Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. június 26-július 2.: Mély érzelmeket hoz a hét

Mély érzelmeket mozdít meg a Rák jelében álló újhold. A júniusi újhold azért is az év egyik legjelentősebb újholdja, hiszen a Hold a Rák jegy uralkodó bolygója, vagyis az otthonában áll. Nem véletlenül hat most mindenki érzéseire, érzelmeire különösen erősen...

Vészesen fogy a Hold, ami az újhold közeledtét jelzi. Használd fel a fogyó Hold erejét, és engedj el minél több olyan dolgot, ami visszahúzott eddig. Lehet ez egy rossz szokás is, vagy valójában bármi az életedben. Meg fogsz lepődni, most milyen könnyen és gyorsan tudsz leszokni és elengedni…

SZERDA – június 26.:  A fogyó Hold ma a Kos jelében őrült módon aktívvá tesz téged. Ezt a mérhetetlen energiát fordíthatod bármilyen aktív, fizikailag nehéz tevékenységbe: sportolhatsz, pakolhatsz, kertészkedhetsz, vagyis a semmittevést leszámítva bármit tehetsz ma..

CSÜTÖRTÖK – június 27.: Csak délután vált jegyet a Hold, így addig még az aktivitás van porondon. Utána viszont kissé lelassulsz, és előtérbe kerül a szépítkezés. Még fogy a Hold, ami tökéletes arcradírra, gyantázásra, peelingre, önmagad szépítgetésére. Most hatékonyan tudsz megszabadulni a nem kívánatos dolgoktól is…

PÉNTEK – június 28.: Péntek vénuszi nap. Ma egész nap a Bikában jár a Hold, ami vénuszi jegy. Szóval ma duplán hat a Vénusz, amely a szépség jelölője. Ennek fényében mára mindenképpen időzíts valamilyen szépítkezést: mehetsz fodrászhoz, kozmetikushoz, manikűröshöz, vagy csinálhatsz otthon arcradírt és utána tápláló pakolást.

Megmozdítja az érzelmeket az újhold (iStock)

SZOMBAT – június 29.: A mai napon csak késő éjjel vált jegyet a Hold, ezért a szombat is kiváló nap a szépítkezésre. Még fogy a Hold, ami továbbra is hatékonnyá teszi a szőrtelenítést. Nem csak önmagadat, a környezetedet is szépítheted: a lakásodat, a balkonodat, a kertedet. Pillanatok alatt csodát tudsz varázsolni, ha szánsz erre kicsi időt.

VASÁRNAP – június 30.: Június utolsó napját az Ikrekben járó Hold felszabadulttá teszi. Az Ikrek levegős jegy, ami arra ösztönöz, hogy mozdulj ki, és szívj sok friss levegőt. Egy kirándulás, séta, biciklizés, vagy csak a balkonon elfogyasztott reggeli remek kikapcsolódás. A lényeg, hogy minél kevesebb időt tölts a négy fal között!

HÉTFŐ – július 1.: Új hét, új hónap, újhold előtti nap. Ettől nem sok türelmed lesz a régi dolgok folytatásához. Holott az új kezdet csak holnaptól lesz támogatott a kedd esti újhold szerint. Így önfegyelmet kell gyakorolnod. Az Ikrek Hold könnyed társalgásra ad lehetőséget, ami talán eltereli a figyelmedet az újítási kényszerről.

KEDD – július 2.: Ma este lesz újhold, ami egyfajta ünnep. Újhold napján belső késztetést érezhetsz a változtatásra, az újításra, a megújulásra. A Rák jelében ez nem annyira rólad szól, mint inkább a szeretteidről. A vizes Rák jel erősen javasolja, hogy figyelj a megfelelő mennyiségű víz fogyasztására, és nem csak a kánikula miatt. Ne lepődj meg, ha érzelmes hangulatba kerülsz.

Odaadást, érzelmeket vált ki a Rák újhold (iStock)

Odaadó keddi újhold

Július 2-án, kedden este a Rák jelében együtt áll a Nap és a Hold. Ezt az együttállást nevezzük újholdnak. Ilyenkor lezárul egy ciklus és elindul egy új. Az újhold azt jelenti, hogy valami új kezdődik. Jó, ha ilyenkor nyitott vagy az újra. Képzeld el, hogy előtted van egy spaletta, amit szélesre társz minden előtt, ami új!

A Rák jel szimbolizálja az odaadást, a gondoskodást, az összetartást, a fogantatást, a gyermekvárást, és a családot. Amennyiben Rák szülött vagy, akkor most a születésnapod környékén állj meg egy pillanatra, és döntsd el, miben szeretnél megújulni. Az újhold igazi segítséget nyújt a külső-belső megújulásodban. Rákként egy évben egyszer érezheted ilyen intenzíven, a saját bőrödön az újhold jótékony hatását. Akkor is „lubickolhatsz” az újhold áldásában, ha a Skorpióban vagy a Halak jegyében születtél.

Ez az újhold kedden este 21:16-kor lesz. Közvetlenül előtte még fogy a Hold. Ekkor még selejtezhetsz, fogyókúrázhatsz, méregteleníthetsz, de a műtéteket nem szabad erre a napra időzíteni. 
Újhold után a növő Hold mindenben a növekedést támogatja. Emiatt lehet, hogy a fogyókúrád már nem lesz annyira látványos, mint előtte. Víz jegyről lévén szó a folyadékbevitel sokat számít. Ám cukros, édes italok helyett igyál citromos, mentás, gyömbéres forrásvizet, mert ez segít a zsírlebontásban. Az egészség és a család mellett az ingatlanügyekben is kedvező a Rák újhold. Szó szerint új fordulat jöhet most az életedben. És ami a legfontosabb ma: legyél bátran odaadó! Ne lepődj meg, ha viszonzásra találnak az érzelmeid…

Ezekben a jegyekben jár a héten a Hold

Kedden a Rák jelében lesz újhold

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top