Horoszkóp

Ezt a 4 csillagjegyet befolyásolja a legkevésbé a Rák hava

Az elcsendesülés, lelassulás ideje.

A Rák hava az év egyik legérzelmesebb és legérzékenyebb időszaka – annak, aki fogékony rá. Bár mindenki meg fogja érezni a Rák nyugtató, lassító hatását, van, akinél ez csak egy kis csendes elmélkedésben fog megnyilvánulni. Az alábbi csillagjegyek szülöttei ezt valószínűleg jóval kevésbé fogják megérezni a Rák havát.

1. Bika

Ideje, hogy fordíts magadra is egy kis időt, és állj meg gondolkodni. Ha tartasz egy kis szünetet a pletyka és a közösségi média világából, az sokat segíthet a feszültség feloldásában. Kerüld a drámát, és koncentrálj a jó dolgokra!

2. Oroszlán

Az Oroszlán általában nyitott és barátságos, de a Rák havában inkább csendesebb vizeken szeretne szörfözni. Figyelj belülre, és koncentrálj saját magadra!

Az elmélkedés ideje. Fotó: Pexels.

3. Skorpió

A Skorpió e hónapban egy lépést hátrál, és elkezd a belső hangjára hallgatni. Egy vakáció például kifejezetten jót tehet neki, jobb kedve lesz, és meg is nyugszik tőle.

4. Vízöntő

Vegyél ki egy szabadnapot! A világ talán gyorsan pörög, de te ráérsz, hogy tisztán láss! A Rák hava tökéletes időszak erre.

(Bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top