Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. február 19-25. – Megvalósulnak az álmok

A Halak jelébe lépett a Nap, ezzel egyidejűleg megkezdődött az álmodozó Halak hava. A Hold vasárnap csatlakozik a Naphoz, s különleges lehetőségeket jelez. Most tényleg megvalósíthatod a legtitkosabb álmaidat... A holdhoroszkópból megtudhatod, hogyan.

A vasárnapi Halak újhold álmodozásra hajlamosíthat. Egyre többször kapod magad azon, hogy bambulsz és a semmibe révedsz. Ez persze csöppet sem rossz. Viszont nem a szerelem okozza, inkább a jövődet képzeled el, és látod magad előtt. Amire most igazán vágysz, az meg is valósulhat.

SZERDA február 19.: Zsuzsanna napján – a népi megfigyelések szerint –, ha megszólalnak a madarak, hamarosan zöldellni kezd a fű. Zsuzsanna elviszi a telet, ha ma nem havazik. S mára bizony szép időt jósol a meteorológia is. Mára fogászati és a patyolattilalom van érvényben. Nem kötelező betartanod, csupán tanácsos. Ugyanakkor érdemes ma a külsőddel foglalkoznod: tökéletes mára időzíteni a körömápolást, szőrtelenítést és bőrtisztítást.

CSÜTÖRTÖK február 20.: Csak este vált jegyet, s lép ki a Bak jeléből a Hold. Így mára is a érvényesek a tegnapi javaslatok: ma sem kellene fogászatra menni, hacsak nem muszáj, és a mosással is érdemes még néhány napot várni. Inkább magadat szépítsd! Mivel még fogy a Hold, most hatékony a szőrtelenítés, gyantázás, epilálás, bőrtisztítás. Meglátod, milyen látványos és tartós lesz az eredmény. 

PÉNTEK – február 21.: A Vízöntő Hold aktuálissá tesz ma egy nagy szellőztetést. A lakást és az irodát is érdemes kiszellőztetni. Ha száraz az idő, akkor az ágyneműt és a plédeket is felfrissítheted. A szellőztetés mellett lehet ma befőzni, szaunázni, böjtölni, sütni, sportolni és bármilyen szokatlan ízvilágot kipróbálni. Találj ki valami egésze mást, mint általában.

Megvalósulhatnak az álmok a holdhoroszkóp szerint (fotó: Getty)

SZOMBAT február 22.: Újhold előtti napon a legerősebb a fogyó Hold hatása, ami méregtelenítésre, fogyókúrára, böjtre, selejtezésre és takarításra is alkalmas. Ezeket, vagy ezek közül néhányat iktass be a mai napodba! De maradjon időd lazításra, kikapcsolódásra, szórakozásra is, hiszen erre való a hétvége. Már csak pár nap van a farsangi időszakból. Használd ki!

VASÁRNAP – február 23.: Újholdnapján érdemes új szokásokat felvenned vagy valamiben újítanod. A Halak Hold miatt a legjobb, ha meditálsz, vagy talpmasszőrhöz mész. A vizes jegyben járó Hold aktuálissá teszi a növények öntözését, mosást és a madáritatók feltöltését. Az újholdról részletesen is olvashatsz a táblázat alá görgetve.

HÉTFŐ – február 24.: Hétfőn is a vizes Halakban jár a Hold. Vagyis ma is aktuális az öntözés, mosás, felmosás, a madáritatók feltöltése. A tegnapi újhold után ma már nő a Hold, ami például a vitaminok és ásványi anyagok bevitelére és beépítésére kitűnő lehetőség.

KEDDfebruár 25.: Mivel csak este lép ki a Halakból a Hold, a mai napon is moshatsz, locsolhatsz, és bármilyen vízzel kapcsolatos tevékenységet időzíthetsz. A növények és a szervezeted is szomjas. Bőröd hidratálását a növő Hold fantasztikusan hatékonnyá teszi. Vegyél vagy készíts magadnak bőrpakolást!

Erre figyelj a Halak újhold hetében

A Halak újhold hetében ezekben a jelekben jár a Hold (nlc)

Álmodozó újhold

Február utolsó vasárnapján 16:33-kor újhold lesz, ami nagyon jó jel, mert az újhold mindig mindenben az újat szimbolizálja. Február 23-án délután eldöntheted, miben szeretnél megújulni, újítani.

A Halak jelében együtt álló Nap és Hold álmodozásra való hajlamot hoz neked. Nem igaz, hogy az álmodozás minden jó elrontója. Inkább a sóvárgás az elrontó. Az álmodozás egyfajta vizualizálás, amiben biztosan profi vagy, ha a Halak jelében születtél. Amennyiben elképzeled, látod a lelki szemeid előtt a vágyott világodat, az felér a „teremtéssel”. A megvalósulás, maga a manifesztáció pontosan annyira gyors, amennyire hiszel benne.

Újhold napján halványzöld gyertyát gyújts, hogy teljesüljenek az álmok (fotó: iStock)

Újhold napján tanácsos halványzöld gyertyát gyújtanod és megfogalmaznod, hogy mit akarsz megújítani. Az, amit most indítasz el, kihajt. A friss hajtás színe a halványzöld, ezért is érdemes halványzöld gyertyát gyújtanod.

Halak szülöttként ma, a születésnapod közelében a legfontosabb feladatod, hogy megállj legalább egy pillanatra, s kitaláld, hogy miben aktuális a megújulás. Az újhold segíteni fog neked. Egész évben most érezheted a legintenzívebben, hogy az újhold mennyire jótékony. Ha a Rák vagy a Skorpió jegyében születtél, akkor is élvezheted az újhold üdvös hatását. Természetesen nem maradsz le semmi jóról akkor sem, ha más jegyben születtél. Az újhold vasárnap délután lesz. Egész nap vagy másnap is meggyújthatod a gyertyát, és kívánhatsz. Most valóra válhat az álmod…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top