Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. december 17-23. – Különleges üzenetet hoznak az angyalok

Ezen a héten különleges üzenetet továbbítanak az angyalok. Kivételesen nem egy-egy arkangyal támogat, hanem valójában bármelyik, aki a szívednek a legkedvesebb. Üzenetük ugyanakkor különösen jól jöhet karácsony előtt közvetlenül. A horoszkópból megtudhatod a legfontosabb részleteket.

Az angyalok segítenek, és támogatnak téged december utolsó munkahetében is, de ehhez persze kérned kell őket. Nem avatkozhatnak az életedbe csak úgy – kivéve vészhelyzet esetén. Elegendő egyetlen ima is, hogy meghallgassák a problémádat, a kívánságodat, és gyógyírt nyújtsanak a bajban. Persze, bármikor és bárhogyan kérheted őket, sőt érdemes is élni a lehetőséggel.

Az angyalhoroszkóp segítségével ezúttal nagyon különleges üzenetet tolmácsolnak. Most nem egy-egy arkangyal segít a csillagjegyeknek, ha közös erővel fognak össze a boldogságodért. Persze most is érdemes megfogadni és követni a javaslataikat.

Kos

Az angyalok üzenete szerint a legjobb úton haladnak a terveid. Igazán csodás évet zárhatsz, és a következő is nagyszerűen indul, hiszen szakmai és pénzügyi sikerek várnak rád. Ehhez viszont ezen a héten még használd bölcsen az energiádat, legyél türelmes és következetes. Kérd az angyali segítséget.

Bika

Az angyalok szerint nagyon fontos lenne, hogy ebben az utolsó munkahétben is figyelj magadra. Jól tennéd, ha minden nap meditálnál, mert a megérzéseiden próbálnak veled most kapcsolatba lépni az angyalok. Engedj magadnak több alvást, és lehetőség szerint próbáld kerülni a stresszt. Segítenek az angyalok, ha kéred őket.

Ikrek

Az angyalok üzenete értelmében a feladatot, ami most még nyomasztja a lelkedet, meg tudod oldani. Ehhez legyél türelmes ezen a héten a többiekkel és persze önmagaddal is. Minden okkal történik az életedben. Talán a veszteségre figyeltél az elmúlt időben, de mostantól egyre pozitívabb dolgok várnak rád. Legyél nyitott. Támogatnak téged az angyalok.

Rák

Az angyalok üzenete értelmében most nagyon fontos a bölcsesség, és hogy pontosan kimondd azt, amit gondolsz. A mostani helyzetben csak és kizárólag az őszinte kommunikáció hozhat megoldást. Természetesen az empátiádra is szükséged lesz, de előbb oldódik meg a probléma, mint sejted. Kérd mielőbb az angyalok támogatását. 

Oroszlán

Az angyalok üzenete szerint biztonságos most bizalmat szavaznod. Megvan a képességed, hogy igazán maradandó dolgokat alkothass. Egészen biztosan találkozol valakivel, akiben megbízhatsz, aki bölcs és okos tanácsaival segít most téged. Te képes vagy egyszerre több dolgot is véghez vinni. Érdemes kérned az angyalok segítségét ehhez.

Szűz

Te pontosan tudod, az élet sokkal többről szól, mint amit a szemeddel érzékelsz. Ideje elengedni, hátrahagyni a múltat, és végre megélni azt az új valódat, aki ott rejtőzik a lelkedben. Valami egészen más és sokkal jobb vár rád, mint az eddigi életed. Nyisd meg a szívedet, és fogadd el az angyali segítséget.

Különleges üzenetet hoznak a héten az angyalok (iStock)

Mérleg

A legjobb helyzetben vagy, hogy a lehető legjobban dönthess. Nincs okod kételkedni, hiszen a korábbi tapasztalatok már felkészítettek téged erre a mostani helyzetre. Most ugyan fontosabb a karriered építése a szerelemnél, de ez nem jelenti, hogy csak az előbbiben érhetsz el sikereket. Az angyalok támogatják a kérésedet.

Skorpió

Az angyalok kifejezetten azért üzennek neked, hogy kérd az angyali segítséget. Ugyanis olyan embert küldenének hozzád, aki megkönnyíti a terheidet, aki egy csomó feladatot levesz a válladról, és akivel mély érzelmi kapcsolatban kerülhetsz. Ne akarj másoknak megfelelni, csakis a magad igényeit kövesd. Hidd el, segítenek az angyalok, ha kéred. 

Nyilas

Az angyalok üzenete értelmében nagyon fontos változások előtt állsz. S hogy ezeket észre is vehesd az életedben, most nagyon kellene figyelned a megérzésekre. Intuíciód ugyanis új szintre emelkedik, szóval nagyon is érdemes követned a belső hangokat. Könnyen lehet, már ezen a héten valami igazán izgalmas fordulat történik veled…

Bak

Az angyalok üzenete szerint új és izgalmas kihívások előtt állsz. Az élet váratlan meglepetést tartogat neked. Nem mell aggódnod, minden képesség megvan benned, ami ahhoz szükséges, hogy sikereket érj el. Használd kivételes logikai adottságodat, nem mellesleg minden, az üggyel kapcsolatos papírt alaposan olvass el. És kérd az angyalok segítségét a megoldáshoz.

Vízöntő

Az angyali üzenet értelmében szükséged lesz most az éleslátásodra. Egyre inkább kitisztul a kép, amit eddig homály és köd borított. Napról napra tisztábban látsz és gondolkozol, nagyszerű ötleteid támadnak. Tudd, az angyalok támogatnak téged, tőlük kapod az inspirációt. Mindenképpen élned kéne a lehetőséggel. 

Halak

Az angyalok szerint nagyszerűen indítottál el valamit az életedben. A vágyad kibontakozásához ugyanakkor még időre van szükség. Talán még nem látod a célt, a megoldást, de semmiképpen se add fel, amit elkezdtél. Közel a siker, haladj továbbra is ezen az úton. Támogatnak téged az angyalok.

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top