változások előtt állsz. Az élet kereke ugyanis most a te irányodba fordul. Talán megrémít a változás szele, ilyenkor gondolj mindig arra, hogy az univerzum a boldogságod érdekében késztet a változásokra. Engedd meg magadnak az újat, a jobbat, a boldogabbat. Jeremiel arkangyaltól pedig bármikor kérhetsz segítséget.

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top