Horoszkóp

Születésnapod elárulja, miben vagy igazán jó, és miben nem

Születési napod sokkal többet mesél rólad, mint sejtenéd. A számmisztika 31 személyiségtípust különböztet meg függetlenül, hogy melyik hónapban születtél. Nos, keresd meg a születési napodat, és nézd meg, mi a leggyengébb és a legerősebb jellemvonásod. Izgalmas részletek következnek.

Születési dátumod – függetlenül, hogy melyik hónapban láttad meg a napvilágot – nagyon sok mindent elárul rólad, így az erősségeidet, a képességeidet éppen úgy, mint gyenge pontokat. A számmisztika segít megtalálni a hozzád passzoló utat, amelyre rálépve elkerülheted, hogy olyan tevékenységekre pazarold el az idődet, amelyek nem vezetnek sehova, és megelégedéssel sem töltenek el. Keresd meg a születési napodat, s tudd meg, a számmisztika szerint milyen út hozza el a számodra a sikert.

Ha bármely hónap 1. napján születtél

számok számmisztika 1Ha a hónap első napján születtél, minden bizonnyal született vezető vagy. Megvan a képességed, hogy úttörő szerepet játssz a szakterületeden. Felépíthetsz sikeres üzleti vállalkozást, s képes vagy arra, hogy nagy létszámú alkalmazotti kört irányíts. Az arroganciádból, a csökönyösségedből, a konokságodból ugyanakkor jobb lenne kicsit visszavenni.

Ha bármely hónap 2. napján születtél

számok számmisztika 2Ha a hónap második napján születtél, a számmisztika szerint békeszerető vagy, diplomatikai érzéked kiváló, és jól építed fel a személyes kapcsolataidat. Kedvesnek, barátságosnak találnak a többiek, olyannak, akivel könnyű kijönni. Ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a búskomorság, vagy sérüljön az önbizalmad, hiszen ez kihat a remek tulajdonságaidra is.

Ha bármely hónap 3. napján születtél

számok számmisztika 3Művészi vénával áldott meg a sors, s szükségét érzed az alkotásnak, ha bármely hónap harmadik napján születtél. Akár hobbiként kamatoztatod tehetségedet, akár ez a munkád, a zene, a képzőművészet az igazi területed. Érzelmileg azonban igencsak ingadozol, s fontos, hogy két lábon mindig a földön állj: ebben segít, ha mindig a hosszútávú célokat tartod a szemed előtt.

Ha bármely hónap 4. napján születtél

számok számmisztika 4Szorgalmas vagy, az erkölcsi normáid magasak, ha bármely hónap negyedik napján születtél. Fontos számodra, hogy gyökeret eressz, így sok időt áldozol arra, hogy stabil alapokat építs ki mind a munkádban, mind a pénzügyi hátteredben, mind a baráti és családi körödben. A sikered kulcsa, hogy képes legyél kontrollálni a makacsságodat.

Ha bármely hónap 5. napján születtél

számok számmisztika 5Imádod a kalandot, és nem szeretsz sokáig egy helyben ülni, ha bármely hónap ötödik napján születtél. Az utazás a lételemed. Miután kiváló a kommunikációs készséged, nagyobb események, fesztiválok szervezése jól passzol hozzád, mint ahogy bármilyen olyan elfoglaltság, ahol változatos feladatokat bíznak rád. Lobbanékony természetedet viszont érdemes lenne féken tartanod.

számmisztika születésnap tulajdonságok

Születésnapod megmutatja, miben vagy igazán jó (iStock)

Ha bármely hónap 6. napján születtél

számok számmisztika 6Ha bármely hónap hatodik napján születtél, szinte biztosan nagyon családcentrikus, törődő típus vagy, művészi vénával megáldva. Fontos számodra a harmónia, s arra törekszel, hogy ezt a környezetedben is megteremtsd. Olyan karrier illik hozzád, ahol személyes tanácsadás keretében tudsz másoknak hasznos tanácsokat nyújtani. Nehezen viseled a kritikát, így erre a területre nem ártana jobban figyelned.

Ha bármely hónap 7. napján születtél

számok számmisztika 7Az elméd a legnagyobb adományod, az eszed, az ösztönös megérzésed, érzelmeid bölcsességről tanúskodnak, ha bármely hónap hetedik napján születtél. Olyan életmód illik hozzád, ahol ezt a hármat kombinálni tudod. Önállóan is kiválóan dolgozol, ám vigyázz arra, hogy ne szigetelődj el, és a hűvösségből, a távolságtartásból is engedj kicsit.

