Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. augusztus 20-26. – Ez a pozitív változások ideje

Az angyalok üzenete szerint ez a hét a lehető legjobb alkalom a pozitív változásokra, a csodával határos fordulatokra. Vajon nyitott vagy minderre? És melyik angyal segít most a megvalósításban? A különleges horoszkópból választ kapsz a kérdésekre.

Kos

Jophiel arkangyal olyan lesz a héten, mint egy éjjel-nappal jelenlévő pozitív gondolkodási tanácsadó. Jophiel arkangyal ragyogó rózsaszínű fénye az egész életedet átmossa, és feltölt téged ragyogó gondolatokkal, jókedvvel, vidámsággal, boldogsággal. Ugye, nagyon is rád fér már a pozitív energia?

Bika

Jól érzed, hogy eljött a pozitív változások ideje. De mielőtt életedbe áradna a jószerencse, érdemes helyet csinálnod neki, érdemes kitisztítani mindent, amire már nincs szükséged. Mihály arkangyalt ezen a héten is téged támogat. Kérd meg Mihály arkangyalt, segítsen kitakarítani minden negatív energiát és akadályt az életedből. Bámulatos fordulatokra számíthatsz.

Ikrek

Ha úgy érzed, ezen a héten nem látsz tisztán valamiben, fordulj bizalommal Raziel arkangyalhoz. Ő segít, hogy megismerd a legapróbb, legtitkosabb részleteket is. Lehet, hogy túl elvontnak, misztikusnak érzed, hogy az angyalok segítségét kérd. De Raziel arkangyal megtalálja a közös együttműködés módját, és valóban segít neked.

Rák

Itt az ideje, hogy fény gyúljon a fejedben, és végre sokkal kreatívabb legyél. Uriel arkangyal ezen a héten téged támogat, hogy kihozhasd önmagadból a lehető legtöbb kreativitást, és megtaláld a legszokatlanabb ötleteket is minden helyzetben. Ne lepődj, ha a barátok, vagy a környezeted meglepően kreatívnak lát majd téged.

Oroszlán

Talán több figyelmet fordítasz mostanában az anyagi világ felé, mint kellene. A napjaid leginkább a pénzről, a csillogásról szólnak most, ugyanakkor nincs időd, hogy valóban fürdőzhess a sikerekben. Ariel arkangyal segít megélni a valódi földi örömöket, de segít összeegyeztetni a spiritualitást és az anyagi bőséget. Hidd el, lehetsz egyszerre boldog, szerelmes és gazdag.

Szűz

Nem törődj vele, mi minden történt eddig. Attól sem kellene tartanod, hogy a helyzet esetleg rosszabbra fordul, hiszen a nehezén már túl vagy. Hidd el, mostantól valóban minden sokkal jobb lesz. Jeremiel arkangyal támogat most téged, és megmutatja a lehetőségeidet, ahogyan azt is, amit eddig is nagyon jól csináltál.

Ez a hét a pozitív változások ideje (iStock)

Mérleg

Ha most az életedet szeretnéd ismét egyensúlyba állítani, kérd a héten Zadkiel arkangyal segítségét, aki az emlékezés angyala. Ő az, aki emlékeztet téged a valódi harmóniára, egyensúlyra, nyugalomra és a lelki békére, amely valójában mindig is benned volt. Ne felejtsd el, nem baj, ha nem emlékszel ezekre, ezért segít Zadkiel arkangyal.

Skorpió

Azrael arkangyal a vigasztalás angyala támogat most téged. Segítéségével minden bánatod szertefoszlik, a szomorúságot a gyógyító szeretet váltja fel. Hidd el, épp ideje, hogy ne egyedül cipeld a lelki terheket. Engedd meg Azrael arkangyalnak, hogy könnyebbé tegye a hétköznapokat, és persze az egész életedet.

Nyilas

Talán energetikai nagytakarításra lenne most szükséged. Hániel arkangyal pontosan ebben támogat téged a héten. Segít felfrissíteni az energiáidat, de segít abban is, hogy megtaláld a valódi magabiztosságot magadban. Szükséged is lesz most erre a különleges erőre.

Bak

Ha nyilvánosan kell megszólalnod ezen a héten, Metatron arkangyaltól kérj most segítséget. Támogatásával könnyedén legyűrheted a lámpalázat, az izgulást, ráadásul olyan összeszedettnek érezheted magadat, mint talán még soha. Metatron arkangyal bátorít téged, hogy kiállhass önmagadért, ha épp ilyen helyzet elé sodor az élet.

Vízöntő

Szokatlanul önbizalom-hiányosnak tűnsz ezen a héten. Talán csak nem találod a belső harmóniádat, a lelki békédet. Raguel arkangyal segít helyrebillenteni az egyensúlyt és visszaadja a nyugalmat. Az angyali segítséggel ráadásul nemcsak te találod meg a helyedet, de a környezetedet is harmóniával áraszthatod el.

Halak

Sokat kommunikálsz, tanácsokat adsz ezen a héten, ezért érdemes Gábriel arkangyal támogatását kérned. Ő ugyanis a hírvivő az angyalok között, ő támogatja a hatékony kommunikációt is. Kérd Gábriel arkangyalt, hogy támogasson téged, így a mondandódat mindenki megérti, hiszen tisztán és gyógyító erővel adhatod át a javaslatokat.

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top