Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. július 9-15.: Ragyogó ötleteket adnak a héten az angyalok

Az angyalok ragyogó ötleteket, inspirációkat küldenek ezen a héten. Figyelj most a megérzésekre, a gondolataidra. Amit a legfurcsábbnak, legszokatlanabbnak vélsz, a horoszkóp szerint az lesz a legjobb ötlet a héten.

Kos

Jophiel arkangyal felel a boldogságért, a pozitív energiákért az univerzumba. Ezen a héten érdemes megkérned Jophiel arkangyalt, hogy segítsen örömet, vidámságot hozni mind a saját, mind a környezeted életébe. Meglepődsz, mennyire gyorsan teljesíti a kérésedet…

Bika

Mihály arkangyal felel az angyalok között a bátorságért, de ő segít rendet tenni a legzavarosabb helyzetekben is. Kérd Mihály arkangyal segítségét ezen a héten, és ő támogat, hogy megláthasd a káoszban a rendet, sőt azt is megmutatja, hogyan lépj rá a sorsod felé vezető útra, és találhass a lehető legjobb lehetőségekre.

Ikrek

Raziel arkangyal segít átlátni azokat a helyzeteket, amiben döntened kéne ezen a héten. Raziel a tisztán látás arkangyala, aki sugallatokon keresztül üzen neked. Figyelj ezen a héten a fejedben járó gondolatokra tudatosan, és megérted, miért is történnek veled most éppen ezek az események.

Rák

Metartron arkangyal szerint az életfeladatod szorosan összefügg a gyerekekkel. Könnyen lehet, a saját gyermekeid igényelnek különleges figyelmet és gondoskodást, hidd el, nem véletlenül választottak épp téged a szülőjüknek. Ha nincs gyermeked, a velük való munkával teljesítheted a küldetésedet.

Oroszlán

Uriel arkangyal ragyogó ötletekkel segít téged ezen a héten. Bármilyen izgalmas gondolat pattanjon ki szikraként a fejedből, az azért történhet meg, mert az angyalok meghallgatták az imáidat. A kreativitásod remekül működik most, engedd hát szabadjára a fantáziádat, és valósítsd meg a vágyaidat.

Szűz

Chamuel arkangyal, a békesség angyala. Talán fura érzések kavarognak most benned, talán nem találod az igazi helyedet, a lelki békédet. Hogy visszatalálhass önmagadhoz, csak kérned kell Chamuel arkangyal támogatását. És ő segít neked emlékezni a valódi béke forrására, mely nem más, mint a belőled fakadó szeretet.

Melyik arkangyal támogat téged a héten? (iStock)

Mérleg

Sandalphon arkangyal támogat téged ezen a héten. Bármilyen helyzetben is kerested eddig a megoldást, úgy tűnik, győztesként kerülsz ki belőle. Sandalphon arkangyal segít, hogy megélhesd a valódi örömet és harmóniát, amire alapvetően is nagyon vágysz.

Skorpió

Rafael arkangyal segítségét érdemes kérned a héten. Figyelj most magadra, az egészségedre tudatosan, könnyen megfázhatsz, megbetegedhetsz. Rafael arkangyal segít visszanyerni az erőnlétedet. Figyeld a tested jelzéseit, menj ki a friss levegőre, mozogj többet, és egyél minél több friss gyümölcsöt, zöldséget.

Nyilas

Gábriel arkangyal számtalan inspirációval, ötlettel lát el téged a héten. Figyelj a gondolataidra, melyeket érdemes minden nap lejegyezned, a hétvégén pedig végigolvasni az egész szöveget. Magad is meglepődsz a különleges angyali útmutatást olvasva…

Bak

Jeremiel arkangyal üzenete szerint a nehézségek véget érnek az életedben. Téged valójában csak még erősebbé tesznek a kihívások, sosem okolsz másokat a saját problémáidért, hanem teszel magadért. Pontosan ezért is ízlelheted meg akár már ezen a héten a siker gyümölcsét.

Vízöntő

Ariel arkangyal, a bátorság angyala segít, hogy valóban bátor lehess ezen a héten, és képes legyél kiállni az elveid mellett. Bármilyen helyzetben is vagy most, a legjobb meggyőződésed szerint érdemes cselekedned. Ariel arkangyal támogat, hogy tovább haladhass a célod felé.

Halak

Azrael arkangyal üzenete értelmében tanácsadónak születtél. Az angyalok üzeneteit tolmácsolhatod és közvetítheted, útmutatást, irányt adhatsz a többieknek. Ha most még ijesztőnek éreznéd ezt a különleges feladatot, Azrael arkangyal segít legyőzni a bizonytalanságot, a félelmeket.

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top