Ha bármely hónap 8. napján születtél

számok számmisztika 8Üzleti érzéked remek, s igyekszel megfelelő pénzügyi jólétet teremteni magadnak és környezetednek, ha bármely hónap nyolcadik napján születtél. Céltudatos és nagyravágyó vagy, buzog benned a versenyszellem, te önmagad ura vagy. Ha nem jönnek a sikerek, nem ártana górcső alá venned, vajon túlságosan zsarnokoskodó lettél, esetleg a türelmetlenség húzódik meg a háttérben.

Ha bármely hónap 9. napján születtél

számok számmisztika 9Ha bármely hónap kilencedik napján születtél – mely szám a spiritualitás és beteljesülés szimbóluma is –, ideák, eszményképek motiválják a cselekedeteidet. Megvan a képességed, hogy jobbá tedd a világot, ám ehhez meg kell találnod a megfelelő egyensúlyt az ábrándok és a megvalósíthatóság között. Ahhoz, hogy beteljesüljön az álmod, fontos, hogy maximálisan támogass másokat, ám az is, hogy megmaradjon az a bizonyos távolság. Készülj fel, nem mindenki képes elfogadni a segítséget.

Ha bármely hónap 10. napján születtél

számok számmisztika 10Céltudatos és független vagy, s ez lehetővé teszi, hogy nagyszerű vezető vagy menedzser legyél, ha bármely hónap tizedik napján születtél. A bátorságod és a képességed megvan ahhoz, hogy legyőzz bármilyen akadályt, ami az álmaid megvalósulása útjában áll. Annak érdekében, hogy önmagadból a lehető legjobbat hozd ki, meg kell tanulnod kockázatot is vállalni.

számok számmisztika tulajdonságok

A születési napodban rejlenek a legjellemzőbb tulajdonságaid (iStock)

Ha bármely hónap 11. napján születtél

számok számmisztika 11Ösztönös megérzéssel, valódi hatodik érzékkel rendelkezel, ha bármely hónap tizenegyedik napján születtél. Remekül olvasol mások gondolataiban, s tudod, hogyan inspiráld a többieket. Ezek a képességeid ideális gyógyítóvá tesznek téged. Jobban teszed viszont, ha munkád nem a bevett sémákhoz igazodik, az érzelmeket ugyanis jobban értékeled, mint a puszta adatokat. A rideg üzleti világ nem neked való.

Ha bármely hónap 12. napján születtél

számok számmisztika 12Életed művésze vagy, ha bármely hónap tizenkettedik napján születtél. Te bármihez érsz, abban a kreativitásod tükröződik vissza. Természetednél fogva élvezed az életet, és mindent, amit valódi lelkesedéssel csinálsz. Ha rosszkedvű vagy, nyomott a hangulatod, koncentrálj a fontos dolgokra, s soha ne vállald túl magadat.

Ha bármely hónap 13. napján születtél

számok számmisztika 13Ha a hónap tizenharmadik napján születtél, lényeges számodra a biztos családi háttér, és az, hogy része legyél egy olyan közösségnek, ahol otthon érzed magad. Kulcsfontosságú, hogy tartozz valahová, így nem véletlen, hogy kitűnő csapatjátékos vagy. Számos adottsággal rendelkezel, sok minden érdekel, ám fontos, hogy válassz ki egyvalamit, amire koncentrálsz, s ezt ne téveszd szem elől hosszútávon sem.

Ha bármely hónap 14. napján születtél

számok számmisztika 14Ha bármely hónap tizennegyedik napján születtél fontos számodra az állandóság, a rutin, de legalább ennyire a szabadság, az önállóság, a függetlenség is. Az 5-én születettekhez hasonlóan te is nagyon szeretsz utazni, világot látni, viszont a szíved egy idő után hazavágyik. A változásokért olyan nagyon nem rajongsz, de az egyhangúság is fáraszt. Érdemes elgondolkodnod ezen a kettősségen, hogy ne ragadj se veled–se nélküled kapcsolatokban.

Ha bármely hónap 15. napján születtél

számok számmisztika 15Kreatív vagy, s rajongsz a különböző nyelvekért, ha bármely hónap tizenötödik napján születtél. Ám dilemma előtt állsz: aktív közösségi élet avagy utazás. Ez a két dolog pedig a legritkább esetben fér meg egymás mellett. Az igazi kihívást az jelenti számodra az életben, hogy megtaláld a kettő közötti egyensúlyt, s tisztán láss, mit is szeretnél valójában.

