nlc.hu
Horoszkóp
Heti angyalhoroszkóp 2019. augusztus 27. – szeptember 2. – Megvalósulnak az álmok

Heti angyalhoroszkóp 2019. augusztus 27. – szeptember 2. – Megvalósulnak az álmok

Augusztus utolsó napjai különleges lehetőségeket ígérnek a csillagjegyeknek. Olyan álmok valósulnak meg, amelyekre régóta vágynak, amelyekért sokat tettek már eddig. S hogy melyik angyal segít ezen a héten az álmok megvalósításában? A különleges horoszkópból ez is kiderül.

Kos

Jeremiel arkangyal segít neked ezen a héten új célokat találni. Augusztus utolsó napjai alkalmasak a tervezésre és mindarra, hogy átgondold, mit szeretnél még ebben az évben elérni. Persze érdemes átnézni mindazt, amit máris megvalósítottál, és megdicsérni magadat érte. Jeremiel arkangyal támogatásával most új kezdet nyílik előtted. Ugye kéred a segítségét?

Bika

Augusztus utolsó napjaiban Uriel arkangyal segít neked. Támogatásával most megtapasztalhatod az élet valódi szépségét, rádöbbenhetsz, mennyi mindent nem láttál meg eddig, és mennyi szépség mellett mentél el, mert túlzottan is magadba merültél. Inspiráló siker vár rád, de ehhez ki kell nyitnod a szemedet és a szívedet. Uriel arkangyal támogat téged.

Ikrek

A hét legfontosabb angyali üzenete: higgy magadban, hallgass a szívedre. Metatron arkangyal segít neked, amikor elbizonytalanodsz, amikor nem tudod, pontosan merre is haladj az utadon. Metatron arkangyal arra biztat, hogy tedd, amit a szíved diktál. Megérzéseid sosem hagynak cserben, hiszen az angyali sugallatok érkeznek ezen keresztül.

Rák

Chamuel arkangyal szerint létezik sokkal jobb megoldás, mint amin éppen most gondolkozol. Gondolj át újra mindent, merj egy picit kockáztatni is. Állj meg egy picit, és figyeld a belső hangokat. A megérzéseid téged sosem csapnak be. Sőt, valahol a lelked mélyén érzed is, hogy bátran lehetsz valaki más, mint aki eddig voltál. Chamuel arkangyal segít neked.

Oroszlán

Jophiel arkangyal szerint végre megvalósíthatod az álmodat. Ezen a héten a legfontosabb, hogy bízz és higgy magadban. Neked igenis van önbizalmad, és tudsz határozott lenni, amikor akarsz. Hidd el, véget ért a nehezebb széria. Most valóban valami egészen új kezdődik az életedben. Megtörténik, amire igazán vágysz, és Jophiel arkangyal támogat téged ebben.

Szűz

Raquel arkangyal szerint bátran állj ki az igazadért. Ha úgy érzed, valamiben nem pontosan azt az elbírálást kapod, mint a többiek, hangot adhatsz ennek. Raquel arkangyal segítségével a te javadra születik döntés, vagyis eléred, amit valóban szeretnél. Ne add fel a céljaidat. Hidd el, megérdemled te is ugyanazt a jót, amit a többiek.

Az angyalok segítenek az álmokat valóra váltani (iStock)

Mérleg

Gábriel arkangyal szerint itt az ideje a cselekvésnek. Talán hajlamos lehettél halogatni az elmúlt időszakban, de most már nem tologathatod tovább a feladatokat. Használd kivételes kreativitásodat, és vesd bele magadat bátran a célok megvalósításába. Gábriel arkangyal szerint ha így teszel, a jutalom sem marad el.

Skorpió

Ariel arkangyal támogat téged ezen a héten. Segítségével különösen erősnek és határozottnak érezheted magadat. Ez a pluszerő pedig nagyon jól jön most minden olyan helyzetben, amikor meg kell bocsátani valakinek. Hidd el, magabiztosabbá, erősebbé tesz téged ez a kegyelem. Ariel arkangyal segít elengedni és megbocsátani.

Nyilas

Azrael arkangyal arra biztat a héten, hogy engedd el a múltat. Lépj túl végre minden sérelmen és fájdalmon. Mindegy, mi és hogyan történt a múltban, ne ragaszkodj hozzá többé. Válaszd a rád annyira jellemző optimizmust, hiszen bízhatsz a sokkal fényesebb jövőben. Bőség, boldogság vár rád. Ugye elfogadod Azrael arkangyal segítségét?

Bak

Haniel arkangyal segít neked ezen a héten, hogy a terveidet tökéletesre formálhasd, és persze el is indulhass a megvalósítás felé. Haniel arkangyal támogat, hogy ehhez elengedhess magadból minden félelmet és bizonytalanságot, és megerősíthesd végre a lelkedet. A megérzéseiden keresztül kapod most az angyali segítséget. Figyelj a belső hangokra a héten. 

Vízöntő

Olyan életet teremthetsz magadnak, amilyenre csak vágysz. Raziel arkangyal segítségével bármit elérhetsz és megvalósíthatsz akár már ezen az utolsó augusztusi héten is. Sikeres kezdet lehetőségét mutatják most számodra a csillagok. Legyél pozitív és bizakodó, mert amiben valóban hiszel, az varázslatos módon jelenik meg az életedben.

Halak

Mihály arkangyal támogat téged ezen a héten. Valószínűleg jól is jön most a segítsége, az ereje, hogy elszakíthass minden olyan köteléket, mérgező kapcsolatot, ami csak akadályoz téged. Mihály arkangyal szerint a lezárást mindig valamilyen új kezdet kíséri. Most is ez történik: sokkal boldogabb jövő vár rád, mint korábban bármikor.

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top