Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. november 12-18. – Örömhírt hoznak most az angyalok

Az angyalok a legnehezebb időszakokban támogatnak téged a legintenzívebben. Örömteli híreket osztanak meg ezen a héten, így emelve és segítve a gyógyulást. Üzeneteikkel boldogságot csempésznek az életedbe. Vajon melyik angyal támogat téged ezen az újabb novemberi héten? A horoszkópból megtudhatod a választ.

Az angyalok segítenek és támogatnak téged november második hetében is, de ehhez kérned kell őket. Nem avatkozhatnak az életedbe – kivéve vészhelyzet esetén. Elegendő egyetlen ima is, hogy meghallgassák a problémádat, a kívánságodat, és gyógyírt nyújtsanak a bajban. Persze, bármikor és bárhogyan kérheted őket. A horoszkópon keresztül ezúttal is lélekmelengető pozitív üzeneteket tolmácsolnak a csillagjegyeknek. Érdemes ezúttal is megfogadni és követni az angyali javaslatokat.

Kos

Zadkiel arkangyal szerint nagyon tisztán hallod most az égi útmutatást. Ezen a héten többször is találkozhatsz ismétlődő üzenetekkel, amelyeken keresztül az angyali útmutatást kapod. Olyan problémát oldhatsz most meg, ami hosszú ideje foglalkoztat téged. Zadkiel arkangyal segít értelmezi a jeleket. Kérd a segítségét, érdemes.

Bika

Metatron arkangyal üzenete szerint az életfeladatod a gyerekekhez kapcsolódik. Főként az érzékeny kristály- és indigógyerekek állnak közel a szívedhez. Ösztönösen jól bánsz velük, segíthetsz a szüleiknek is, hogy megérthessék őket. Nem könnyű a feladat, de te kifejezetten jól boldogulsz Metatron arkangyal segítségével.

Ikrek

Ariel arkangyal bőséget hoz neked a héten. De hogy meg is kaphasd, most nagyon nyitottnak kell lenned. A kincsek különleges ötletek és nagyszerű lehetőségek formájában érkeznek hozzád. Nyisd meg a szívedet, fogadd örömmel mindazt, amivel megjutalmaznak az angyalok. Ariel arkangyal leveszi a gondokat most a válladról, hogy csak a céljaidra összpontosíthass.

Rák

Sandalphon arkangyal örömteli hírt közvetít. Isten ajándékát kapod meg a héten. Nyisd meg magadat a különleges energiáknak, a szeretetnek és a lehetőségeknek. A Teremtő boldognak, elégedettnek akar látni téged, az imáidat meghallgatta, és most teljesíti is a kérésedet. Engedd el a félelmeket, és fogadd be az életedbe a legjobbakat. Megérdemled.

Oroszlán

Jeremiel arkangyal segítségével leltárt készíthetsz az életedről. Segít neked felismerni, hol tartasz most, mi mindenért érezhetsz hálát. Fogadd a felismeréseket humorral, együttérzéssel, mert így tanulhatsz, fejlődhetsz általuk a legtöbbet. Szembe nézni magaddal mindenkor nagy bátorságot jelent. De benned megvan minden a változásokhoz is. Élj a lehetőséggel.

Szűz

Azrael arkangyal segít a héten felismerni, hogy életcélod szorosan összefügg a tanácsadással. Ez a felismerés pedig a tanácsadói feladatokban segít neked. Hidd el megvan benned az erő, a tehetség, hogy támogasd, inspiráld, lelkesítsd és felemeld a körülötted élőket. Azrael arkangyal pontosan útmutatást ad, hogyan teljesítheted be a feladatodat. 

Örömteli üzeneteket tolmácsolnak most az angyalok a horoszkóp keresztül (iStock)

Mérleg

Chamuel arkangyal segítségével nagyon könnyen rábukkanhatsz a valódi szeretetre. A szeretet valójában ott van mindenhol körülötted és benned, keresned sem kellene. Chamuel arkangyal most szeretetet, szerelmet csempész az életedbe, és meggyógyítja a legfontosabb kapcsolataidat. Csak kérned kell, és mindenben támogat most téged.

Skorpió

Mihály arkangyal segít a héten megvalósítani a vágyadat. Ehhez persze nem árt, ha pontosan látod magad előtt a célt, belülről is érzed, hogy megvalósult és elértél mindent. Mihály arkangyal szerint bízd magad a Teremtőre, aki pontosan tudja, hogyan juttasson el téged a boldog végeredményhez. Csak éld meg a valódi örömet, és teljesül a kívánságod.

Nyilas

Gábriel arkangyal segít felismerni a valódi szeretetet. Ezen a héten legyél a lehető legönfeledtebb, nevess, és játssz minél többet. Belső gyermeked is boldog, amikor te boldognak érzed magadat. A vidámsággal, a valódi örömmel őt is erősíted. Öleld meg magad és a belső gyermeket is gondolatban. Szeresd magadat, ez a hét legfontosabb üzenete.

Bak

Uriel arkangyal üzenete szerint sokkal okosabb vagy, mint magadról gondolod. Belső bölcsességed máris megadta a választ a kérdésedre, csak hallgatnod kellene a belső hangokra, a megérzésedre. Bízz bátran magadban, az intuíciódban. Ha mégis elbizonytalanodnál, Uriel arkangyal támogatását, útmutatását bármikor kérheted. Élj vele, érdemes.

Vízöntő

Raziel arkangyal a legfőbb támogatód ezen a héten. Raziel arkangyal szerint ideje elengedned a korlátozó ítéleteket és illúziókat. Figyelj most nagyon a többször is előforduló jelekre. Ahogy egyre magasabbról tekintesz az életedre, a szellemi megértésed is úgy emelkedik egyre magasabbra. Legyél most különösen nyitott minden új gondolatra, információra. 

Halak

Raguel arkangyal arra kér téged, hogy tiszteld az érzéseidet. Ne félj a mély és intenzív érzelmektől. Raguel arkangyal segít neked különbséget tenni a saját és mások érzelmei között. Ezen a héten szeretettel teli emberekkel találkozhatsz, akik energiával töltenek fel, nem pedig elvesznek tőled. Fogadd el az őszinte, tiszta szeretetet. Megérdemled.

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top