Ha bármely hónap 16. napján születtél

számok számmisztika 16Ha a hónap tizenhatodik napján láttad meg a napvilágot, úgy érezheted, mintha egy másik bolygóról jöttél volna. Másmilyennek tartod magadat, másképp látod a világot, mint a többiek, így nem csoda, ha vonzanak a természetfeletti jelenségek, a misztika, a spiritualitás. Ez a „marslakó érzés” jelenti az egyik akadályt számodra a valódi boldogság felé, amelyen érdemes lenne mielőbb túltenni magadat.

Ha bármely hónap 17. napján születtél

számok számmisztika 17Remek az üzleti, pénzügyi érzéked, ha a hónap tizenhetedik napján születtél. Sokat várnak tőled, s az elvárásoknak meg is tudsz felelni. Arra azonban nem vagy képes, hogy a folyamat egészét átlásd, nagy méretű projekteket vezess, avagy a magad főnöke legyél. Lényeges, hogy megőrizd a nyugalmadat, a higgadtságodat és másoknak segíts, amikor kérik. Az önbizalmad ingadozó lehet, érdemes gyúrnod a magabiztosságra.

Ha bármely hónap 18. napján születtél

számok számmisztika 18Veled született tehetséged van a politikához, a joghoz, a valláshoz, a filozófiához, ha bármely hónap tizennyolcadik napján születtél. Ezek mind olyan hivatások, amelyek számos mellékágat ölelnek fel. Képes vagy másokat megnyerni, hogy segítsenek neked az érintett területeken. Meg kell tanulnod azonban megbocsátani, illetve nem csak a végeredményre koncentrálni.

Ha bármely hónap 19. napján születtél

számok számmisztika 19Hajt a siker, s megvan benned az a fajta magabiztosság, hogy el is érd a céljaidat, ha a hónap tizenkilencedik napján születtél. Független vagy, céltudatos és maximalista, ám igyekszel távol tartani magadat azoktól, akik más véleményen vannak. Hidd el, minél többféle emberrel dolgozol együtt, annál inkább szélesíted a látószögedet és az ismereteidet is.

Ha bármely hónap 20. napján születtél

számok számmisztika 20Odaadó, gondoskodó, segítőkész, kedves vagy, aki ösztönösen ráérez mások szükségleteire, ha bármely hónap huszadik napján születtél. Te vagy a csoportok lelke. Nem lenne szabad szem elől tévesztened azonban a saját szükségleteidet. Ez adja meg számodra a biztos alapot, miközben minden más a megfelelő helyére kerül. Kapcsolataidban önmagadra is szánj időt, ne csak, fogadj el bátran.

Ha bármely hónap 21. napján születtél

számok számmisztika 21A kreativitásod bámulatos, s jól bánsz az emberekkel, ha bármely hónap huszonegyedik napján születtél. Ha ezt a kettőt kombinálod, kifejezetten szép karriert futhatsz be. A személyes varázsodnak köszönhetően sokra viheted az életben. Fontos persze, hogy ne csupán a külsőségekre alapozz mindent, s szánj időt arra, hogy folyamatosan képezd magadat.

számok számmisztika tulajdonság

A számmisztika 31 típust különböztet meg (iStock)

Ha bármely hónap 22. napján születtél

számok számmisztika 22Világos víziód van és képességed is ahhoz, hogy ezt meg is valósítsd, ha a hónap huszonkettedik napján születtél. A céljaid valóra váltása azonban elbukhat attól való félelmedben, hogy mekkora horderejű dologról is van szó. Ne hagyd, hogy ez leblokkoljon, emelkedj felül a félelmeket, s hidd el, névjegyedet leteszed az asztalra. Különleges képességeid vannak.

Ha bármely hónap 23. napján születtél

számok számmisztika 23Szereted az izgalmakat, az állandó változást, ha a hónap huszonharmadik napján születtél. Minden a tapasztalatszerzésről szól, nem az anyagiak állnak számodra az első helyed. Miután a változásokat fontosnak tartod, folyamatosan képzed magad, új ismeretekkel bővíted tudásodat, aminek köszönhetően szinte minden munkakörben helytállsz. Fontos, hogy ne hajszold túl magad, s ne vegyél fel olyan önpusztító szokásokat, mint a túlevés, a dohányzás.

