Horoszkóp

Meglepő részletet árul el rólad a születésed napja

Meglepő, de annál érdekesebb információkat rejt a személyiségedről a születési napod. Ez a szám sokkal többet jelent, mint csupán egy nap a hónapból. Olvasd el a napodhoz tartozó leírást, és magad is meglepődsz, mennyire pontos...

kínai asztrológia szerint az őselemek nagyon erősen befolyásolják az emberi természetet, a személyiségjegyeket. Mindenki egy-egy őselem tulajdonságait hordozza ugyanis. Nézd meg, melyik őselemhez kapcsolódik a születésed napja. Most teljesen mindegy, melyik hónapban születtél, a születési dátum utolsó számai a fontosak. A számoláshoz adunk egy kis segítséget is. Bármelyik hónap 1-9. napján között születtél, akkor csak keresd ki a számodhoz kapcsolódó elemet. Ha bármelyik hónap 10-31. napján ünnepled a születésnapodat, a számjegyeket egyszerűsítsd le egyetlen számjegyre, a következő rendkívül egyszerű számítással: például 29-én születtél, akkor 2+9=11 és 1+1=2, vagyis a számod a 2, amelyhez pedig a víz őselem kapcsolódik.

Így függnek össze a kínai őselemek a számokkal

  • 1 = fém
  • 2 és 3 = víz
  • 4 és 5 = fa
  • 6 és 7 = tűz
  • 8 és 9 = föld

Meglepő részleteket árul el rólad a születésnapod (iStock)

A kínai horoszkóp szerint a fém az őselemed

A kínai asztrológia szerint rugalmasság, koncentráció, teljes figyelem és összepontosítás jellemez téged a fém elemnek köszönhetően. A céljaidat megvalósítod, következetesen teszel a  sikerért. Távolságtartó lehetsz, a korlátokat, a kötöttségeket, az elvárásokat nem igazán kedveled. Te igazi független a lélek vagy. Szívesen segítesz ugyanakkor a többieknek, a hozzád igazán közelállókról örömmel gondoskodsz. Te ugyanakkor nem szívesen kéred a többiek segítségét. Éles és néha bántó kritikád a párkapcsolatodban okozhat problémákat. Szereted a luxust, a szép holmikat.

A víz a kínai horoszkóp szerint az őselemed

Nagyon érzékeny, empatikus és kreatív ember lehetsz, ha a víz őselemhez kapcsolódik a születésed száma. Nagyon pontosak a megérzéseid, könnyedén ki tudod magadat fejezni. Szívesen ismerkedsz, szereted a társaságot, nagyon könnyedén társalogsz másokkal. Sokan hallgatnak a véleményedre, kedvességeddel valójában bármit elérhetsz. Pozitív kisugárzásodnak köszönhetően sokan szeretnek a közeledben lenni. Könnyen szavazol bizalmat másoknak, és éppen ez a gyenge pontod, amivel sokan visszaélhetnek.

A fa az őselemed a kínai horoszkóp szerint

A fa a növekedés, az előre jutás szimbóluma is. A fa energiájának köszönhetően te is energikus, aktív és nagyon társaságkedvelő ember vagy. Optimistán tekintesz magadra, az életedre, de azért még téged is elboríthatnak a negatív gondolatok, amikor nehézségekkel találod magadat szembe. Remekül szervezel, a döntéseid is többnyire megfelelőek, nagyon megbízható és szavahihető vagy. Párkapcsolatodba nagyon sok energiát fektetsz. Ugyanakkor hajlamos lehetsz munkádba merülni, pedig épp ez okozza a legtöbb stresszt az életedben.

Ha a tűz az őselemed

A tűz a szenvedély, az akaraterő, a magabiztosság, az aktivitás szimbóluma is. Romantikus, nem mellesleg rendkívül vonzó típus lehetsz. Olyan örökmozgó fajta, aki képtelen egyetlen helyben hosszabb ideig megmaradni. A párkapcsolat, a szerelem a legfontosabb értékek az életedben. Nyitottan tekintesz a külvilágra, az újdonságokra, intelligenciáddal lenyűgözöd a környezetedet. Időnként ingerlékeny és meglehetősen türelmetlen lehetsz a többiekkel, de magaddal is. A céljaidat ugyanakkor mindig megvalósítod.

Ha a föld az őselemed

A föld elem a megbízhatóság, a kitartás, a stabilitás szimbóluma is. Te biztosan mindenkor a tőled telhető legjobbra törekszel. Megvan benned ugyanakkor a kellő türelem és bölcsesség is. Vállalod a felelősséget, de hajlamos lehetsz a párkapcsolatodat folyamatosan boncolgatni, elemezgetni. Nem könnyű elnyerni a bizalmadat, de akinek sikerül, életre szóló társra, barátra talál benned. Nagyon szeretnél mindent kézben tartani az életedben, a változásokat nem igazán szereted.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top