Ha bármely hónap 24. napján születtél

számok számmisztika 24Az érzelmek uralják az életedet, ha a hónap huszonnegyedik napján születtél. Ha pozitívan tekintesz magadra, rájöhetsz, ezen tulajdonságok nagyon is szerethetővé tesznek téged. A nagycsaládos létet neked találták ki. Arra viszont figyelj, hogy ne használjanak ki mások, és problémáid lehetnek, hogy két lábbal állj a földön. Lényeges, hogy megteremtsd az egyensúlyt: olyanokat válassz, akiktől elvárható, hogy viszonozzák segítségedet.

Ha bármely hónap 25. napján születtél

számok számmisztika 25Igazi elemző típus vagy, ha a hónap huszonötödik napján születtél. Képes vagy módszeresen összegyűjteni és tanulmányozni az adatokat, legyen szó tudományról, metafizikáról, filozófiáról. Szívesen mélyedsz el a téged foglalkoztató témákba, ám néha nehézséget okoz ezt a környezeteddel is megosztanod. Fontos lenne megtanulnod bízni másokban, és megnyílni a többiek előtt is.

Ha bármely hónap 26. napján születtél

számok számmisztika 26Reálisan látod önmagadat, az életed, nem mellesleg kiemelkedő üzleti képességekkel bírsz, ha a hónap huszonhatodik napján születtél. Nem csupán kiváló vezető vagy, hanem gyakorlatias, s pontosan tudod, miként valósítsd meg a céljaidat. Talán túlságosan is gyakorlatias. Lényeges lenne egyfajta egyensúlyt találni az anyagi indíttatású és az élvezetet is nyújtó projektek között.

számok számmisztika tulajdonságok

Mindenkinek vannak szerethető tulajdonságai (iStock)

Ha bármely hónap 27. napján születtél

számok számmisztika 27Széles palettát fednek le a képességeid, az érdeklődési köröd, s bárkivel képes vagy együttműködni, ha bármely hónap huszonhetedik napján születtél. Ahelyett, hogy túlvállalnád magadat, mindig próbálj egyszerre csak egyetlen feladatra koncentrálni, elsősorban olyanra, amellyel másokon segíthetsz. Nagy feladatokra születtél, néha bizony áldozatokat is kell vállalnod.

Ha bármely hónap 28. napján születtél

számok számmisztika 28Nem vagy hagyományos vezető típus, mégis nagyszerűen bánsz az emberekkel és, nem szeretsz a kitaposott ösvényen haladni, ha a hónap huszonnyolcadik napján születtél. Az is megesik veled, nem fejezed be a projektet. Ahhoz, hogy a saját utadon sikerrel haladj végig, egyetlen célt tűzz ki, s köss kompromisszumokat másokkal, hogy azt meg is tudd valósítani.

Ha bármely hónap 29. napján születtél

számok számmisztika 29A kreativitás, az ösztönös megérzés kéz a kézben járnak nálad, ha a hónap huszonkilencedik napján születtél. Ha a spirituális hitedet beleszövöd a mindennapjaidba, kifejezetten boldog élet vár rád. Többen is alkotásra sürgethetnek, miközben az életritmusod az átlagosnál lassabb lehet. Fontos, hogy elfogadd, sosem a gyengeség jele támogatást, segítséget kérni a többiektől.

Ha bármely hónap 30. napján születtél

számok számmisztika 30Kreatív, művészi adottságokkal rendelkezel, s ez azt az érzést kelti benned, hogy egyszerűen nem tudsz hibázni, ha a hónap harmincadik napján születtél. Bármilyen területre vonatkozzon is, legyen szó öltözködési stílusról, kertészkedésről, netalán főzésről, művészetről vagy zenéről, egyszerűen jó vagy benne. Lényeges azonban, hogy ne aprózd el a tehetségedet. Egy valamiben légy kiemelkedő, ne szakadj darabokra.

Ha bármely hónap 31. napján születtél

számok számmisztika 31Aktív közösségi élet, biztos családi háttér, stabil munka. Számodra ezek állnak az élen, ha a hónap harmincegyedik napján születtél. Kiválóan helytállsz minden téren, egyedül az egészségeddel nem törődsz annyit, amennyire minimálisan szükséges lenne. Fontos, hogy ne hajszold túl magadat, adj magadnak elegendő időt a pihenésre, a szórakozásra, a feltöltődésre is.

(via spirit science)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top